kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
možeš dobiti jedino šlapice i pregaču pa ćeš samnom u kuhinju, vidiš da se Izzy napalila na tortu. već su joj oči kao i Bambiju na sam spomen torte
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Čovječe ,spavaš li ti uopće? Imaš li možda na umu otvoriti salon namještaja? I Lesnina će ti pozavidjeti na onim stolicama! Prelijepe su! Išto one zezaju tvoj zeku,pa samo uzima steroide pa malo narasta!
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
kami... više ništa novo ti ne mogu reći... sve je prekrasno, boca je fantastična... i još zalijepljena ona mašnica... ma super!!!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
anastazija: a Bambiju pao mrak na oči ;) čujemo se za kolače...
Slavica08: ti se zamantalo? to je divovsko pile, u zeku se još nije pretvorilo ![]() jelika: hvala, srce si ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Oprosti,oprosti mora bit da mi se povećala dioptrija ali da je uzimalo steroid-je!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
anđelka: hvala ti na pohvali
![]() Slavica 08: ma, kakvi steroidi, to je prirodno pile, samo mu se hormon rasta poremetio zbog decoupage ljepila ![]() file: hvala file i bravo za percepciju, nitko nije primijetio da su kućice daaaleko, ovca malo bliže, a pile u krupnom planu ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Prvo me obore s nogu tvoje origami čarolije a sad i ovo, stolice, flašice a vješalice su mi totalno romantične još da su u nekom shabby schick ormaru...
|
|
![]() |
|
Tija: Kakvo ugodno iznenađenje, nisi znala da i ja salvetiram?
![]() pa se proširilo na dvije galerijice i ostale kreativne tehnike, a cvijeće i biljke su mi drage u raznim oblicima... Hvala što si navratila i oglasila se, dobrodošla si i dalje ![]() stalno nešto kemijam uz faxovske i ine obaveze, samo ne stižem fotkice stavljati... |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Svi radovi su prekrasni.Svaki put kad ih gledam uvijek se iznova oduševim.Odlično!
|
|
![]() |
|
danci-ka: hvala ti, baš mi je drago
![]() Evo da ne ispadne da prvi put radim s craquelle medium-om, ovo su bili moji prvi radovi s njim još u kasno ljeto ili ranu jesen... Tad sam sve kistom radila, nije mi spužvica ni pala na pamet... Prvi uradak na staklu općenito, crackle ispao skroman, dvaput sam boju povukla na nekim mjestima :P ![]() Šumska zdjelica za viksu (rub nisam pošmirglala tad), tu je malo šire ispalo...zanemarite odbljesak... ![]() Ove masline (u drukčijem smjeru i sloju od prvih) imaju valjda 3 metallic boje na sebi tak da se kroz pukotine presijava zelena, ljubičasta i ne znam ni koja više, sve je pucalo jedno kroz drugo čim god sam farbala ![]() ![]() Ovdje mi vjerujte na riječ da ima sitnih pukotina, samo su fotićevom oku bile nedostupne ![]() ![]() Tanjur s izrezanim zlatnim inicijalima imena sam radila frendici za svadbu... Radila sam ga dan prije skupa s ovim lavanda tanjurom i oba sam doslovce s nogu završila, stavila kuvertu na vjenčani tanjur i zamotano u celofan servirala za poklon drugi dan... ![]() (tek sam po danu vidjela da su ti ljiljani stvarno prenježni za staklo i bijelu boju, trebala sam ih markerom porubiti (tako sam i one na školskom stolcu) ili naglasiti sjenčanjem prije temeljne boje, ali drugi puta ću spretnije i pametnije, pukotine su malo čudnovate, inače je tanjur zlatni s druge strane) Fotke novih radova tek za nekoliko dana sve mi se čini...strpljeni-spašeni ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepa prezentacija početaka i muka po crackleu koje smo ,čini mi se,sve prošle........za tanjur s lavandom ću ti vjerovati na riječ ali ni uz najbolju volju ne vidim pukotine
![]() ![]() jedva čekam nove radove rađene nakon novih saznanja i stečenih iskustava
![]() |
|
![]() |
|
hvala mare što si tako pomno proučila moje muke po crackle-u, ali ja ti se ne nerviram kad isprobavam,
ja sam sva zapanjena i oduševljena bila kak crackle raspucava boju kad sam 1 zdjelicu radila ![]() Bijeli tanjur je frendici divan i drag, ja sam se stvarno potrudila za njega, s voljom rezuckala slova i ljiljane, čak mi ima neki neobičan štih to kaj se ljiljani stapaju s podlogom, a pukotine su se barem koncentrirale na unutrašnjost, sve je to ipak malo sjajnije i življe u stvarnosti, bljedunjave su boje na fotki, inače nisam tak nezadovoljna ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
lijepo Kami! Što se cracklea tiče nisam baš podobna da ti dam nikakav savjet ni kritiku jer nisam nikad radila s njim. Međutim, mislim da je što se tiče onih ljiljana baš super upravo to što se blijedo naziru i što ih nisi obrubila. Tako se lijepo stapaju s pozadinom i s tanjurom a opet su jasno vidljivi i nježni.
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
HEHe počela Kami bacati aseve iz rukava
![]() Pa dobro je ja nisam imala problema s crakel lakom do nedavno sam je jednostavno prestal pucati, nema veze kad kupim kupit cu 2-komponentni Pa dobri su ti baš svi radovi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
lijepo,razigrano i romantično.muke po cracklu su mi dobro poznate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila, od početka si mi prirasla srcu, hvala ti
![]() Linaaa, hvala od srca, ali lakše sa smajlićima, nemoj mi uznemirivati goste... ![]() kakvi problemi i asevi? pa to je crackle full house zdjelica i tanjura ![]() sve je to podijeljeno i poklonjeno, ja ne bacam prve mačiće u vodu... od kud da mazneš ideju s inicijalima? to je valjda iz starog egipta... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo, pogotovo omaj šu,ski tanjur i lavanda, prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
A ja glasam za onaj četvrtasti tanju s lavandom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |