Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 33>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 08:47
a u bosni se kaže skemlijaSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 08:33
kako si ti opčinjena vilinim konjicem tako sam ja ostalasmile181opčinjena ovom klupicom koja je presavršena uz odlično ispričanu pričicu onako kako samo ti znaš.
moj doprinos iz našeg bogatog jezika je ....škamljić ...barem mislim da se to kod nas tako kaže
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 08:07
more: hvala, može se povremeno i sjesti na nju, nije baš tolko osjetljiva Wink a polakirana je kak spada Smile
Slavica: hvala na dodatku, za svaki naziv za klupicu netko još koristi i varijaciju umanjenice Embarrassed
ajde da utvrdimo gradivo LOL stolček, klupica, klupčica, hoklica, šamrl, šamrlek, šamrlica, šamlin, šamlica, šamličica, štokrlek, štokrlić
i mislim da smo zaboravil jedan južni izraz > bančić Approve
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 21:18
Da nadopunim,moj djed u Slavoniji je govorio(a i ja još uvjek)-šamlica,viidjela sam da je i Karmen napisala-šamličica,uzmi koji god hoćeš izraz ali to ne mjenja ništa-prekrasna je!

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 21:03
Klupica je savršena smile91 Samo da netko ne sjedne na nju Wink
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 13:26
Linaaa: hvala, samo da se šivanja i tkanina ne dohvatim, to će tek biti kreativni kaos Tongue
a amatersko tapeciranje me kopka u mislima, spomenula sam da sad imam sve potrebno za takvo nešto, a po dućanima sniženja dekora i tkanina Cool
Primavera: ...kaj reći...osim fala i baš sam čekala tko će prvi u postu nabrojati sve nazive za klupicu Thumbs%20Up
andora2: hvala ti Smile ako ti je išta u tom moru slika i riječi bilo poučno, drago mi je Embarrassed
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:18
Kroz priču punu sitnih i poučnih detalj do stvarnosti.....klupica me očaralasmile141
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 01:30
...kaj reći... ti nas tako savršeno i zanimljivo vodiš kroz svaki svoj projekt draga Kami, da se zatičem kako jedva čekam da nešto staviš u galeriju i to ne samo zbog likovnog dijela, nego nadasve i zbog literarnog... oduševil me šamrlek, štokrlek, hoklica, klupčica... taj naš prekrasan jezik obiluje nazivljem za ovu malu sjedalicu, a tvoja glavica i vrijedne ruke pršte od maštovitosti, snalaživljosti, visoke estetike i gotovo matematičke preciznosti u izradi... jednostavno jedno veliko bravo i moja naklon majstorice Bravo! Bow%20DownBow%20DownBow%20Down
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 22:41
Klupica je savršena kad sam vidla u galeriji friško iz pećnice rekla sam pa kak ju je super presvukla tkaninom, i dođem ja tu u galeriju i skuzim sve to je salveta, boje i ukrasna trakica, svaka čast.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 20:10
nada-m: hvala od srca Heart slikarski talenti kao ti me potiču da se ubuduće malo više primim crtanja, slikanja i sjenčanja Embarrassed
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 16:27
klupica je prekrasna, popračena pričom koja još više potencira tvoju kreativnost.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 15:38
Hvala, OTOK, imam klasični, a primijetila sam više puta da ima tih tankih patrona za kupiti, ali još nisam naletjela na pištolj za njih, s ovim velikim je stvarno rulet Wacko 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 15:34
Kami, ne znam kakav imaš silikonski pištolj, ja imam jedan sasvim mali u koga idu tanke patrone, s njim sa da puno preciznije raditi.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 14:58
Biljana i anđelka: hvala Big%20smile
Klupica nije s mog balkona tako da sam ju uzela na kozmetički tretman pa sam ju morala vratiti vlasnici Tongue
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 14:56
klupica je prepreprekrasna, a nakon takvog poklona nema šanse da ćeš ikad imati problema sa svekrvom, smile96! Ja se ne bi baš mogla odvojiti od nje (mislim na klupicu)
ANĐELKA
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 14:10
Hoklica ti je prekrasna cvijetici, boje, smile141smile99
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 13:56
KARMEN: fala Embarrassed e,vidiš,a ja ga nisam kupovala jer su mi moji donijeli set za tapeciraje s vikse (u njemu su klamerica za drvo i silikonski pištolj); to je tata bio mami davno kupio kad su tapecirali stolce doma, ali sama sam si morala kupiti patrone Tongue
anastazija: hvala od srca, drago mi je ako sam vas navukla Big%20smile ovo nezakonita mi je bilo presmiješno, obje smo još van zakona pa je prikladno Tongue
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 13:43
a jesi nas sve navukla na svoje priče... kad vidim da si zadnja u friško iz pečnice uopće ne gledam tamo (znam da je nešto presavršeno u pitanju), ali odmah idem u tvoju galeriju. hoću priču!!! i eto dobila sam sve... praznik za oči i pričicu! smile58 
i kako si samo zapamtila ono o nezakonitojLOL
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 13:41
Ja  sam si kupila svoj silikonski pištolj da više ne koristim od muža s napomenom kakva je to moderna žena koja nema svoj silikonski pištolj. Draga Kami divna mi je ova tvoja šamličica. Sve se prelijepo uklopilo
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 11:56
Slavica, OTOK, mare i sarita: hvala svakoj od srca, baš ste sunašca Smile

Ah,da,trakice sam lijepila pištoljem za vruće ljepilo,bilo me frka,aL prsti su preživjeli Embarrassed
Ne podnosim što je silikon tako neprecizan za nanošenje i morala sam malo skidati gdje je virio, ali činio mi se najbrži i najčvršći...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.