kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 80> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A za što mi se ti to zahvaljuješ???
Ako sam se ponudila onda to radim od srca!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
evo nesto malo i od mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
LJube moja draga, u ovih smo se par mjeseci tako simpatično razdjelili, počeli smo svi više manje od istoga a vidi nas sad, svako se pronašao u nečemu što mu se više sviđa, svaka je razvila svoj stil i sada, s obzirom da se družimo već neko vrijeme i da neznam čiji su radovi lako mi je skužiti ko ih je radio, specifična si i prepoznatljiva...
4 cure sa foruma imaju baš prepoznatljiv stil....u cijeloj ovoj priči na kraju nisam rekla što sam željela, divno radiš, vidim i pittorica ima a još je ljepše što znam da smo nas par samouke i da smo uz pomoć naših forumašica napravili više nego što su pojedine i uz tečaj. Puno te voli jedna Fiumanka XXL ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
suuuuuuuuper...sve je lijepo, al kovčežić je najljepši
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ma kovčežić ti je prekrasan |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
škrinjica je i meni favorit al sve ostalo je stvarno divno!!!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dakle...sročila si ko da si mene pitala...
eto, draga kaća, slažem se sa svim što je sunčeko napisala...tvoji radovi su mi stvarno super
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
da se ne ponavljam na prijašnje pohvale kad je to tako (što su djevojčice napisale) ovo vrtim radove i ne znam koji mi je ljepši. Kovčežić možda prvi ali i vaze (ili možda teglice?) - imaju jako interesantan motiv
![]() |
|
![]() |
|
fiumanka moja najdraza sto ti znas covjeku stvorit ugodu,hvala ti najljepsa na komplimentima..drago mi je da ti ih mogu,u svakom trenutku,na isti nacin,uzvratit.. ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kaca, svaki puta kada vidim neki od tvojih radova odusevim se. jednostavno se pitam postoji li podloga na kojoj se ne bi snasla kao da ju radis vec godinama. prekrasni radovi, draga, jednostavni a prekrasni.
![]() |
|
![]() |
|
iris,ancica,buba,misko,gogs,drage cure hvala svima.vidim da vam se kovčezic svidio,odavno nisam nista radila sa ovim zutim ruzama,i bas su se lijepo sljubile s njim..bas ste me raznjezile sa lijepim rijecima,pusa svima
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga,puno,puno hvala ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Evo i ja se pridružujem ovoj gomili pohvala jer stavrno zaslužila si ih...
BRAVO kaća.. |
|
![]() |
|
draga spring i tebi velika hvala i velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
kaća, tvoji radovi su uvijek savršeni, al ovaj kovčeg je nevjerojatan |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
sve je krasno mila, nemrem se odluciti...bravo
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća konačno da si stavila svoje prekrasne radove!!!
Ja ću biti iskrena...kovčeg ti je lijep ali ih je tako puno bilo na forumu da sam ih se već zasitila....ali....one tegle sa prekrasnim salvetama ... e to je stvarno prelijepo...pa ova boca...ma super.
Dobro su cure rekle da si stvorila svoj prepoznatiljivi stil, koji bar ja odmah mogu prepoznati, a koji je tako lijep i poseban da sam stvarno ponekad tužna što ne stavljaš više radova...
Nego draga samo tako nastavi ja evo već čekam nove radove!!!
![]() |
|
![]() |
|
draga hvala ti na lijepim komplimentima,malo mi i ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |