Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 76> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah te perunike u toliko varijanti da boli glava -prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Majko moja.....,koliko boja,pa nije cudo sto ih volis,prelepe su ti.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne perunike, koliko boja
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tikvic draga , nemam rijeci , bila sam opet , znala sam da cu naci nesto predivno i nasla sam !
Ovo nadmasuje sve ! To sam si izabrala ! ![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Draga Tikvić, ma skroz si nas razmazila ovom ljepotom!
![]() Hvala ti na tome!!!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ma,čarobno proleće u tvom vrtu...forzicija,jorgovan,judino drvo,a tek perunike
![]() Kamenjar će,sigurna sam,biti extra!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Predivne perunike, posebno ona roza.
Moje su samo neke uspjele procvasti, opet ih je kiša zeznula.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Tikvić, morala sam malo obnoviti siječanje na tvoj prekrasni vrt od samog početka, jer tek na samom početku sam posjećivala tvoj vrt i od kada nisam bila na forumu doista sam se nagledala prekrasnog cvijeća kod tebe, stečena su nova prijateljstv, druženja, razmjene. Sve me je oduševilo ali perunike, ima li ijedna boja koju ti nemaš. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe se čovjek zaista nauživa ljepote. Onaj tvoj goji narastao mi je u lijepo stabalce. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Draga Stanka samo da te pozdravim, nemam opciju PP-a, pa se ne mogu javiti. Sve ti je, naravno, prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasne su ti perunike,koja zbirka,super.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga tikvić, uživala sam u šetnji tvojim vrtom .
oduševile su me prekrasne perunike. ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Divnu kolekciju preunika si skupila :) Saponaria je divna ,izgleda kao jedan veliki jastuk,mekani ..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
E...draga tikvić, da samo znaš koliko mi je bilo divno šetati tvojom rajskom oazom...
FENOMENALNO, PREDIVNO, ZAUSTAVLJA DAH!! Koliko samo kaktusiča, sukulenta datura, perunika, pelargonija i svašta nešto..ništa ne nedostaje... koje očaravaju svakog tko ih gleda..ma sve je bajkovito i na svom mijestu...sviđa mi se raspored koji toččno ima svoje mjesto za svaku biljku...divim ti se i skidam kapu..ja sam pik zibner za tak nekaj postiči...sada maštam o tvojim cvetekima i smještam ih u svoj vrtek
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga tikvić, perunike su ti prekrasne.kod mene su nula, čak neke nisu ni nikle.drago mi je bar kod tebe vidjeti ih u punom sjaju.i saponarija ti je prekrasna.uostalom, šta kod tebe nije prekrasno.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pa ti to imaš prvu kolekciju perunika, prekrasno !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne su, zaista!
![]() ![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us puzava saponaria, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |