Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 27>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 14:25
Danas je bila prava radna akcija! Posadila sam 6 višnji, i 2 duda (samo neznam dali je crveni ili bijeli). Dobila sam i grm bambusa, nega sam u plastični škaf da mi ne pobjegne nekontrolirano uokolo smile160

- tratinčice i mini narcise

-tulipani i zumbuli su niknuli...

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 14:15
Monna i ja ove godine želim posaditi aroniju...a što se tiče tvoga vrta, imam osjećaj da si na moru....jako lijepo i šareno...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 15:39
super ti slikice,i kod mene pocelo cvetanje krokusa ,a tulipani polako izlaze
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 09:11
Prošli tjedan sam malo pljevila oko tulipana koje sam posadila jesenas u novu gredicu, već su lijepo porasli, još pala sitna kiša jučer, a danas sunčano, jedva čekam da se zašarene!smile213
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 18:20
Maline imam, još da kupim sadnice tayberia od miškopiško, aroniju posadila još jesenas...već mi sline cure smile70
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 18:06
Bravo mona mi smo se ove godine orjentirali na bobičasto voće aroniju, maline, kupine, tayberi - eto svakako treba nešto posaditi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 18:02
Malo sam pregledavala rasadnike, pa sam si napravila popis voća koje bih naručila. Vjerojatno idući mjesec, još može biti i mraza.
Uglavnom nekoliko jabuka, 2 kruške, 2 trešnje, 2 breskve, limun, kaki, kivi i stolno grođže 2 vrste.
  Bit će posla!!!smile160
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 10:20
Danas ću posaditi mladice smokve! Dobila sam ih od Skitnice! smile213
Za druge radove nije pogodno vrijeme, pada sitna kiša...
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 08:03
kod tebe već proljeće,blago tebi imaš lijepe vjesnike
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:20
....dolazi proljeće....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 19:13
Mona evo neko vrijeme nisam čitala tvoj dnevnik, a ono predivno šarenilo tako ga je osvježilo da je svježinu poslalo do Rijeke i privuklo me da zavirim.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 18:27
Malo svježih slikica iz vrta:

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 19:12
odmori se zaslužila si Smile
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 19:07
Danas bila na putu, vratila se i malo čupala travu oko tek izniklih tulipana. Jedva čekam da procvjetaju. neznam ni ja koliko sam ih posadila, ako pola od toga bude cvjetalo, bit će šareno!
Osjećam se krepano i jedva čekam da odem na spavanje...smile49
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 21:18
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Hvala proljeće! Ja sam ti na kontinetu, i ne bunim se, hehe, samo što proljeće na moru ranije dođe! Ovo mi je hobi kad zatopli, a kad je hladno, onda sam kao hrčak u kući, pa nešto čeprkam po salvetama i glini Smile
Isto kao i ja. Zimi se zabavljam salvetnom tehnikom ali jedva čekam  ožujak tada svečano otvaram ulazna vrata i najveći dio dana sam na terasi...
Znaš kako me je shasha jednom nazvala: zimi keramičarka a ljeti cvjećarka...ima nešto u tome...Tongue
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 21:14
Hvala proljeće! Ja sam ti na kontinetu, i ne bunim se, hehe, samo što proljeće na moru ranije dođe! Ovo mi je hobi kad zatopli, a kad je hladno, onda sam kao hrčak u kući, pa nešto čeprkam po salvetama i glini Smile
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 11:50
Also dakle Monna!!!
Trebala si mi vidjeti facu kada sam nabasala na tvoj dnevniksmile94
Totalno si me izblesirala....Povezivala sam te sa prekrasnim radovima na salvetnoj tehnici i mislila da živiš na moru!!!!Onda sam išla od početka gledati tvoj dnevnik pa mi tek onda ništa nije bilo jasno...
Čak sam ustajala provjeriti adresu sa kuverte koju ti šaljem, totalno sam se pogubila iz jednog jednostavnog razloga a to je kako si tako u svemu uspješna???
Cvijeće super, hobi super a izgleda da i super kolače praviš!!!
Sve pohvale i komplimenti...
Vjerojatno ti danas šaljem salvete konačno...nisam bila zaboravila!!!

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 11:08

Leaf%20PileHvala Otok!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 11:02
Šaljem
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 10:57
Ok. prihvaćam višak sjemenki sa zadovoljstvom smile213
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.