Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 12:28
nove ljubimice za novi vrt

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 13:00
prekrasne su ti ove nove ljubimice!!!!!smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 17:33
hvala Vilmač smile78
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 17:55
Originalno poslano od člana VILMAČ VILMAČ napisao:

prekrasne su ti ove nove ljubimice!!!!!smile78
Ma kaj vilmač pričaš, nisu uopšte prekrasne nego su začarane!!!!  Coprnica jedna mala, pa gdje si nabavila ovu ljepotu, to si nekaj zacoprala, obična ljubičasta potepena s čarobnim prahom, samo je to objašnjenje za ove prečarobne magnolije!!!!!

Tri godine ti pljevim i zalijevam vrt za po jednu malecku mladicu grančicu od njih, i perem rublje i peglam, i mjenjam djeci pelene, i svekrvi mjenjam pelene ako treba, gorice ti kopam, djeci pišem zadaće, samo mi daj znak!!!!smile191

Pa daj reci gdje si ih nabavila, iako ih nemogu kupiti, samo reci gdje!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 18:31
LOL e moja Free brzo bi se predomislila! Te ljepotice mi je dragi nabavio za iduću godinu,još su u rasadniku.Javim ti na pp gdje da tu nebude reklama
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 20:46
Uh kakva je to ljepota,šapni i meni gdje si to nabavilaTongue
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 21:18
ovakve magnolije još nisam vidjelasmile39
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 21:48
smile64
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 22:32
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

Prvi put sam u tvom vrtu, svaka cast na svim tim ljepoticama! Mene zanima koja je ta zlatno zuta biljka na slici. Heuchera?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 00:15
Prekrasno
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 00:34
Ma koja reklama, samo ti reci, za takvu ljepotu dobro je znati gdje se može naći!!!!

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 08:14
Dado_84 hvala na posjeti, da na slici je heucera
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 08:15
Free magnolije su iz Lunaplant.de
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 09:14
Dakle nove ljubimice su doista čarobne. Trebalo ih je naći....
Biti će  ti predivan ukras u vrtu!ClapClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 09:49
Hanči, prekokrasne su! Uživat ćemo s tobom gledajući ih kako rastu!! Bijelu stelicu imam i ja, divna je!! (Free, tebi sam dala sjemenke te bijele magnolijice)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 09:50
Thumbs%20Up
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 09:53
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Hanči, prekokrasne su! Uživat ćemo s tobom gledajući ih kako rastu!! Bijelu stelicu imam i ja, divna je!! (Free, tebi sam dala sjemenke te bijele magnolijice)

hvala Anaida! Nije stela, ta ima puni cvijet ko božur i miriše na limun-navodno. Zove se Wildcat
Na vrh
mrvica. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mrvica. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 10:53
ovo je bio pravi užitak i odmor pergledavati tvoje cvjeteke smile64
svaka čast
početnik u svemu :)
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 11:13
predivne magnolije ti ja tm nabavio, jedva čekam proljeće da ih vidin u tvome vrtu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 11:42
Anaida, bijelu magnolijicu imam, visoka je nekih 60cm a imala je prošle godine preko 20 cvjetova, a nabrala sam i ja nešto sjemenkica, tako da sijem, pa bude za rasad!!!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.