Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 44> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bugice su vam divne,
stefica.n..znaš da imam onu šarenolisnu kao i ti...e njoj sve smeta, kad je na suncu, kad nije na suncu. Super mi je prezimila, čak niti list nije odbacila. Onda sam ju iznijela vam i šokirala se, odbacila list i gotovo gecrknula, no spasila sam ju. Sad je ponovo olistana i raste u vidinu, ništa spektakularno, no cvijeta nema na vidiku, a sunce uopće ne podnosi. Kako ti sa svojom postupaš, ako ti nije problem, molila bih te da mi opišeš ? |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
i ja imam jednu bugicu u tegli koja još nije počela cvasti pa vas molim savijet treba li je puno, malo zalijevati i gdje je držati na suncu ili u polusijeni
|
|
![]() |
|
BettyBes ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Bok svima
![]() Jučer sam prvi puta kupila dvije bugenvilije, nisam ih nikad do sada imala, kolika sam uspjela na brzinu isčitati (prije detaljnog isčitavanja teme), treba ju po malo svaki dan zalijevati. Ne znam dal smije biti na suncu, što sa uvelim cvijetovima, da li se režu, kidaju ili puštamo da sami padnu? I kupila sam ih u malim terakoticama, bugenvilije nisu velike, ne znam dal ih je sada potrebno presađivati? Hvala ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Predivno!
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
štefice prekrasne bugice, posebno ova bijela
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/bugenvilija/61588.aspx -
jedna mlada bugica |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/bugenvilija/61587.aspx -
evo i mojih |
|
![]() |
|
Stefice,hvala...jesu lepe ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Marta,hvala ,Bugenvilea cveta iste godine kad se ozili,moje su pocele cvetati sarenolisne zimske zakorenjene,nisam jos slikala...pogledaj u pazuhu lista mozda vec imaju zacete cvetice...zelim ti da brzo ugledas cvet...
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |