Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 125> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma sve ti je prekokrasno
![]() Po biljkama vidim koliko ti je blaža klima nego u mom vrtu. Moje koralne zvončike su ošišane do zemlje, svi listovi su spaljeni i posušeni. ![]() Možda ti ovo pomogne, ako zemlja klizi moraš nešto učiniti. Prvenstveno postoje biljke koje se koriste u te svrhe sa jačim korjenom, i stabla takođe imaju tu ulogu. I ovo je dobra metoda.
Posadila sam tvoje biljčice i grmiće, hvala ti puno. Sad ćeš karasiti moj vrt ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Anastazija zaista ti je vrt prepun ljepote! Evo ova kišica vani pada, al svejedno su se biljkice obišle. A ove tvoje su prekrasne, kako se samo bude! Stvarno ti "zavidim" na mnogobrojnosti različitih biljkica, neopisiv ih je užitak gledati, a iz svega se vidi koliko ti je svaka posebna!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
a baš su slatke!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vilmač, to su anemone
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kod tebe sve u izobilju... krasno! no ovakj me se dojmio, kako se zove!?
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pošto sam ti ja žena u godinama
![]() Kamen je, jednostavno ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
S guštom sam prošetala po stranicama na kojima nisam bila.
Imaš doista predivan i prebogati biljkama vrt.
Cvijeće, sukulenti, pa još i rascvjetani... a one predivne erike...ma bolje da ni ne nabrajam... preprekrasno.
Za kamen sam se nasmijala.Otok pita je l' prirodan a ja sam prvo pomislila: kako ste ga dovukli! ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Svim gostima u mom vrtu šaljem
![]() Nataly, neznam više točno, negdje oko pet godina. |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam na tečaj razlikovanja erike i vrijeska. Mislim da sam upamtila. ![]() Ne možeš dosaditi slikama jer su erike prekrasne. Koliko dugo ih imaš? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod tebe, Anastazija, zaista već sada ima puno krasnih biljkica koje izviruju u proljetne dane! Vidim d aimaš i anemonice - ja nikad nisam sigurna da li im gomolje dobro posadim.. Uvijek su mi isti i gore i dolje i okolo i nikako da pogodim što je vrh-pup a što korijen
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
S posebnom pozornošću prošetala sam od prve do poslijednje stranice. Ponegdje zastala, ponegdje se vračala. Predivno i sa stilom uredjeno. Uživala sam od početka do kraja. Špalir erika ostavio me bez riječi. Ma sve ti je naj, naj, naj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i moj kamenjar je pun korova,jedino ga vadi sto su se biljke rasirile
![]() |
|
![]() |
|
Cure, drago mi je da vas vidim u svom vrtu
![]() Kamen je takav prirodno i u njemu znam u ljetnim večerima upaliti svjećicu. Palo mi je na pamet da u njemu za Božić napravim jaslice - kad sam ga vidjela prvi puta na to me podsjećalo. Kamenjar uopće neznam kad bude, jer mi je taj dio pun korova i prvo to trebam riješiti, a onda kako sve učvrstiti jer zemlja klizi (a bez dodatnih troškova - to mi se sada čini kao nemoguća misija) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imaš jedan veliki lijep vrt,erike samo slikaj nisi nam dosadila,možeš se ponositi s njima,sukulenti su ti također prelijepi,vrt ti se lijepo budi iz zimskog sna,a i zanima me kako ćeš urediti novi kamenjar.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Anastazija, prekrasan vrt i cijelo mnoštvo raznovrsnih biljaka koje se bude i počinju sa cvatnjom.
A vidim da ima i planova, baš sam radoznala kako ćeš osmisliti novi kamenjar. Ovaj kamen je takav prirodno ili je malo "doeađen"? |
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za predivne proljetne slike,a i ovaj kamen je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() ![]() I moj posebni kamen (mislim da ga nisam do sada stavljala, ako jesam oprostite) ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |