Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Milice, ovo je predivno! Hortenzija je božanstvena!!
Bravo za južni vrt i nove bunare. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako lijepo cvijeće imaš, i svakakvog cvijeća maš, i puno cvijeća imaš i ......
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opet sam se dosla diviti morskim narcisama - kakvi neobicni cvjetovi.
A i ovaj achimenes je krasan. Ja imam plavi i volim ga jer nema problema za prezimljavanje u mracnom podrumu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
milice kada budeš prenosila morske narcise sjeti se i mene,
![]() |
|
![]() |
|
Stefica, hvala na posjeti...
Dadinica, lijepo je kada biljke imaju dosta vode a ovim novim bunarima bit će zaista dosta....Hortenzija raste u mome slavonskom vrtu.... E. Nona, ovaj ahimenes je zaista poseban, dobila sam ga od jedne forumašice i jako me veseli što je preživio zimu... Plavi ahimenes će se razmnožiti i bit će druge godine bolji. Meni se isto prve godine nije puno rascvjetao.... Glikice, hvala ti na posjeti, pa navrati opet, kad budeš imala vremena.... Carol, morski narcisi su zaista posebni....... Fany, morski narcisi mogu rasti samo u toploj klimi, u našoj kontinentalnoj klimi bi se vani smrzli. Ove ću, ako uspijem iskopati, jer imaju jako dubok korjen, prenijeti u naš vrt na jugu Jadrana a nastojat ću uhvatiti sjeme pa ako to uspije poslat ću ti sjemenke da si posiješ u lonac. |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Meni se hortenzija posebno svidjela
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Tea, hvala ti što po ovoj vrućini posjećuješ moj vrt. Sin svaki dan polijeva i povremeno mi šalje sličice ili preko računala direktno pokazuje stanje biljčica. On isto uživa kada lijepo cvatu....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Baš je ljepo što ti tako pomaže.Možeš biti mirna da ti cvijeću ništa ne fali,pogotovo ne pažnje i ljubavi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Milice,ovo je u pravi čas ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Svaki dan nam donose plodove iz vrta i vinograda, ne uspijemo sve potrošiti.....
|
|
|
|
![]() |
|
Na cifu će se to brzo potrošiti ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Bušenje dva bunara je koštalo 350 E. U to su uračunate postavljene cijevi i njihov rad a mi smo posebno kupili pumpe ( ne znam cijenu) a vode ima na pretek....Ovdje je jako jednostavno doći do vode. Samo se zabije cijev na kojem mjestu ti je zgodno i vode ima koliko god treba....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |