Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 370> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana....sutra kad kreneš u foto-session po vrtu....nemoj zaboravit opet nam sliknut podraneu....ti znaš da smo mi željni njenih sličica....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A evo mene sabahom-jutrom kod tebe .......Moraću te malo i moga Njemačkog da naučim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Niho, Flavia i Rose.
Danas sam cijeli dan radila i jedva gledam u ekran, oči su mi umorne, jutros kad sam išla na posao na brzinu sam malo slikala. Flavini Klematisi posađeni za sada u pitare ![]() ![]() Oba ![]() Hortine biljčice neke sam već posadila, a neke ću još sutra Božikovina ![]() Ukrasne trave ![]() sedumi i biljčice za kamenjar ![]() razno (svašta još tu ima između ostalog hypericum, careopsis, visoki sedumi, zvjezdani, astilbe...) ![]() Hvala još jednom Flaviji i Horti ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Odlično Lantana |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Draga Lantana,,kod tebe je kao u rajskom vrtu.
Biserak ti je prekrasan, kalistemon, ruze, kao i sve ostalo. Bilo je divno prosetati tvojim vrtom. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Vidim da su se neke malo sprešale u transportu, ali vjerujem da će se oporaviti. Ako nešto propadne, iznova ćemo
![]() Prekrasne si clematise dobila, bit će pravi dodatak tvome cvjetnom raju.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ima i Astiba -a moja nikad da stigne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koje lijepe prinove! Svaka čast! kako će tek na proljeće to sve izgledati........
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
evo i mene opet kod tebe cvijece ti je preljepo . Super si se ponovila sad treba samo cekati proljece kad to sve krene bit ce preljepo
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Flavia, onih kamenih vaza imam tri i obožavam ih, stare su preko 100 godina. Clematisi se dobro drže
![]() Fuksija, promjenila si avatar skoro te nisam "prepoznala", iako mi nije bilo jasno zašto se odabrala ime fuksija, a toliko voliš hibiskuse. Kod mene je sada kao kod tebe ljeti, nije prevruće i sve je krenulo, cvijeće ima više nego ljeti. Horti, danas sam sve posadila i sve se super drži, trave su me oduševile, posadila sam ih gore na travu između ukrasnih grmova, mislim da će biti dobra kombinacija. Niho ja sad imam 3 astilbe, crvenu, roza i bijelu, kad narastu bit če i za tebe. ![]() Bergenija, prvo sam morala guliti (to ide dalje), a onda saditi, morala sam mjesta napraviti novim biljčicama. Rose hvala i tebi evo za svih još malo slika od danas nakon sađenja novih biljčica ![]() ![]() ![]() Ovu jerulu sam morala produžiti da sve stane, odmah sam i ove rubnike od kamena ukopala da voda ne odlazi ![]() A onda sam malo slikala, puno toga cvate i vrt je sada najljepši ![]() Ruže ![]() Lonciera, ponovno procvala ![]() Žuta penjačica /senecio a.) se popela u gornji vrt i evo je u kombinaciji s berberisom ![]() ![]() Još malo podranee u cvatu ![]() ![]() ![]() I za kraj sunce je počelo zapadati, bilo je crvene boje i bugenvilia je dobila neku posebnu boju ![]() ![]() ![]() ![]() I zalazak sunca ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Niho ja sad imam 3 astilbe, crvenu, roza i bijelu,----------ma ti si legenda sve 3 su moje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ne mogu se nadiviti pandorei....
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vrt ti je i dalje prekrasan, lantana, ružičasta ljepotica kraljuje među svima
![]() Bravo Lantana
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Odkad nisam vidjela ovako lijep zalazak sunca...ima nesto u ovim oblacima.. koliko boja na jednom mjestu...prelijepo!!! A o tvom cvijecu/vaznama se moze pricati do besvijesti
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Koja ljepota
![]() |
|
![]() |
|
------- Moja Džomba jesi vidjela kako je divno -ovo me kod Lantane sve od cvijeće pa nadalje posijeća na moju ljepotu ---ma sve isto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasan ugodjaj, slikice super, ne znam što bi izdvojila jer je sve posebno
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Sami pogled na vrt je savršen, a cvijeće izgleda super! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovoj ljepoti nije potreban komentar, slike govore više od riječi
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Točno tako kako kaže Otok..... a zalazak sunca i bugica..... tako romantično.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |