Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 34> |
Korisnik | ||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|||
proljece, da li je okvir na kvadratice ili kako si ih dobila? od cega je - drvo, plastika, keramika? izgleda famozno, kajo mi se svidja.
|
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
![]() |
||||
|||
Ah da, Šefi moja tegla ova gore koju sam pravila ne pušta- drži kao prava....a još je tempera temeljna boja, tako da ne znam šta se sa tvojom dogodilo....
Vjerojatno je do materijala koji smo koristile...
|
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
proljeće, ona rama je mrak! i mene zanima odgovor na isto pitanje kao i ninochku
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ovako curke,
taj okvir za mene ima jako veliku sentimentalnu vrijednost (dobila sam ga na poklon dok sam još živjela u Njemačkoj) i onda sam si mislila, pa ne može biti bolja kombinacija, nego da u lijepi okvir stavim svoga sina....
Ah, da morala sam spomenuti povijest, jer mi je jako drago da vam se sviđa moj uradak...
Znači bio je crn i sa tim kvadratićima, podloga je plava tempera a ostalo pretpostavljam da znate...
|
||||
![]() |
||||
|||
Plastika, a tako veliki majstor nisam da napravim sama kvadratiće.....
![]() |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
jako je lijep...i okvir i sin
![]() |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
![]() ![]() jako lijepo...a najljepše od svega tvoj preslatki sinčić ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ah, sada je već pravi dečko....(i još ljepši
![]() |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
...na mamu ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|||
proljece, jucer sam na radionici vidjela svasta pa je vesna rekla da su to radovi napredne grupe :) daklem nemoj nikada reci ne mogu nemoguce i slicno :) ali skromnost cijenim kao vrlinu :)
|
||||
![]() |
||||
|||
ha,ha,ha, baš si me nasmijala.....
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ma moš si mislit!!!
Mama je iz "super teške" kategorije....
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ma daj molim te......mislim da se svrstavaš u krivu kategoriju.....ti si prava puca...zaobljena tam gdje tak i treba biti ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Kad se već svrstavate, evo i mene u tu kategoriju
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Dobro došla u klub ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ne morate uopce puno papati, dovoljno da vam stitnjaca kao meni ne radi dobro i u godinu dana vaga pokaze 20 vise :( skidanje ide jako jako sporo i tesko. stoga puce moje drage, budite zdrave, nasmijane i vesele, a muski i onako vole primiti a ne da ih zulja stoga zakaj ne bi imale obline kad tako lijepo stoje :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Živila ti nama ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
eh, da... i mene štitnjača zeza...mada mislim da nije ona baš najveći krivac...znam ja i zabrijati
![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |