Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 119120121122123 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:20
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:25
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:39
prekrasno Clap
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:44
Milice, ovo je predivno! Hortenzija je božanstvena!!
Bravo za južni vrt i nove bunare.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:46
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

ovaj je fantastičan , nikao mi je jedan od tebe da je bar ovakav ali mi nešto kilavi nikako da krene i procvjeta
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 15:44
Jako lijepo cvijeće imaš, i svakakvog cvijeća maš, i puno cvijeća imaš i ......smile113
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 22:53
Opet sam se dosla diviti morskim narcisama - kakvi neobicni cvjetovi.

A i ovaj achimenes je krasan. Ja imam plavi i volim ga jer nema problema za prezimljavanje u mracnom podrumu.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 09:02

WAUUU  BAŠ SU PRELIJEPI JA IMAM SAMO PLAVE
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 09:04

Fany,  dobro mi došla. To je polje morskih narcisa, pankratium maritimum, raste blizu naše kuće na Velikoj plaži. Otkrila sam novu lokaciju .....Rastu bez mrvice zemlje u čistom pijesku na obali a vodu dobiju samo kad pada kiša. Imaju prelijep miris.....Imam namjeru iskopati nekoliko i prenijeti u moj južni vrt jer i kod nas je uglavnom pijesak, pa se nadam da će uspijeti.....
Povrće i voće nije moja zasluga.... To su proizvodi našega nećaka, koji  ima veliki vrt...

milice kada budeš prenosila morske narcise sjeti se i mene, smile79 jer slično tlo je i kod mene na vikendici, i mislim da bi uspjeli.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 09:22
Stefica, hvala na posjeti...
Dadinica,  lijepo je kada biljke imaju dosta vode  a ovim novim bunarima bit će zaista dosta....Hortenzija  raste u mome slavonskom vrtu....
E. Nona, ovaj ahimenes je zaista poseban, dobila  sam ga od jedne forumašice i jako me veseli što je preživio zimu... Plavi ahimenes će se razmnožiti i bit će druge godine bolji. Meni se isto prve godine nije puno rascvjetao....
Glikice, hvala ti na posjeti, pa navrati opet, kad budeš imala vremena....

Carol, morski narcisi su zaista posebni.......

Fany, 
morski narcisi mogu rasti samo u toploj klimi, u našoj kontinentalnoj klimi bi se vani smrzli. Ove ću, ako uspijem iskopati, jer imaju jako dubok korjen,  prenijeti u naš vrt na jugu Jadrana a nastojat ću uhvatiti sjeme pa ako to uspije poslat ću ti sjemenke da si posiješ u lonac. 

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 12:41
Meni se hortenzija posebno svidjela    Bravo za sina koji uspijeva biljčice ovako ljepo održavati
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 15:34
Tea, hvala ti što po ovoj vrućini posjećuješ moj vrt. Sin svaki dan polijeva i povremeno mi šalje sličice ili preko  računala direktno pokazuje stanje biljčica. On isto uživa kada lijepo cvatu....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 15:36
Dragi moji, za sve koji posjećuju moj vrt, malo osvježenja... Naš drugi nećak ima veliki vinograd i on nas snabdijeva grožđem.....

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 15:39
Baš je ljepo što ti tako pomaže.Možeš biti mirna da ti cvijeću ništa ne fali,pogotovo ne pažnje i ljubavi Bilo je pravo zadovoljstvo ponovo prošetati
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 15:41

Dragi moji, za sve koji posjećuju moj vrt, malo osvježenja... Naš drugi nećak ima veliki vinograd i on nas snabdijeva grožđem.....

Milice,ovo je u pravi čas Pun pogodak
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 15:44
Svaki dan nam donose plodove iz vrta  i vinograda, ne uspijemo sve potrošiti.....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 15:47

Svaki dan nam donose plodove iz vrta  i vinograda, ne uspijemo sve potrošiti.....

Na cifu će se to brzo potrošiti
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 17:16

Kod tebe sve ama baš sve cvijeta ali ovo me oduševilo. Baš ti zavidim na vodi i to (ako ne računamo račun za bušenje)  besplatnoj.  Kod mene da se buši na 500000 m. ne bi se našao izvor, a možda i bi ali onda bi bila slana. Mala opaska zavidim ti.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 18:02
Bušenje dva  bunara je koštalo 350 E. U to su uračunate postavljene cijevi i njihov rad a mi smo posebno  kupili pumpe ( ne znam cijenu) a vode ima na pretek....Ovdje je jako jednostavno doći do vode. Samo se zabije cijev na kojem mjestu ti je zgodno i vode ima  koliko god treba....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 18:36
Evo danas je stiglo novo grožđe. Donose nam zaista previše pa ne uspijemo sve potrošiti pa onda podijelimo prijateljima....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 119120121122123 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.