Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 134>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 22:10
Evo Schumy,iako mislim da su moje slike tu negdje

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 09:37
Miss M., super ti je chamaelobivia, objavi još kojeg svoga "bockavca".
Pozvam i ostale forumaše da "odriješe foto-albume"....
Pozdrav..........schumy
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 09:19

miss M sviđa mi se tvoja chamelobivia

Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 07:30
Dobro jutro, hvala vam svima na pohvalama, nadam se da u slikama mojih "bodljića" uživate jednako kao i ja?!
Pozdrav.......schumy
P.S. Biti će slika ove naredne dane još!smile183
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2011 u 22:20
Taj se i meni najviše sviđa-Echinopsys,ima predivan cvijet.smile120
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2011 u 20:57
Schumy, prekrasni kaktusi, posebno ovaj s cvijetom.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2011 u 19:57
Prekrasni kaktusi! Ne znam koji izdvojiti,jer se ne može izdvojiti ni jedan posebno,svi su ti Prekrasni!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2011 u 19:51
Dobra večer, prikazati ću vam moje bodljiće echinopsys u punome cvatu. To su mi najdraži cvjetovi od svih kaktusa jer takvu harmoniju i sklad nježno-ružičastobijelih boja se rijetko zatekne u prirodi....
To što su iz 2009. god. ne umanjuje njihovu ljepotu, oni su još uvijek kod mene "na stanju". Evo fotića, uživajte zajedno samnom...

Pozdrav...........schumy
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 21:50
Hvala ti Mali Kaktus na identifikaciji....Ja ne znam imena kaktusa, tek sam sada naučila nekoliko imena sukulenata...Polako uz vašu pomoć nadam se naučiti i imena kaktusa. Sada ću zapisati ime i upisati ga na photobucket...WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 21:09
Jagoda,to je mammillaria gracilis fragilisTongue

Lovro,ja nikako da dočekam cvijet riphsalisaTongue

Miss M,i tvoja chamaelobivia je lijepaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 20:49
Lijepi rascvjetani kaktusi SCHUMY,LOVRO, MISS M..
SCHUMY preljepe kaktuse imaš, a još i obilato cvjetaju...ClapClap Napisao si da si negdje na Istarskoj strani Učke....Dakle skoro si mi i susjed...
Moji kaktusi kojih imam dosta, cvjetaju, ali čini mi se da tvoji cvjetaju obilnije odnosno imaju više cvjetova...
Momentalno mi cvjeta samo jedan kaktus (ne znam ime ), ostali miruju....

sutra je novi dan
Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 20:05
jel ima netko pelcer bijele euphorbie milli ja bila kupila
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 10:23
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

...koraljni kaktusić (ja bar mislim)....od  jedne male grančice iz OBI-ja iz 8 mj....Embarrassed(pitala sam prodavača dal smijem uzeti...bila je polomljena, ozbiljno!)

Nisam znala da cvate koraljni kaktusić,imam ga par godina i ništa?
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 10:12
Evo Schumy našla sam jednu staru sliku od moje chamaelobivie sad je sva puna mališana ali se cijelo ljeto ubija od cvjetanja.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2011 u 17:13
lovro super za procvali kaktus, to je rhipsalis pilocarpa
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2011 u 16:35
bravo Lovro,   
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2011 u 16:32
...koraljni kaktusić (ja bar mislim)....od  jedne male grančice iz OBI-ja iz 8 mj....Embarrassed(pitala sam prodavača dal smijem uzeti...bila je polomljena, ozbiljno!)

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2011 u 20:40
Natalija,
ja sam počeo slikati kaktuse 2002 god. i od svake godine imam cca 500 fotki.
Odlučio sam vam ih pokazati godinu po godinu da vam dočaram "moju armiju".
2000 god. sam imao 147 vrsta i varijeteta, ali sam ih onda malo zapustio jer imam prevelike obaveze na poslu, bavim se intenzivno pčelarstvom i vinogradarstvom (vinarstvom) pa sam malo "olabavio" bavljenje kaktusima.
Ipak i danas ih imam popriličan broj samo ih manje razmnožavam.
Lijepo ih je vidjeti ovako rascvjetane, zar ne?
Nebih išao na druge podforume, jer mi je i ovo dosta, ovdje baš uživam jer je cvijet kaktusa konačni cilj kojemu se ciljano svaki kaktusar predano posvećuje.
Sada jurim dalje, sutra ujutro objavljujem novu "bateriju" mojih "bodljića" i dati ću ti recept za miješani substrat za uzgoj kaktusa.
Pozdrav.........schumy
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2011 u 08:00
schumy i meni si uljepšao ovo tmurno jutro sa prekrasnim slikama...
kaktusi su ti stvarno savršeni
baš mi pašu ovi prizori uz kavu

možda nisam bila dovoljno pažljiva, a nemam sad vremena vraćati se unatrag par stranica - na slikama je datum 2009. godina, to su stare slike ili je datum na aparatu krivo namješten?

kako su bockavci sada? jesu li i ove sezone bili ovako divno rascvjetani?

mislim da bi se mogao javljati i na druge teme o kaktusima, na one koje se tiču njege i ugoja, po ovim slikama se vidi da si maher za njih
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2011 u 07:23
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Schumy,baš si me oraspoložio,reci mi koji su ti ovi prvi kaktusi sa žutim cvjetovima.

Pozdrav Malom kaktusu i Tei, zahvaljujem na podršci, hvala i svim ostalim članovima foruma koji posjećuju ovaj podforum.
Mislim da je ovaj kaktus sa žutim cvjetovima coryphanta sulcolanata
Stanište: Meksiko (Sjeverna Amerika), pokrajine Oaxaca, Veracruz-Llave
Cvijet: žuti

Pozdrav.........schumy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.