Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 243> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biskupska korov = aegopodium
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
bigi, hvala na pomoći - to je aegopodium podagraria "variegatum". Jel imamo možda negdje temu o njoj? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
flowerfan ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 22 |
Hvala! Našla sam na internetu (http://www.wildgingerfarm.com/Delosperma.htm), delosperma nubigenum.
Nisam vidjela odgovor, Natalijin. Hvala svima. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
to sam belici pisala za onu njenu, a ligularia ima više vrsta, inpr. ova sa tvoje slike bi mogla biti Britt Marie Crawford |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
super hvala Natalija, i ja sam po slikama zaključila da je to ta ligularia.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opet imam nešto što ne znam identificirati
![]() !.ova biljka je izniknula i stvarno nemam pojma što bi to bilo, molim pomoć , jel to korov ili...? ![]() 2.novitet u vrtu ??? ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ivna drugo je možda incarvilea dellavai
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Natalija, hvala , jeste to je to
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana22 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 36 |
Otok, Lovro hvala smilje je i zelena santolina. Ako mi možete reći sa orezivanjem zelene santoline koliko često se orezuje i u koje vrijeme, ova se sva povalila na zemlju pa je vezana, al više ne izgleda lijepo
![]() Evo još nekih kojima neznam ime 1. ![]() 2. ![]() 3. neki čempres ![]() 4. kućni puzavac koji se počeo sušit ![]() |
|
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() |
|
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
rrorion.dobrodošlica.
po meni prvo je čičak,drugo uljana repica
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opet ću zamolit ako ko zna koja bi ovo mogla bit biljčica!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ana22 - na prvoj slici je kurika (euonymus).
Sobni puzavac je bršljan - stavi ga van. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Koja je ovo ljepotica?
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Cikas, malo je mutna slika,ali ja imam hoyu sa tako zavrnutim mesnatim listovima,mozda je ona
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Evo ponovit ću sliku, bolje se vidi! ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |