Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 43> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivna draga pa gdje su tvoje slikice ??
Mi čekamo novu terapiju
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Bila sam i ja kod tebe samo da znaš
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivnek moja, sutra vele da će biti sunčano! A ti onda uzmi fotić i nekaj nam slikni. p.s. hvala ti za savjet o koprivicama. MM će mi ovih dana srediti malu sobicu (knaufom će obući zidove i staviti stiropor na pod) koja će jednom biti kupaonica na katu, a do tada će biti cvjećarna za cvjetiće preko zime! Tako će i koprivice u cvjećarnu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Drage moje, već me je sram što nema novih slikica ali gužva mi je neka konstantno, zavirim u vaše vrteke ali ne pišem jer jednostavno nemam vremena
![]() Ančice moja, hvala što se "brineš" ![]() ![]() Smail, znači još jedna Slavončica na forumu, dobrodošla u moj vrt ![]() Lantana, žao mi je što je tvoj muž tako revno kosio sve oko sebe pa pokosio i bugicu ![]() ![]() ![]() Anaida draga, ja sam se mučila prošlih godina s koprivicama pa sam ih držala u dnevnom boravku na toplom, ove godine sam odlučila ih sve držati u negrijanom hodniku (ali gornjem dijelu, gdje ipak dođe ponekad malo topline, pa nije teška šljiva od hladnoće ![]() ![]() ![]() Svim ostalim koje nisam imenovala, veeelika pusa ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivnice - kako jesen stiže, dunjo moja, reci ti meni - kako da se ja ponašam sa svojim ukrasnim koprivicama?? Pelcam ili ih cijele pospremam? Kuda ih pospremam? Podrum, hodnik, toplo, hladno, svijetlo, tamnije..??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
ivna ,gdje si nam ?????
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Evo da i ja ostavim trag u tvom vrtu, bila puunnoo vremena, jer tvoja cvjetna terapija ne može se primiti jedan puta pa da ti bude dobro, traba je uzimati nekoliko puta na dan, tako sam već nekoliko sati u više navrata danas primala terapiju kod tebe i umjesto da mi bude bolje ja sam postala ovisnica o tvom predivnom vrtu, oni žuti dukatići su me posebno oduševili jer su me podsjetili na moju i tvoju Slavoniju, ja sam doduše otišla iz Slavonije kada si se ti rodila, odlazila sam godina tamo ali sada nažalost više nemam kome, pa evo kad čujem od tebe Slavončica srce mi prede. Ima kod tebe toliko raznolikok i posebnog cvijeća da ću navračati k tebi često.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav ivna! Ajmeeee kako sam se sada nauživala, svaka čast na svemu, nadam se da će te uskoro moći vidjeti i moje skromne biljčice.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ivna ti si pravi kolekcionar egzotičnog bilja, ruselija je prekrasna
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasno cvijeće, ali ruselije su mi naj, naj!
Prekrasne su!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Ivna, kod tebe je sve ljepše i ljepše
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
fino kase kat.rea,ovo je cvjetna terapija
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam curke na posjeti
![]() Kate da znaš da si mi nasmijala muža jer ja ovak totalno dezorijenirana sam išla pogađati na kojoj je strani moj balkon ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
DOĆI U TVOJ VRT ZNAČI NAUŽIVATI SE LJEPOTE!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo i mene na cvjetnu terapiju... a kada sam vidjela tvoj bazen ostala sam paf, jer je u njemu gužva kao u svim bazenima usred ljetnih vrućina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Držim fige za pasifloru ,moja obična vene ,juče sam ju presadila možda se još oporavi.
A stvarno bi bilo veliko veselje,baram meni, kada bi mi opstala i u nekoj drugoj boji,a kamoli procvjetala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
predivne su ti Ivna
![]() ![]() moja baš i ne cjeta za pohvalit se ,tu i tamo koji cvijet
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |