Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 142> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepi vrtovi Glikice i zimski i jesenski; burito
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Točno Glikice mogu zamisliti taj prizor, tebe u piđami, šalica kave u ruci među cvijećem.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Nisa hvala
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Smail, baš ovih dana sam u potrazi za nekom zelenom pidžamom na cvjetiće....da se uklopim, zakamufliram i da me nitko ne može pronaći
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj prizor me oduševlavam još kad bih vam mogla miris prenijeti.....miris divljine, prirode, jeseni, šume, opor i slatkast ujedno, ma....teško za opisati!
a ova slikica je za moju Slavujčicu, nešto smo o tome pričale. Inače kažu da je ova trava kao pirika i neki su ju čak izbacili iz svog vrta, ali meni je prekrasna: |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepo da imas mjesto za uzitak i svoju prvu jutarnju kavicu. Ova predzadnja slicica ti je super, a miris, mogu si docarati, poznat mi je.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
E pa sad ti meni reci da se vi kontinentalci bojite zime, čak i veranda dobija radijator, a kod nas kao topla zima pa verande ostaju samo natkrivene a mi se nauživamo studeni
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
[QUOTE=Glikica] Ovaj prizor me oduševlavam još kad bih vam mogla miris prenijeti.....miris divljine, prirode, jeseni, šume, opor i slatkast ujedno, ma....teško za opisati! ova slika ti je predobra, opis isto tako, podsjetila si me na Kozarca i Slavonsku šumu! za mene nema kaktusa koji bi se po ljepoti mogao mjeriti sa ovim djelićem naših šuma. |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hvala ti za sličicu trave, neobična je i lijepa.
a što se tiče verande, nadam se da ću biti pozvana na otvorenje ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
na tvoju verandu stane još jedna polica preko prozora,a i treba
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Miška draga, procvast će i burito, kad-tad.....a do tada, dobro si rekla, krasan je i ovako
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol, drago mi je da te vidim kod mene, divno je na verandi, okrenuta je prema istoku pa su jutra jako lijepa !
|
|
|
|
![]() |
|
Anđelka, evo mi i tebe, baš ti se veselim jer te dugo ( ali opravdano) nije bilo. Brojala sam samo kaktuse, prešla sam brojku od 300 i bilo ih je još. Sukulente i ostale tegle nisam brojala. Nakupilo se toga popriličan broj. Još je dosta teglica vani, nije tako hladno, a sunca ima obilje, pa neka uživaju dok mogu.
|
|
|
|
![]() |
|
Aralija darling, bit će na verandi uvijek mjesta za popiti kavicu, na jutarnjem suncu.
|
|
|
|
![]() |
|
Slavujčice, zaista miriše kao negdje duboko u šumi, našoj staroj , svima dobro poznatoj Slavonskoj, hrastovoj !
|
|
|
|
![]() |
|
Ajama, razmislit ću o tvom prijedlogu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo još jedan prizor sa verande, za sve one koji ne posjećuju teme o kaktusima:
|
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |