Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 80>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 15:32
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Hvala ti!!!

A za što mi se ti to zahvaljuješ???
Ako sam se ponudila onda to radim od srca!!!
WinkWinkWinkTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:03
evo nesto malo i od mene

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:04

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:04
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:17
LJube moja draga, u ovih smo se par mjeseci tako simpatično razdjelili, počeli smo svi više manje od istoga a vidi nas sad, svako se pronašao u nečemu što mu se više sviđa, svaka je razvila svoj stil i sada, s obzirom da se družimo već neko vrijeme i da neznam čiji su radovi lako mi je skužiti ko ih je radio, specifična si i prepoznatljiva...
4 cure sa foruma imaju baš prepoznatljiv stil....u cijeloj ovoj priči na kraju nisam rekla što sam željela, divno radiš, vidim i pittorica ima a još je ljepše što znam da smo nas par samouke i da smo uz pomoć naših forumašica napravili više nego što su pojedine i uz tečaj.
Puno te voli jedna Fiumanka XXL
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:28
suuuuuuuuper...sve je lijepo, al kovčežić je najljepši Clap
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:28

ma kovčežić ti je prekrasan

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:37
škrinjica je i meni favorit al sve ostalo je stvarno divno!!!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:03
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

LJube moja draga, u ovih smo se par mjeseci tako simpatično razdjelili, počeli smo svi više manje od istoga a vidi nas sad, svako se pronašao u nečemu što mu se više sviđa, svaka je razvila svoj stil i sada, s obzirom da se družimo već neko vrijeme i da neznam čiji su radovi lako mi je skužiti ko ih je radio, specifična si i prepoznatljiva...
4 cure sa foruma imaju baš prepoznatljiv stil....u cijeloj ovoj priči na kraju nisam rekla što sam željela, divno radiš, vidim i pittorica ima a još je ljepše što znam da smo nas par samouke i da smo uz pomoć naših forumašica napravili više nego što su pojedine i uz tečaj.

dakle...sročila si ko da si mene pitala...

eto, draga kaća, slažem se sa svim što je sunčeko napisala...tvoji radovi su mi stvarno superSmile
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:35
da se ne ponavljam na prijašnje pohvale kad je to tako (što su djevojčice napisale) ovo vrtim radove i ne znam koji mi je ljepši. Kovčežić možda prvi ali i vaze (ili možda teglice?) - imaju jako interesantan motiv
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:46
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

fiumanka moja najdraza sto ti znas covjeku stvorit ugodu,hvala ti najljepsa na komplimentima..drago mi je da ti ih mogu,u svakom trenutku,na isti nacin,uzvratit..Hug
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:48
kaca, svaki puta kada vidim neki od tvojih radova odusevim se. jednostavno se pitam postoji li podloga na kojoj se ne bi snasla kao da ju radis vec godinama. prekrasni radovi, draga, jednostavni a prekrasni. Clap
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:56
iris,ancica,buba,misko,gogs,drage cure hvala svima.vidim da vam se kovčezic svidio,odavno nisam nista radila sa ovim zutim ruzama,i bas su se lijepo sljubile s njim..bas ste me raznjezile sa lijepim rijecima,pusa svimasmile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:59
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

kaca, svaki puta kada vidim neki od tvojih radova odusevim se. jednostavno se pitam postoji li podloga na kojoj se ne bi snasla kao da ju radis vec godinama. prekrasni radovi, draga, jednostavni a prekrasni. Clap

hvala draga,puno,puno hvalaHug
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:01
Evo i ja se pridružujem ovoj gomili pohvala jer stavrno zaslužila si ih...
BRAVO kaća..

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:04
draga spring i tebi velika hvala i velika pusasmile78
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 08:52

kaća, tvoji radovi su uvijek savršeni, al ovaj kovčeg je nevjerojatan Clap

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 08:55
sve je krasno mila, nemrem se odluciti...bravo
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 09:58
Kaća konačno da si stavila svoje prekrasne radove!!!
Ja ću biti iskrena...kovčeg ti je lijep ali ih je tako puno bilo na forumu da sam ih se već zasitila....ali....one tegle sa prekrasnim salvetama ... e to je stvarno prelijepo...pa ova boca...ma super.

Dobro su cure rekle da si stvorila svoj prepoznatiljivi stil, koji bar ja odmah mogu prepoznati, a koji je tako lijep i poseban da sam stvarno ponekad tužna što ne stavljaš više radova...

Nego draga samo tako nastavi ja evo već čekam nove radove!!!smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 10:34
Originalno poslano od člana roberta roberta napisao:

kaća, tvoji radovi su uvijek savršeni, al ovaj kovčeg je nevjerojatan Clap

draga hvala ti na lijepim komplimentima,malo mi i Embarrassed Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.