flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma draga ja ti imam bunar,jer u mojoj selendri još nije prošao gradski vodovod.Bunar smo čistili lani,prije nego smo se uselili u novu kuću i eto nemamo dovoljno vode,jer nas je šestero......
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A ja večeras s takvom čežnjom gledam kišu od Zagreba do Karlovca i to takav pljusak da su jedva brisači radili i mislim se e da bar bude i malo južnije da napuni gusternu pa da ne brinem za vrt i cviće ali ništa i opet mi muka koliko će propast od suše
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Pa da,svake godine nešto,lani nismo imali kiše i stalno smo zaljevali,a onda nam je u 8.mj. došla tuča,led i opet ostali bez ičega....a ne možemo i vrijeme mjenjati,kad se več u sve prtljamo da promjenimo,cijelu kuglu zemaljsku,a zbog toga nam se i događa sve ovo..... Šta možemo,trudit čemo se koliko možemo,pa šta Bog da,kako se ono kaže....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
PREDIVNI cvijet nemogu skužiti
![]() |
|
![]() |
|
to je ukrasni sljez,althea rosea.....samo je zasađen između mladih jorgovana,pa te to možda zbunilo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
flover,ja opet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sad ću ja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() a i ljubičaste će brzo
![]() ![]() i liatrisi počinju cvaasti
![]() ![]() ![]() bugica lijepo napreduje....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno ti je sve
![]() Sad kad uspoređujem,rekla bi da ono moje nisu dature. |
|
![]() |
|
hvala na šetnjici
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošetala, uživala....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
opet mi se pomješale slike....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Definitivno su brugmansije,jučer su bile na id... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i ja mislim,a dature znači nemaš???? nadam se da ču ove godine uspjeti skupiti sjeme,lani nisam,kao da mi nije uzrelilo ,ne znam,pa sam ove godine opet kupila sjeme na aukciji hr.
Svakako stavi slike od burgmansija kad procvatu....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imam dature,za koje sam sigurna da su dature,još su maličke ali se nadam pokojem cvijetu,stavim slikice naravno. ![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i ja se opet malo prošetala, lijepo cvijeće kao i uvijek. Ostavljam lijepe pozdrave ...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |