moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nove ljubimice za novi vrt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne su ti ove nove ljubimice!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Vilmač
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tri godine ti pljevim i zalijevam vrt za po jednu malecku mladicu grančicu od njih, i perem rublje i peglam, i mjenjam djeci pelene, i svekrvi mjenjam pelene ako treba, gorice ti kopam, djeci pišem zadaće, samo mi daj znak!!!! ![]() Pa daj reci gdje si ih nabavila, iako ih nemogu kupiti, samo reci gdje!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh kakva je to ljepota,šapni i meni gdje si to nabavila
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
ovakve magnolije još nisam vidjela
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Prvi put sam u tvom vrtu, svaka cast na svim tim ljepoticama! Mene zanima koja je ta zlatno zuta biljka na slici. Heuchera? |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma koja reklama, samo ti reci, za takvu ljepotu dobro je znati gdje se može naći!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Dado_84 hvala na posjeti, da na slici je heucera
|
|
![]() |
|
Free magnolije su iz Lunaplant.de
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dakle nove ljubimice su doista čarobne. Trebalo ih je naći....
Biti će ti predivan ukras u vrtu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hanči, prekokrasne su! Uživat ćemo s tobom gledajući ih kako rastu!! Bijelu stelicu imam i ja, divna je!! (Free, tebi sam dala sjemenke te bijele magnolijice)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala Anaida! Nije stela, ta ima puni cvijet ko božur i miriše na limun-navodno. Zove se Wildcat |
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
ovo je bio pravi užitak i odmor pergledavati tvoje cvjeteke
![]() |
|
početnik u svemu :)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivne magnolije ti ja tm nabavio, jedva čekam proljeće da ih vidin u tvome vrtu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida, bijelu magnolijicu imam, visoka je nekih 60cm a imala je prošle godine preko 20 cvjetova, a nabrala sam i ja nešto sjemenkica, tako da sijem, pa bude za rasad!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |