Nocna frajla- mirabilis jalapa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teak ovo se sije u proljece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ja sam dobila sjeme i posijala, a koje su boje to ne znam
![]() |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
MM voli frajle jer kaže da ga pozdravljaju ujutro kad ide na posao.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
bravo Hele! Onda joj barem nek rastu frajle....ja imam samo bijele
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Imam ja nešto sjemena viška. Najviše od ljubičastih. Meni su drage jer rastu gotovo svugdje pa ih ja pobacam susjedi preko ograde jer ona i tako korov i ambroziju uzgaja.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasne su. Ja prošle godine prvi put posijala frajle, i naravno skupljala sjeme! Ove godine ih pobacam svagdje po dvorištu - da MM ima manje za kositi!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imam ih i ja, ali tvoje su ljubičasta predivne. nažalost moje su klasika crvene, žute i šatirane te dvije boje. Obožavam njihov miris kada navečer dolazim doma. Uvijek spremim sjeme, a ove godine ću ih posaditi i u vikendici u gorju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
preliujepa biljkica imala sam je ali nazalost smrzla mi se
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Moja baka je imala bijele žute crvene žute pošpricane s srvenim bijele pošpricane sa crvenim super su mi one
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasne su
kod nas ima bijelo-roze, spricane i mjesane i zuto crvene, isto mix boja na jednom mjestu sam vidjela i cisto bijele, ali nije jos bilo sjemena |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Pa to mi je nevjerojatno...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Niti ja nisam vidjela ovu nijansu...
|
|
![]() |
|
Shasa bojim se da te moram razocarati ali to sjemenje je pootpadalo a izvadila sam i stabljike da bi malo uredila vrt.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma i kod nas je uobičajeno no ne ta boja. U toj boji ih nisam vidjela. Nego imaš li sjemena od njih
![]() |
|
![]() |
|
Jesu, moje su a to je ovdje skroz uobivcajeno cvijece pa ste me iznenadie zanimanjem za njega. Doduse jako je zahvalno.
Satirane nastaju kada se krizaju . |
|
![]() |
|
WoooooooooW Dalmax,jesu to tvoje???? Ja imam šarene neke,i crvene.Ove su predivne,nikada ih ni vidjela nisam u toj boji.
|
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
jako su mi lijepe ja imam samo su šatirane žuto crvene ove još nisam vidijela
|
|
AB100
|
|
![]() |
|
-nisam mogla naci ovu temu pa mislim da jos nije otvorena a ako slucajno vec postoji slobodno me prebacite
![]() ![]() i ![]() Grmlje koje je jako lako uzgojiti iz sjemena. jednom kad ste ga posijali i kad je narastao tesko cete ga se rjesiti. Iako ima gomolje razmonozava se sjemenom. Ima ga u svim bojama; zuti,crveni,roza,bijeli, satirani.. Meni je zanimljiv jer zauzme dosta prostora i stavim ga da popunim prazna mjesta a cvjeta citavo ljeto. Ostale slike naših članova možete pogledati ovdje: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2356 |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Prava noćna frajla je na Florinoj slici na prethodnoj stranici, ja je sijem ispred kuće i naveče toliko miriše da svi zastaju ispred kuće. Imam i semena od ove biljke, ne znam da li bi prošlo da se pošalje poštom, jer seme je sitno i ne bi se primetilo u pismu.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |