Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 33>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 21:20
možeš dobiti jedino šlapice i pregaču pa ćeš samnom u kuhinju, vidiš da se Izzy napalila na tortu. već su joj oči kao i Bambiju na sam spomen torte
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 00:20
Čovječe ,spavaš li ti uopće? Imaš li možda na umu otvoriti salon namještaja? I Lesnina će ti pozavidjeti na onim stolicama! Prelijepe su! Išto one zezaju tvoj zeku,pa samo uzima steroide pa malo narasta!
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 14:30
kami... više ništa novo ti ne mogu reći... sve je prekrasno, boca je fantastična... i još zalijepljena ona mašnica... ma super!!!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 19:27
anastazija: a Bambiju pao mrak na oči ;) čujemo se za kolače...
Slavica08: ti se zamantalo? to je divovsko pile, u zeku se još nije pretvorilo LOL hvala na komentaru, zasad sam u renovaciji stolaca, a ne proizvodnji ;)
jelika: hvala, srce si Heart

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 19:31
smile55
ANĐELKA
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 01:40
Oprosti,oprosti mora bit da mi se povećala dioptrija ali da je uzimalo steroid-je!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 08:38
 smile117kasnim al šta mogu,nego jel ostao koji komadić torte ? smile96
 nego cure šta vi niste čule za slobodu umjetničkog izražavanja ,meni je pile baš fora a raspucavanja su odlična
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 12:49
anđelka: hvala ti na pohvali Heart
Slavica 08: ma, kakvi steroidi, to je prirodno pile, samo mu se hormon rasta poremetio zbog decoupage ljepila Approve
file: hvala file i bravo za percepciju, nitko nije primijetio da su kućice daaaleko, ovca malo bliže, a pile u krupnom planu LOL
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 12:27
Prvo me obore s nogu tvoje origami čarolije a sad i ovo, stolice, flašice a vješalice su mi totalno romantične još da su u nekom shabby schick ormaru...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 12:57
Tija: Kakvo ugodno iznenađenje, nisi znala da i ja salvetiram? Embarrassed Prvotno sam se i pridružila forumu zbog razmjene salveta za decoupage
pa se proširilo na dvije galerijice i ostale kreativne tehnike, a cvijeće i biljke su mi drage u raznim oblicima...

Hvala što si navratila i oglasila se, dobrodošla si i dalje Heart uskoro će biti još radova u obje galerije,
stalno nešto kemijam uz faxovske i ine obaveze, samo ne stižem fotkice stavljati...

Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 14:01
Svi radovi su prekrasni.Svaki put kad ih gledam uvijek se iznova oduševim.Odlično!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 19:16
danci-ka: hvala ti, baš mi je drago Embarrassed

Evo da ne ispadne da prvi put radim s craquelle medium-om, ovo su bili moji prvi radovi s njim još u kasno ljeto ili ranu jesen...
Tad sam sve kistom radila, nije mi spužvica ni pala na pamet...

Prvi uradak na staklu općenito, crackle ispao skroman, dvaput sam boju povukla na nekim mjestima :P

Šumska zdjelica za viksu (rub nisam pošmirglala tad), tu je malo šire ispalo...zanemarite odbljesak...

Ove masline (u drukčijem smjeru i sloju od prvih) imaju valjda 3 metallic boje na sebi tak da se kroz pukotine presijava zelena, ljubičasta i ne znam ni koja više,
sve je pucalo jedno kroz drugo čim god sam farbala LOL

Ovdje mi vjerujte na riječ da ima sitnih pukotina, samo su fotićevom oku bile nedostupne Cool

Tanjur s izrezanim zlatnim inicijalima imena sam radila frendici za svadbu...
Radila sam ga dan prije skupa s ovim lavanda tanjurom i oba sam doslovce s nogu završila,
stavila kuvertu na vjenčani tanjur i zamotano u celofan servirala za poklon drugi dan...

(tek sam po danu vidjela da su ti ljiljani stvarno prenježni za staklo i bijelu boju, trebala sam ih markerom porubiti (tako sam i one na školskom stolcu) ili naglasiti sjenčanjem prije temeljne boje, ali drugi puta ću spretnije i pametnije, pukotine su malo čudnovate, inače je tanjur zlatni s druge strane)

Fotke novih radova tek za nekoliko dana sve mi se čini...strpljeni-spašeni Exclamation

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 19:29
jako lijepa prezentacija početaka i muka po crackleu koje smo ,čini mi se,sve prošle........za tanjur s lavandom ću ti vjerovati na riječ ali ni uz najbolju volju ne vidim pukotineCry........bijeli tanjur ja takav kakav je,u međuvrenenu si puno naučila.........ali inicijali su fenomenalniThumbs%20Up.........
jedva čekam nove radove rađene  nakon novih saznanja i stečenih iskustavasmile75
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 19:37
hvala mare što si tako pomno proučila moje muke po crackle-u, ali ja ti se ne nerviram kad isprobavam,
ja sam sva zapanjena i oduševljena bila kak crackle raspucava boju kad sam 1 zdjelicu radila LOL

Bijeli tanjur je frendici divan i drag, ja sam se stvarno potrudila za njega, s voljom rezuckala slova i ljiljane,
čak mi ima neki neobičan štih to kaj se ljiljani stapaju s podlogom, a pukotine su se barem koncentrirale na unutrašnjost,
sve je to ipak malo sjajnije i življe u stvarnosti, bljedunjave su boje na fotki, inače nisam tak nezadovoljna Embarrassed
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 19:57
lijepo Kami! Što se cracklea tiče nisam baš podobna da ti dam nikakav savjet ni kritiku jer nisam nikad radila s njim. Međutim, mislim da je što se tiče onih ljiljana baš super upravo to što se blijedo naziru i što ih nisi obrubila. Tako se lijepo stapaju s pozadinom i s tanjurom a opet su jasno vidljivi i nježni.
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 21:16
HEHe počela Kami bacati aseve iz rukava   

Pa dobro je ja nisam imala problema s crakel lakom do nedavno sam je jednostavno prestal pucati, nema veze kad kupim kupit cu 2-komponentni

Pa dobri su ti baš svi radovi
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 21:22
lijepo,razigrano i romantično.muke po cracklu su mi dobro poznateWink.tanjur sa lavandom je odličan.super inicijali na zadnjem koji odiše romantikom i sjetom baš zbog stopljenosti motiva sa pozadnom.inače jedva čekam neke svatove da totalno maznem ideju sa inicijalimaBig%20smile
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 21:23
prila, od početka si mi prirasla srcu, hvala ti Heart
Linaaa, hvala od srca, ali lakše sa smajlićima, nemoj mi uznemirivati goste... LOL
kakvi problemi i asevi? pa to je crackle full house zdjelica i tanjura
sve je to podijeljeno i poklonjeno, ja ne bacam prve mačiće u vodu...
od kud da mazneš ideju s inicijalima? to je valjda iz starog egipta...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 23:42
Bravo, pogotovo omaj šu,ski tanjur i lavanda, prekrasno!
ANĐELKA
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 09:06
A ja glasam za onaj četvrtasti tanju s lavandom!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.