Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a sad malo ostića
![]() ![]() malo mi se cvijet gazanije uvalia u bijele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Clematisi su prekrasni!
|
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
a da se malo ipak pohvalim sa prvim digitalisima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Stigoh i do tvog vrta,uživala sam šetajući.Istina nisam imala vremena u svaki kutak zavirit ali ovo što sam vidjela zaista je lijepo.
Posebno me se dojmila crvena salvija koja duuugooo cvijeta.Takvo cvijeće volim.Salvija je li trajnica? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
počeli prvi zvončići
![]() kamenjarić svaki put mrvicu izgleda drugačije
![]() turski klinčeki su mi isto malo podsijetnik na dijetinjstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
šeboj divno miriši,a ljubičasti je dao samo jedan mali cvijetak
![]() šipak je u cvatu
![]() malo kasnije nastavak slikica,moram bacit drugu ruku farbe na zidove
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Zavidim ti na kolekciji ostića. Po forumu ih se da puno vidit al mislim da su tvoji posebni. Bravo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa koliko ti boja i vrsta ostića imaš?
![]() Digitalis i turski karanfili ti već cvjetaju,pa ti si dva mjeseca ispred nas,prekrasno i raskošno je kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
bleky ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 24 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bleky ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 24 |
a tek ostićiiii...
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us koji prekrasni ostići kod tebe draga moja ali bijeli amarilis je nadmašio sve ostalo ![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ostić, clematis, amarilis... jednostavno od ove ljepote ne znam što bih izdvojila.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala vam svima na dolasku ali da odgovorim nekima,
mali kaktus imam 9 razlićitih ostića
arim ta salvija sa crvenim cvijetovima je trajnica naravno u našim mediteranskim uvijetima neznam kako bi se ponašala u tegli na kontinentu preko zime
no priči dost idem dalje sa slikicama bum vas udavila nebute više htijele k meni
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pelargonije koje su procvale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da lin ste znale neke naravno znaju da većina pelargonija je potekla s Rta dobre nade u Africi :)
![]() ovo je jedina mirisna p.koja je ove godine podivljala cvijet joj je onaj rozi na prvoj slici,miriše na ružu...voljela bih nabaviti još koju onu na jabuku ,limun ili cimet pa ako slučajno tko ima ili zna da se prodaje tu sam hehe...inače nekada su viktorijanci namjerno ih uzgajali u loncima i zimi ih unosili u hodnike a ljeti ih poredali duž vrtnih puteljaka kako bi njihove dame kad su šetale u dugim haljinama doticale lišče i ujedno tako namirisale prostor...fora kaj ne a danas nam prodaj svakakve kemijske drekece koje još moramo uštekat pa troši i struju
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
arim da ti odma odgovorim jer bum zaboravila...ono je divlja lozica zelena je a onda najesen pocrveni a neki su listovi i bordo imaš pravo prelijepa je
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo je isto prekrasno,gdje si nabavila ove korpe-košare neznam kako da ih nazovem,rado bi ih imala? A ovaj prekrasni šareni cvijet,što je to i koliko mu dugo traje cvijet? ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |