dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 222> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesam, jesam, lantane su za pet! kad koralj procvijeta očekujem sličice!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Svega lijepog kod tebe katusi ,ruže,djevojačko oko ,lantane ,...
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija,stablašica je još uvijek rascvjetana,ali neće još dugo.Da ti šapnem,na mojim koraljima se naziru crvene točkice.
![]() ![]() Olja,Semira,Monny,Nona
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako ti je sve lijepo svježe, bujno, zeleno, rascvijetano. je li ti ruža stablašica sada ovako rascvijetana. i u mene cvatu ponovo ruže, ali zbog vrućine cvijet im jako kratko traje.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ruže divne, lantane krasne
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ruze okupane kapljicama kise su predivne ;) a lantanice..... preslatke...
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Prekrasno! Tri puta sam se vraćala i gledala ruže.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakva lepota....sve je da zines ali ove lantane,stvarno da ostanes bez teksta ... ko bi im odolio?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Ovaj kaktus cvate već peti dan pa sam ga morala još jednom posliknuti
slike su malo mokre jer sam slikala jučer poslije kišice
|
|
![]() |
|
Mari,Gricka,Moon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Kako je lijepo ovdje. Stvarno vrijedi svaki trenutak proveden u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olalalala, Free, na more idete!!
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Drage moje djevojke,hvala vam na prekrasnom druženje,i hvala vam na novim biljčicama i kaktusu,vidiš Free,i ja imam slatke brige
![]() Free,a ti sad imaš još jednu brigu,ha ha ha
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja se zahvaljujem na toploj dobrodošlici i krasnom posljepodnevu u tvom domu i prekrasnom vrtu!! I naravno, na prekrasnim biljčicama koje sam dobila od tebe!
HHMM, ne mogu reči, brigo moja pređi na drugoga jer u brigama kamo kaj posaditi zaista uživam, pa sada uživam u traženju mjesta kamo posaditi žutu graničicu jer želim cijele godine u svakom trenu uživati u krasnim cvijetovima, a to mjesto je...još ću malo razmišljati, tako je slatka!! ![]() PS; jeep je prodan a ja idem na more!!! ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga moja, hvala za krasno druženje i cvjetne darove danas!
Pusa tebi i našoj Free!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i kod tebe cvate lijepa hosta
![]() lantane su se razbucale guzda, a ostići - ma i ja bi ih kad ih gledam kod vas, ali do sad mi još nije uspjelo uzgojiti ih ![]() što se tiče one dvoumice, neka ima ime i prezime, pa može biti Gilardija Rudbekija ![]() |
|
![]() |
|
Ma znate kaj,puce moje,uopće nije važno kaj,nego glavno da je lijepo i da cijelo ljeto cvate.
![]() ![]() Ako se netko jednom ovdje zaleti pa rješi našu nedoumicu dobro onda,ako ne,nikom ništa.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |