Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 134> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Miss M., super ti je chamaelobivia, objavi još kojeg svoga "bockavca".
Pozvam i ostale forumaše da "odriješe foto-albume".... Pozdrav..........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
miss M sviđa mi se tvoja chamelobivia |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobro jutro, hvala vam svima na pohvalama, nadam se da u slikama mojih "bodljića" uživate jednako kao i ja?!
Pozdrav.......schumy P.S. Biti će slika ove naredne dane još! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Taj se i meni najviše sviđa-Echinopsys,ima predivan cvijet.
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Schumy, prekrasni kaktusi, posebno ovaj s cvijetom.
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dobra večer, prikazati ću vam moje bodljiće echinopsys u punome cvatu. To su mi najdraži cvjetovi od svih kaktusa jer takvu harmoniju i sklad nježno-ružičastobijelih boja se rijetko zatekne u prirodi....
To što su iz 2009. god. ne umanjuje njihovu ljepotu, oni su još uvijek kod mene "na stanju". Evo fotića, uživajte zajedno samnom... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav...........schumy |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hvala ti Mali Kaktus na identifikaciji....Ja ne znam imena kaktusa, tek sam sada naučila nekoliko imena sukulenata...Polako uz vašu pomoć nadam se naučiti i imena kaktusa. Sada ću zapisati ime i upisati ga na photobucket...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jagoda,to je mammillaria gracilis fragilis
![]() Lovro,ja nikako da dočekam cvijet riphsalisa
![]() Miss M,i tvoja chamaelobivia je lijepa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepi rascvjetani kaktusi SCHUMY,LOVRO, MISS M..
SCHUMY preljepe kaktuse imaš, a još i obilato cvjetaju...
![]() ![]() Moji kaktusi kojih imam dosta, cvjetaju, ali čini mi se da tvoji cvjetaju obilnije odnosno imaju više cvjetova...
Momentalno mi cvjeta samo jedan kaktus (ne znam ime ), ostali miruju....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
jel ima netko pelcer bijele euphorbie milli ja bila kupila
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Nisam znala da cvate koraljni kaktusić,imam ga par godina i ništa? |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Evo Schumy našla sam jednu staru sliku od moje chamaelobivie sad je sva puna mališana ali se cijelo ljeto ubija od cvjetanja.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lovro super za procvali kaktus, to je rhipsalis pilocarpa
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
bravo Lovro,
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...koraljni kaktusić (ja bar mislim)....od jedne male grančice iz OBI-ja iz 8 mj....
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Natalija,
ja sam počeo slikati kaktuse 2002 god. i od svake godine imam cca 500 fotki. Odlučio sam vam ih pokazati godinu po godinu da vam dočaram "moju armiju". 2000 god. sam imao 147 vrsta i varijeteta, ali sam ih onda malo zapustio jer imam prevelike obaveze na poslu, bavim se intenzivno pčelarstvom i vinogradarstvom (vinarstvom) pa sam malo "olabavio" bavljenje kaktusima. Ipak i danas ih imam popriličan broj samo ih manje razmnožavam. Lijepo ih je vidjeti ovako rascvjetane, zar ne? Nebih išao na druge podforume, jer mi je i ovo dosta, ovdje baš uživam jer je cvijet kaktusa konačni cilj kojemu se ciljano svaki kaktusar predano posvećuje. Sada jurim dalje, sutra ujutro objavljujem novu "bateriju" mojih "bodljića" i dati ću ti recept za miješani substrat za uzgoj kaktusa. Pozdrav.........schumy |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
schumy i meni si uljepšao ovo tmurno jutro sa prekrasnim slikama...
kaktusi su ti stvarno savršeni baš mi pašu ovi prizori uz kavu možda nisam bila dovoljno pažljiva, a nemam sad vremena vraćati se unatrag par stranica - na slikama je datum 2009. godina, to su stare slike ili je datum na aparatu krivo namješten? kako su bockavci sada? jesu li i ove sezone bili ovako divno rascvjetani? mislim da bi se mogao javljati i na druge teme o kaktusima, na one koje se tiču njege i ugoja, po ovim slikama se vidi da si maher za njih |
|
![]() |
|
Pozdrav Malom kaktusu i Tei, zahvaljujem na podršci, hvala i svim ostalim članovima foruma koji posjećuju ovaj podforum. Mislim da je ovaj kaktus sa žutim cvjetovima coryphanta sulcolanata Stanište: Meksiko (Sjeverna Amerika), pokrajine Oaxaca, Veracruz-Llave Cvijet: žuti Pozdrav.........schumy |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |