Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 21:01
Ivna draga pa gdje su tvoje slikice ??
Mi čekamo novu terapiju smile173
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 10:18
Bila sam i ja kod tebe samo da znaš  smile227
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 10:13
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 07:08
Ivnek moja, sutra vele da će biti sunčano! A ti onda uzmi fotić i nekaj nam slikni. p.s. hvala ti za savjet o koprivicama. MM će mi ovih dana srediti malu sobicu (knaufom će obući zidove i staviti stiropor na pod) koja će jednom biti kupaonica na katu, a do tada će biti cvjećarna za cvjetiće preko zime! Tako će i koprivice u cvjećarnu Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 09:50
Drage moje, već me je sram što nema novih slikica ali gužva mi je neka konstantno, zavirim u vaše vrteke ali ne pišem jer jednostavno nemam vremena Embarrassed...
Ančice moja, hvala što se "brineš" Wink smile78!
Smail, znači još jedna Slavončica na forumu, dobrodošla u moj vrt Hug!
Lantana, žao mi je što je tvoj muž tako revno kosio sve oko sebe pa pokosio i bugicu smile155 , aliiiii imam dilemu oko bugice, mislim da ju ima i Shasha, moja nije cvijetala , njena je počela i ona misli da nije bordo Question! U svakom slučaju, čuvat ću je ko oko u glavi pa budemo vidjeli slijedeće godine kakva je Wink!
Anaida draga, ja sam se mučila prošlih godina s koprivicama pa sam ih držala u dnevnom boravku na toplom, ove godine sam odlučila ih sve držati u negrijanom hodniku (ali gornjem dijelu, gdje ipak dođe ponekad malo topline, pa nije teška šljiva od hladnoće LOL), dosta sam ih već zakorijenjenih malih posadila, neke još čekaju s korijenjem da ih posadim, uglavnom sve i stare i "nove" koliko ih budem mogla natrpati idu na hladnije...ako ti zauzimaju previše prostora, otkini si pelcere, stavi u vodu, za desetak dana imaš mlade , lakše je baratati s njima.Jednostavno, ove što su bile na toplom , cijele zime meni su cmoljile i trebalo je dosta vremena da krenu slijedeće godine, ovoga puta ću probati na jednostavniji način s manje muke pa kako bude Wink!Mislim da u podrumu niš od njih, mračno i ipak hladno im je tamo,moje mišljenje Approve.
Svim ostalim koje nisam imenovala, veeelika pusa smile78 !

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 09:24
Ivnice - kako jesen stiže, dunjo moja, reci ti meni - kako da se ja ponašam sa svojim ukrasnim koprivicama?? Pelcam ili ih cijele pospremam? Kuda ih pospremam? Podrum, hodnik, toplo, hladno, svijetlo, tamnije..??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 21:47
ivna ,gdje si nam ?????
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 21:44
Evo da i ja ostavim trag u tvom vrtu, bila puunnoo vremena, jer tvoja cvjetna terapija ne može se primiti jedan puta pa da ti bude dobro, traba je uzimati nekoliko puta na dan, tako sam već nekoliko sati u više navrata danas primala terapiju kod tebe i umjesto da mi bude bolje ja sam postala ovisnica o tvom predivnom vrtu, oni žuti dukatići su me posebno oduševili jer su me podsjetili na moju i tvoju Slavoniju, ja sam doduše otišla iz Slavonije kada si se ti rodila, odlazila sam godina tamo ali sada nažalost više nemam kome, pa evo kad čujem od tebe Slavončica srce mi prede. Ima kod tebe toliko raznolikok i posebnog cvijeća da ću navračati k tebi često.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 22:03
Pozdrav ivna! Ajmeeee kako sam se sada nauživala, svaka čast na svemu, nadam se da će te uskoro moći vidjeti i moje skromne biljčice.   Clap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 12:06
smile94sve cviječe ti je preljepo ali moram izdvojiti ruselije vanserijske su ti ...svaka čast smile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 11:24
Ivna ti si pravi kolekcionar egzotičnog bilja, ruselija je prekrasna Clap. Htjela sam ti reči da paziš na onu bordo bugenviliu jer se velika od koje sam dobila pelcere posušila, a moju koja se primila na jedvite jade je MM pokosio Ouch, pa si ti sad jedina vlasnica.
život je more
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 09:59
Krasno cvijeće, ali ruselije su mi naj, naj!
Prekrasne su!Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 08:16
Bravo Ivna, kod tebe je sve ljepše i ljepše
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 07:07
fino kase kat.rea,ovo je cvjetna terapija
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 23:21
Hvala vam curke na posjeti smile78...
Kate da znaš da si mi nasmijala muža jer ja ovak totalno dezorijenirana sam išla pogađati na kojoj je strani moj balkon LOL...Također je na sjeverozapadnoj strani i mogu ti reći da koliko god da je čudna kombinacija aptenie, koja čini mi se voli dosta sunca i malo vode  i fuksija koje vole sjenu i više vode od njih, njima očito paše...Da, u jednu žardinjericu sam sadila po dvije aptenie sa strana i fuksiju u sredinu.A čuj ja mislim da su se podjednako prilagodile LOL, aptenia svakodnevnom zalijevanju a fuksija višku sunca ...
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 21:53
DOĆI U TVOJ VRT ZNAČI NAUŽIVATI SE LJEPOTE!!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 21:51
smile64
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 20:46
Evo i mene na cvjetnu terapiju... a kada sam vidjela tvoj bazen ostala sam paf, jer je u njemu gužva kao u svim bazenima usred ljetnih vrućina Wink, krcat je prekrasnih rascvjetanih biljaka smile141majstorice. Videći tvoj balkon sam tek skužila o čemu si mi pisala u mome dvorištu, samo mi reci jesu ti sirotice i fuksije u istim teglama ili je svako posebno posađeno Question. Pitam to zbog zalijevanja, jer mislim da fuksije trebaju puno više vode nego sirotice ili se varam. Euphorbia marginata je nešto prelijepo i da super ti je ona kamena žardinjera sa crvenim koprivama i fuksijom čini mi se...
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 15:07
Držim fige za pasifloru ,moja obična vene ,juče sam ju presadila možda se još oporavi.
A stvarno bi bilo veliko veselje,baram meni, kada bi mi opstala i  u nekoj drugoj boji,a kamoli procvjetala

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 15:04
predivne su ti Ivna         smile55                                                           i

moja baš i ne cjeta za pohvalit se ,tu i tamo koji cvijet

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.