I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno! Škrinjica posebno. Da li si slova izrezivala ili pisala?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Uopće ne znam o ćemu pričaš,na kutiji stvarno nema ničeg previše.Baš je kak je rekla Anđelka,onak romantična.
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Meni se čini da na kutiji nema niš previše, jako mi se sviđa.
A ova drvena zdjelica......mmmmmmmmm.....
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sve je predivno, ali vješalica i ukrasi na ormaru su mi mrakač!
Koliko ideja... ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
stvarno te treba
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Peglanje ti je ispalo baš super! Ali moram priznati da mi je vješalica jako draga, tako je nekako nostalgična...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zasto nisi zadovoljna sa kutijom? meni je predivna i po meni nema ničeg previse,sve je taman kako bi i trebalo biti,nemas razloga za nezadovoljstvo,moram pohvalit i ostale radove
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
da nisu izzy i anastazija pitale što je to, pitala bih te ja. ni ja nisam odmah skužila što je to. lijepo si to napravila. kao što su druge rekle, nježno i romantično
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jako jako lijepo!!!
nego jel se to meni čini ili je ovaj rižin papir rozi?? gdje si ga kupila? |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
sanjam odushevila sam se tvojom galerijom!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako lijepo,slazem se sa curama,bas njezno i romanticno..drago mi je da su ti se svidjele salvetice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nježna,romantična,predivna je!
![]() |
|
![]() |
|
Jako, jako lijepo. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,tako nježno.
Obožavam te salvete sa cvjetićima. |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ni ja ne mogu skužiti što je to, ali je jako lijepo... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |