vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Korisnik | |
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prelijepo,zaista imas divan vrt i pravo je uzivanje prosetat po njemu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Stvarno ne znam
![]() iskopat,pa ako se primi..Zaboravila sam ga svo ovo vrime.Dok nisam počela sređivat vrt,nisam ni razmišljala o tim stvarima.Ljeti se obično samo kupamo, a zavlačenje po šumicama je hit dok su šparoge i nije prevruće.Ionako se bojim zmija.Moram u šetnju uzet motičicu
![]() |
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Kod vas dosta toga raste divlje a kod nas nema sanse,ali Arum nestaje preko leta-zar ne, on je aktivan u prolece?
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Zdravo forumasice i forumasi,pocelo je i da cveta tako da ce tmurni dani biti iza nas. Odusevila me magnolija ROYAL-Stelata, evo 3 godine pocela je da cveta,to je, ako se ne pokaze odmah da li valja nece valjati nikad,mislim na magnoliju KOBUS koju imam vec 7 godina i jos ne cveta verovatno nikada i nece Magnolija Grandiflora jos nije pocela listati ali zato Evonimus ovaj zuto zeleni bas lepo izgleda Ljubicice cvetaju na sve strane, mirise celo dvoriste,svugde su se rasadile Plucnjak Marijanski cicak se rasirio valjda ce i obimno cvetati ARUM sam dobio od komsinice. Ovde sam zasadio sve lukovice koje su visak,i potrpao zajedno i narcise,i lale, i zumbule,ali sam ih ipak odvojio u zemlji limom da se vremenom ne mesaju. |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivan vrt, ne mogu se nadiviti.Jedva čekam proljetne slike.Pozdrav!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijep vrt, i pod snijegom - ja volim snijeg! Opet ću u šetnju...Pogotovo u proljeće.
|
|
![]() |
|
KAd ce prolijece ,prvo toplo vrijeme odlicno za prehladu a sada opet smrzlo,i napadao je snijeg.Cujem da su bile negde i vocke procvetale.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vrijedno setnje ! Doci cu opet !
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ova mljecika je wowwwwwwwwwwwww odusevljen sam :O
|
|
![]() |
|
"Jadran" je koristila Ratna mornarica i bio je u državnom vlasništvu kao i "Hajduk" i "Palagruž".Nisam rekla da ti treba lekcija iz pomorske povijesti,nego sam napisala podatke koje znam,a kamo su nestali u razdoblju od svršetka 2.svj. rata do sedamdesetih godina prošlog stoljeća,ne znam.
|
|
![]() |
|
Pozdrav za Carol i Desert Rose iz prohladnog Srema.
Miska meni ne treba lekcija iz Hrvatske pomorske istorije,nego jednostavno sam pitao kome je pripao skolski brod Jadran,ako neko zna,on je bio skolski brod nase mornarice za vreme SFRJ, a video sam ga na pristanistu u Tivtu .Inace mi se svidjaju jedrenjaci i napravio sam jos i Baunti,i Santa Mariju,Logicno bi bilo da je pripao RH posle raspada SFRJ.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Vrt stvoren za uživanje... eh da mi je malo prošetati u proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
Za vrt petica,krasan je!O tom brodu ne znam ništa,ali prvi školski brod na Sredozemlju je bio "Margita".Hrvati su jedini,između svih mediteranskih naroda još u XIX stoljeću imali školski brod za časnički pomladak u našoj trgovačkoj mornarici.Margita je izgrađena 1880. za industrijalca Henryja Pigeona.Od 1894. je služila u svrhu nautičke škole u Bakru,za znanstvene ekspedicije i putovanja dostojanstvenika i visokih službenika.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Već su neki rekli, pa i ja dodajem, ne volim zimu i gotovo. Priznajem da ovako na slici izgleda ko u bajci, i slažem se sa tobom da najljepše po snijegom izgledaju četinjače, i ja ih imam nekoliko, ali prošla zima mi je uništila ruke od razgrtanja. Vrt ti je stvarno ko rezanac, ali ti si to lijepo skockao i tako ga ne gledaš iz ptičje perspektive. Uspomena na prkos je predivna. I ja imam među mojim željama jedan cedar, mjesta je na pretek i mogu raditi u vrtu šta hoću, nema susjeda previše blizu . Jedan jedini je moja sestra ali na pristojnoj udaljenosti. ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Ovu Bugenviliju sam snimio pre desetak godina u CG, na ulazu u Tivat iz pravca Kotora,mislim da je jedna od najvecih i da takve velike nema u celoj Dalmaciji,ako ima voleo bih da vidim,ajde Dalmatinci malo vaseg poznatog natjecateljskog duha ![]() Salim se ali stvarno je bas ogromna. A ovaj prkos je bio u leji sa lalama,sam se rasadio posle sam umesto njega posadio tulipane.mnogo je bilo posla oko njega plevenje itd ali lepa slika i uspomena Skolski brod Jadran na pristanistu u Tivtu,neznam kome je on pripao CG ili RH bas je lep izgradjen je 1933 u Hamburgu,tezak je oko 720 T dugacak 57m a sirok 8.8 m Evo jednog i kod mene u kuci,samo mnogo manjeg |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vratila sam se ovdje i naišla na slike "zimske idile".. ove zime mi baš nedostaju takvi prizori kod mene
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa to nije malo!!!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |