Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Status: Offline
Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:33
lijepi vrtovi Glikice i zimski i jesenski; burito Shocked
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:37
Točno  Glikice mogu zamisliti taj prizor, tebe u piđami, šalica kave u ruci među cvijećem.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:42
Nisa hvala Hug, a burito je stvarno mrcina, ali lijena mrcina jer još nikada nije cvao. 
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:44
Smail, baš ovih dana sam u potrazi za nekom zelenom pidžamom na cvjetiće....da se uklopim, zakamufliram i da me nitko ne može pronaći Wink.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 13:25
Ovaj prizor me oduševlavam još kad bih vam mogla miris prenijeti.....miris divljine, prirode, jeseni, šume, opor i slatkast ujedno, ma....teško za opisati!

Uploaded with ImageShack.us

a ova slikica je za moju Slavujčicu, nešto smo o tome pričale. Inače kažu da je ova trava kao pirika i neki su ju čak izbacili iz svog vrta, ali meni je prekrasna:

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 18:13
smile227Prekrasno popunjena veranda i jutarnja kava u kojoj ces gustati u zelenoj cvjetnoj pidjami sa pogledom na svoji lijenu mrcinu-burita koji bas obara s nogu,pa nema veze ca ne cvate!,valjda jos nije spreman..jos bih izdvojila ovu sliku sa gljivama na panju jer je genijalna!
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 18:33
Lijepo da imas mjesto za uzitak i svoju prvu jutarnju kavicu. Ova predzadnja slicica ti je super, a miris, mogu si docarati, poznat mi je.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 18:39
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Veranda se malo-po-malo popunjava :

Koji prizor!!! A jesi ikad probala pobrojati teglice? Sve se nešto mislim kad gledam koliko ih je još na dvorištu...kad ih sve smistiš moći ćeš taman šalicu kave proguratiWinkWinkWink
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 19:36
E pa sad ti meni reci da se vi kontinentalci bojite zime, čak i veranda dobija radijator, a kod nas kao topla zima pa verande ostaju samo natkrivene a mi se nauživamo studenismile118. Draga uz ljepotu koja je na verandi moram zamjetiti da ta ljepota ima kraljevski tretman a koliko ćeš ti imati kraljevski tretman kad uneseš ostalu ljepotu u to baš i nisam sigurna, zato još ovih par dana uživaj u kraljevskom tretmanu uz šalicu kavesmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 19:37
[QUOTE=Glikica] Ovaj prizor me oduševlavam još kad bih vam mogla miris prenijeti.....miris divljine, prirode, jeseni, šume, opor i slatkast ujedno, ma....teško za opisati!

ova slika ti je predobra,
opis isto tako, podsjetila si me na Kozarca i Slavonsku šumu!
za mene nema kaktusa koji bi se po ljepoti mogao mjeriti sa ovim djelićem naših šuma.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 19:42
hvala ti za sličicu trave, neobična je i lijepa.
a što se tiče verande, nadam se da ću biti pozvana na otvorenje
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 20:08
na tvoju verandu stane još jedna polica preko prozora,a i treba Wink
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 20:40
Miška draga, procvast će i burito, kad-tad.....a do tada, dobro si rekla, krasan je i ovako Hug.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 20:44
Carol, drago mi je da te vidim kod mene, divno je na verandi, okrenuta je prema istoku pa su jutra jako lijepa !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 20:47
Anđelka, evo mi i tebe, baš ti se veselim jer te dugo ( ali opravdano) nije bilo. Brojala sam samo kaktuse, prešla sam brojku od 300 i bilo ih je još. Sukulente i ostale tegle nisam brojala. Nakupilo se toga popriličan broj. Još je dosta teglica vani, nije tako hladno, a sunca ima obilje, pa neka uživaju dok mogu.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 20:53
Aralija darling, bit će na verandi uvijek mjesta za popiti kavicu, na jutarnjem suncu. 
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 20:58
Slavujčice, zaista miriše kao negdje duboko u šumi, našoj staroj , svima dobro poznatoj Slavonskoj, hrastovoj !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 21:00
Ajama, razmislit ću o tvom prijedlogu Wink.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 15:35
Evo još jedan prizor sa verande, za sve one koji ne posjećuju teme o kaktusima:

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 17:08
Prekrasan bockavi dio verande!Pazi kad prolazis sa kavicom u ruci ma sve bih dala za ovakvu verandu!Svoje cvijece sa balkona evakuiram na stubiste(samo 3 vece biljke) a ostalo spasavam prekrijem i zamotam kad je najhladnije.Sad je jako jugo a sutra jaka bura
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.