kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a u bosni se kaže skemlija
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kako si ti opčinjena vilinim konjicem tako sam ja ostala
![]() moj doprinos iz našeg bogatog jezika je ....škamljić ...barem mislim da se to kod nas tako kaže
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
more: hvala, može se povremeno i sjesti na nju, nije baš tolko osjetljiva
![]() ![]() Slavica: hvala na dodatku, za svaki naziv za klupicu netko još koristi i varijaciju umanjenice ![]() ajde da utvrdimo gradivo ![]() i mislim da smo zaboravil jedan južni izraz > bančić ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Da nadopunim,moj djed u Slavoniji je govorio(a i ja još uvjek)-šamlica,viidjela sam da je i Karmen napisala-šamličica,uzmi koji god hoćeš izraz ali to ne mjenja ništa-prekrasna je!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Klupica je savršena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Linaaa: hvala, samo da se šivanja i tkanina ne dohvatim, to će tek biti kreativni kaos
![]() a amatersko tapeciranje me kopka u mislima, spomenula sam da sad imam sve potrebno za takvo nešto, a po dućanima sniženja dekora i tkanina ![]() Primavera: ...kaj reći...osim fala ![]() ![]() andora2: hvala ti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Kroz priču punu sitnih i poučnih detalj do stvarnosti.....klupica me očarala
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kaj reći... ti nas tako savršeno i zanimljivo vodiš kroz svaki svoj projekt draga Kami, da se zatičem kako jedva čekam da nešto staviš u galeriju i to ne samo zbog likovnog dijela, nego nadasve i zbog literarnog... oduševil me šamrlek, štokrlek, hoklica, klupčica... taj naš prekrasan jezik obiluje nazivljem za ovu malu sjedalicu, a tvoja glavica i vrijedne ruke pršte od maštovitosti, snalaživljosti, visoke estetike i gotovo matematičke preciznosti u izradi... jednostavno jedno veliko bravo i moja naklon majstorice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Klupica je savršena kad sam vidla u galeriji friško iz pećnice rekla sam pa kak ju je super presvukla tkaninom, i dođem ja tu u galeriju i skuzim sve to je salveta, boje i ukrasna trakica, svaka čast.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m: hvala od srca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
klupica je prekrasna, popračena pričom koja još više potencira tvoju kreativnost.
|
|
![]() |
|
Hvala, OTOK, imam klasični, a primijetila sam više puta da ima tih tankih patrona za kupiti, ali još nisam naletjela na pištolj za njih, s ovim velikim je stvarno rulet
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kami, ne znam kakav imaš silikonski pištolj, ja imam jedan sasvim mali u koga idu tanke patrone, s njim sa da puno preciznije raditi.
|
|
![]() |
|
Biljana i anđelka: hvala
![]() Klupica nije s mog balkona tako da sam ju uzela na kozmetički tretman pa sam ju morala vratiti vlasnici ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
klupica je prepreprekrasna, a nakon takvog poklona nema šanse da ćeš ikad imati problema sa svekrvom,
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hoklica ti je prekrasna cvijetici, boje,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN: fala
![]() ![]() anastazija: hvala od srca, drago mi je ako sam vas navukla ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a jesi nas sve navukla na svoje priče... kad vidim da si zadnja u friško iz pečnice uopće ne gledam tamo (znam da je nešto presavršeno u pitanju), ali odmah idem u tvoju galeriju. hoću priču!!! i eto dobila sam sve... praznik za oči i pričicu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja sam si kupila svoj silikonski pištolj da više ne koristim od muža s napomenom kakva je to moderna žena koja nema svoj silikonski pištolj. Draga Kami divna mi je ova tvoja šamličica. Sve se prelijepo uklopilo
|
|
![]() |
|
Slavica, OTOK, mare i sarita: hvala svakoj od srca, baš ste sunašca
![]() Ah,da,trakice sam lijepila pištoljem za vruće ljepilo,bilo me frka,aL prsti su preživjeli ![]() Ne podnosim što je silikon tako neprecizan za nanošenje i morala sam malo skidati gdje je virio, ali činio mi se najbrži i najčvršći... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |