Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 49> |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alkemicar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Alkemičar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Jučer je MM išao u kupovinu "špreceraja"
![]() |
|
![]() |
|
A danas ja po ostatak
![]() |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Vidi se da si ga dobro istrenirala, dobro je odabrao
![]() Ažurirao mima - 15 Prosinac 2007 u 19:50 |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Bravo, Tea!!!
![]() |
|
![]() |
|
ipak je tu 12 godina staža ..... i muke i treninga.... ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
TeaK
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Morat češ mi odat tajnu jer ja u 11 (jučer godišnjica) nisam polučila ni približno takve rezultate. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
i onda još neki kažu da muskarci nemaju pojma o cvijecu !
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa ja stalno pričam da mi MM voli cvijeće (travu kako on zove) a meni nitko ne vjeruje. ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
dobar ti je "špeceraj" Tea
![]() |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
TeaK
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Evo kako je izgledao odlazak MM po neki alat, naravno po mom nagovoru
![]() ![]() Orhideju sam toliko gledala da je na kraju rekao, izaberi jednu kupim ti za Božić, sa strane je bila akcija božićnih zvijezda samo 12 kn, malo dalje fikus 15 kn i jedan crveni amarilis koji je odmah završio kod sveki pa ga nisam stigla uslikati.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I ja sam se ponovila-la-la-la.
Ova orhideja je prelijepa,Lana
![]() |
|
![]() |
|
Nisam imala namjeru ništa kupiti,no desilo se. Kako nemam mjesta više trudim se ne kupovati no ove su malecke pa svuda stanu,a samo 9kn. Evo par njih.Ove sa prve slike mislim staviti ispod bora uz jaslice,zato sam ih i kupila.Ove biberovce,sl.2, sam kupila jer su preslatki.Dracene majušne sam uzela al njih ću staviti među dracene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
predivno shasha
očaravajuće mi izgleedaju ovako malecki i slatki
![]() |
|
![]() |
|
Je da sam ih sve imenovala ko biberovce iako je,čini mi se,samo ovaj ljubičasti no nema veze kako se zovu. I meni su preslatki tako mali
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
nema veze, ja ionako bolje pamtim lica nego imena
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |