Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas iskoristila pokositi travu i dobro isplijeviti vrt.
A da se malo doseliš k meni - kad ne pljeviš vodim te na more.
Kad ne kosiš dam ti nešto za popapati,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vdiš, vidiš, baš danas MM i ja razgovarali kuda bi sa djecom na more barem jedan vikend! Još bumo imali i besplatno čuvanje djece (naravno, dok mi kosimo), vidim da ti i to dobro ide!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Još ti se ptičeki nisu ni vratili a ti bi ih već dala dalje.! Još da ti povjerujemo bilo bi dobro!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, ne Franjice! To bi bio ugodan vikend zajednički!!!
![]() Pogledaj malo inesin dnevnik, pa... ćeš uvidjeti koliko mi fale!!!! |
|
![]() |
|
Jučer posadila dugokosin poklon! I naravno nastavila plijeviti... i tako razmišljajući o cvijeću došla na ideju... dok botanički vrtovi imaju tablice sa imenima biljaka da ja kod sebe poslažem tablice sa imenima nickova ili barem imena gradova odkud je koja biljčica doputovala.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja već tu ideju imam dugo, ali ne mogu naći one male pločice, plastike što se stavljaju u posude s biljkam, a ne da mi se sada baš izmišljati "toplu vodu".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Misliš da bi ti to uspjelo? Meni se je pomiješalo i kad sam označila kak treba
![]() |
|
![]() |
|
Nije niti čudno silvek kak ti se pomiješalo!!!
![]() ![]() Meni još nebi, jer neke iste imena gradova ne bih ponavljala, a sva bi glasila skoro Varaždin uz Rijeku, Petrinju naravno i Čakovec!!!! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Uživaj u "crnim ptičekima" izljubi ih i za mene (moje se ptičurine više nedaju ljubiti, prebrzo je to došlo da ih ljubi netko drugi)
|
|
![]() |
|
Nije da do sada nisam ništa radila, već nisam stizala tipkati.
Evo napokon da sam i ja malo kvalitetnije ušla u moj cvjetnjak i proplijevila ga. Vidim već da se digitalis jako lijepo rasijao i niče, neću počupati ga skroz, tako da će biti biljkica za one koji ga žele, možda ovi brže procvjetaju nego oni iz sjemenki. Slobodno se javite na pp!!! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jel cveta iste godine kad se poseje?
|
|
![]() |
|
Digitalis je bolje sada sijati, pa iduće godine odmah procvjeta.
Ako se sije na proljeće, onda ne cvjeta tokom ljeta. On je dvogodišnja biljka kak kažu! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e onda treba krenuti u nabavku
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
šaljem adresu.hvala
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Trenutno ratujem sa susjedovom mačkom. Našla je moju košaru sa ukrasnim slakom za njezin toilet.
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Viš kak je snalažljiva! Ja sam svom cvijeću morala sakriti zemlju jer im se jako svidjela. Složila sam stare parkete po teglicama. Sad su se već odvikli pa sam lagano i počela micati parkete!
A kaj buš sa vapnom - da prostiš! Padne kiša i gotovo je! |
|
![]() |
|
Taj dio se nalazi pod strehom tak da bu do jeseni mira!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ili joj staviš jednu posudu pokraj s pijeskom
![]() |
|
![]() |
|
Samo ne zaboravi gore napisati toilett (kad te dame kraj cijelog vrta izaberu tegle, moraju imati i strelicu i uputstvo za upotrebu pijeska)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |