Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lukacc- dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lukacc- dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 17>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 17:28
WOW! krasne slike
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:06
Čekamo još jer ovo danas je prekrasno, mora da ima još puno... Clap
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 09:27
Tvoj vrt je pun ljepota, ali ovaj dio je nešto posebno, odmjereno i raskošno! LOL

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 12:19

Lijepe friške fotkice, a posebno klematis koji je pun puncat cvjetova. Naravno, katružama naklon do poda!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 15:13
Bozuri zasluzuju paznju ,i klematis takodje
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 17:41
hvala svima na lijepim riječima

puno se čuvcarkuća sprema cvijeatti, pa tako i ovaj

predivan grm sa jako lijepim i nježnim cvietom
ak netko zna ime neka me prosvijetli.

malo panoramskih

katruže će mirisat i zimi:D

dragoljub je počeo cvast

jedne od mnogih gailardija.

toliko od mene
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 18:54
sve prekrasno, kao i obično! onaj detalj u betonu mi je savršen, a dragoljub je za prste polizat. jedva čekam da i moji procvatu pa na salatu hehehe
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 19:02
Svaka slika jedna priča. Ali slika živice, travnjaka s božurima je p r e d i v n a!ClapClapClap
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 20:52
luka pa jel ne opadnu latice sa katruža kad se suše? I stvarno zadrže miris? Ako je tako ja sam onda zakasnila...a imam ih...onaj grmić rozi meni liči na astilbu
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 21:01
ne opadnu, samo ih treba malo privezat sa žicom da se ne rascvate, a miriši predivno
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 22:52
Ja nemam božure pa uživam u tvojima. 
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 00:09
Sve je lipo,a panoramske slike to najbolje pokazujusmile57
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 06:51
Mislim da bi onaj grm mogao biti neka suručica, ali neka mi cure/dečki s foruma potvrde ili opovrgnu jer nisam sto posto sigurna. Ovo s katružama je super, opet sam nešto novo naučila!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 09:00

Lukaccc, onaj grm je suručica, kao što Anaida veli i to Spiraea salicifolia ili vrbolisna suručica,  prekrasna je i cvate cijelo ljeto.

A katruže...Clap!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 09:22
Bravo za panoramske slike, one najbolje pokazuju ljepotu vrta
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 11:59
Da složola bih se s Otok, jer takve slike su predivne i zbilju sve pokazuju, a tu se zbilja ima što pokazati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:27
Opet si sve lijepo poslikao,sve ti je prelijepo,ni ja nisam znala da se katruže mogu sušiti
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 16:29
Prelijepi božuri, kamenjarke.....prava eksplozija boja.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:07
taj grm ,odnosno spirea predivna je kao i citav vrt
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:38
Sve je super, a mene opet oduševio panj Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.