Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 165> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super je svo cvijeće i baš ti ide od ruke. Možeš li mi reći kada si zakorjenila bugicu gdje si je držala od ljetos da je već ovakva?
Gdje ti je sada?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala svima na pohvalama ne radim ja ništa posebno samo me biljke vole.....
Mira K bugica je preko ljeta bila vani sa najlonom preko, a sada cijele zime u prozoru u sobi na toplom. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
To se vidi na svakoj biljčici! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
baš sam uživala!
![]() ......... kad gledam hoju i passfloru pitam se kad će moje biti tolike!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Stvarno imaš "zelene prste"
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pregledala sam par zadnjih stranica i imaš
![]() Tvoja papiga, da li je teška za uzgoj, kakve treba uvjete?
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bromi evo me opet kod tebe u posjeti...Ti si pravi majstor za biljke ..Adenium cvjeta kao usred ljeta, bugica sva zelena, papiga cvjeta...Ja baš nisam te sreće jer te iste biljke su kod mene kilave...Kukurjek je prekrasan, je li iz šume ili iz rasadnika? To pitam jer ja sam ih donesla iz šume pa lijepo cvjetaju, sad im je vrijeme...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvjeće
![]() A što znači da adenijum nema listove i da su otpali, i mom su ![]() Obišla sam glicku, malo joj tepala da izdrži do proljeća ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Rascvitani adenium je predivan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
U kući zeleno, šareno!
![]() A vani kukurjek. Strašno volim to prvo proljetno cvijeće, koje se budi kad još debelo caruje zima!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi uživala sam gledati tvoje cvijeće, ali me posebno oduševila bugenvilija!!!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Voliš i ti njih pa ti zato uzvraćaju ljubav
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
samo mogu reči
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Bromi, kukurijek, adenium.....krasno!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga moja evo me kod tebe da ti još jednom na izmaku tvoga dana poželim sretan rođendan, da nam budeš vesela i čila, a tvoje dvorište i tvoja kuća još ljepši i rascvjetaniji.
P.s. Ispale mi oči na prethodnim stranicama od silne ljepote...
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prava krasotica
![]() Sretan rođendan
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasan kukurijek, rascvijetana katleja, adenium.....
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje još vam jednom svima zahvaljujem na lijepim riječima i posjeti mom malom još uvijek smrznutom vrtu
![]() procvijetala tigarema jako me je obradovala boje su ljepše nego što sam mislila da mogu biti ![]() ![]() ![]() a evo i bijelog dugo traženog i konačno pronađenog i nije razočarao ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Juhuhu koji hibiji
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |