Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 39> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dada nemoj bolan da piješ ----------hahahahah-i ovo je fenomenalno svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Već sam toliko puta govorila o svojoj haciendi, obožavam to mjesto...tamo sjedim do kasno navečer, tamo svako jutro pijem kavu...Već sam stavila fotkice koje sam snimila po danu, a sad jedna koju sam snimila sinoć...koristila sam opciju noćnog snimanja, a pri tome ruke moraju biti savršeno mirne i zato je malo mutna ...zamislite da ste si popili malo previše...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
kat.rea, to je krumpirko, ali nije baš nešto naročito formiran...morala bih se uhvatiti škara...ali osnovna ideja je bila da ga uzgojim kao štablašicu...stablaša...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon sam nakon duugo vremena opet prošetala tvojim vrtom i to baš po novoj stazi koja mi se jaako sviđa
![]() a tek cvijećke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
stazica je FANTASTIČNA (već sam ju hvalila, ali moram još jednom) a pogled na terasu me zove k tebi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Je li to krumpirka imaš tako lijepo formiranog u stablo? ( sa desne strane pored terase)
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ova vaša Hand made stazica mi je baš onak krasna, a i sve ostalo oko nje.
Pozdrav Reici
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kad cu ja uraditi stazu,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dado vrt ti je predivan.....baš lijepo osmišljen sa super detaljima i lijepim cvijećem
a naravno i rea ga krasi
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Nemam riječi sve je odlično, hibiscus i oleander su prelijepi
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Već dugo nisam gledala koliko ste vrijedni... stazica je predivna!!!
![]() A euforiji oko cvijeta hibija, vjeruj mi, nikad neće stati... mi već 2 godine vlasnice smo jednog i svaki otvoreni pupoljak se profešta svečano, a sad smo i pribavile i duplog!!! ![]() Jasmin je dobio predivno mjesto, ja ga ove godine u zemlju stavila, pa da vidim kak bu prek zime!!! |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Meni je tvoj vrt prekrasan, imaš jako puno prelijepog cvijeća, a stazica me je ostavila bez daha. Pravo je remek djelo!!!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hibiskus ostavlja bez riječi! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sa hibiskusom se s pravom možeš ponositi, ali anđeoske tublje ... prekrasne su. Vidim da spominješ kat.reu i da je shasha spominje, e sad joj idem pregledati vrt!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Fakat raskršće! Sad moram i semafor instalirati. Ono bijelo u bunaru je Solanum jasminoides...čak mi više i nije krivo što mi je riknula vodenika...ovaj solanum mi se potucao od nemila do nedraga, a sad je izgleda našao svoje mjesto pod suncem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dada, to je već postalo raskršće, sad ti još treba kružni tok
Hibiskus prekrasan, istina je da cvijet kratko traje, ali se svaki dan otvaraju novi cvjetovi - i mene izazivaju da ih iz dana u dan ponovno slikam |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
staza već legendarna, fenomenalna
hibi je prekrasan, čini mi se da je na bunaru jako lijepi primjerak jasmina, a tek oleander- ukupan dojam ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da ne zaboravim nešto sa prethodne str.Ono bijelo što ne znaš kako se zove mi liči na deutiziu.
Šta ti je to na bunaru?
Budući se takvom hibiju doma divim nebudem se tu tvome previše nego ću se olendrima,stazici po stoti puta i,ako dobro vidim,krupirku sa treće slike
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno ti je sve, stazica je super ispala i vrt ti je pun dekoracija
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pa evo, kad vam se hibi sviđa, da krenem od njega. Danas su se otvorila dva cvijeta...
![]() Moja je stazica dobila još jedan...kako da se izrazim...odvojak ![]() ![]() ![]() Prošli tjedan smo se par dana pržili na 39 stupnjeva, što je bilo pogubno za pojedino cvijeće...spržena je vodenika koja je bila u bunaru, pa sam joj našla zamjenu... ![]() Moj omiljeni oleandar i sveprisutna Rea ![]() i malo iz drugog rakursa...ovaj puta sam bila brža od pesice ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |