Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 27> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas je bila prava radna akcija! Posadila sam 6 višnji, i 2 duda (samo neznam dali je crveni ili bijeli). Dobila sam i grm bambusa, nega sam u plastični škaf da mi ne pobjegne nekontrolirano uokolo
![]() ![]() - tratinčice i mini narcise
![]() -tulipani i zumbuli su niknuli...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Monna i ja ove godine želim posaditi aroniju...a što se tiče tvoga vrta, imam osjećaj da si na moru....jako lijepo i šareno...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
super ti slikice,i kod mene pocelo cvetanje krokusa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prošli tjedan sam malo pljevila oko tulipana koje sam posadila jesenas u novu gredicu, već su lijepo porasli, još pala sitna kiša jučer, a danas sunčano, jedva čekam da se zašarene!
![]() |
|
![]() |
|
Maline imam, još da kupim sadnice tayberia od miškopiško, aroniju posadila još jesenas...već mi sline cure
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo mona mi smo se ove godine orjentirali na bobičasto voće aroniju, maline, kupine, tayberi - eto svakako treba nešto posaditi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Malo sam pregledavala rasadnike, pa sam si napravila popis voća koje bih naručila. Vjerojatno idući mjesec, još može biti i mraza.
Uglavnom nekoliko jabuka, 2 kruške, 2 trešnje, 2 breskve, limun, kaki, kivi i stolno grođže 2 vrste.
Bit će posla!!!
![]() |
|
![]() |
|
Danas ću posaditi mladice smokve! Dobila sam ih od Skitnice!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
kod tebe već proljeće,blago tebi imaš lijepe vjesnike
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....dolazi proljeće....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mona evo neko vrijeme nisam čitala tvoj dnevnik, a ono predivno šarenilo tako ga je osvježilo da je svježinu poslalo do Rijeke i privuklo me da zavirim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Malo svježih slikica iz vrta:
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odmori se zaslužila si
![]() |
|
![]() |
|
Danas bila na putu, vratila se i malo čupala travu oko tek izniklih tulipana. Jedva čekam da procvjetaju. neznam ni ja koliko sam ih posadila, ako pola od toga bude cvjetalo, bit će šareno!
Osjećam se krepano i jedva čekam da odem na spavanje...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Isto kao i ja. Zimi se zabavljam salvetnom tehnikom ali jedva čekam ožujak tada svečano otvaram ulazna vrata i najveći dio dana sam na terasi...
Znaš kako me je shasha jednom nazvala: zimi keramičarka a ljeti cvjećarka...ima nešto u tome...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala proljeće! Ja sam ti na kontinetu, i ne bunim se, hehe, samo što proljeće na moru ranije dođe! Ovo mi je hobi kad zatopli, a kad je hladno, onda sam kao hrčak u kući, pa nešto čeprkam po salvetama i glini
![]() |
|
![]() |
|
Also dakle Monna!!!
Trebala si mi vidjeti facu kada sam nabasala na tvoj dnevnik
![]() Totalno si me izblesirala....Povezivala sam te sa prekrasnim radovima na salvetnoj tehnici i mislila da živiš na moru!!!!Onda sam išla od početka gledati tvoj dnevnik pa mi tek onda ništa nije bilo jasno...
Čak sam ustajala provjeriti adresu sa kuverte koju ti šaljem, totalno sam se pogubila iz jednog jednostavnog razloga a to je kako si tako u svemu uspješna???
Cvijeće super, hobi super a izgleda da i super kolače praviš!!!
Sve pohvale i komplimenti...
Vjerojatno ti danas šaljem salvete konačno...nisam bila zaboravila!!!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Šaljem
|
|
![]() |
|
Ok. prihvaćam višak sjemenki sa zadovoljstvom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |