Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam dugo promatrala tvoje sličice i uživala u svakoj od njih. Vrt ti je poput parka! Iz tvojih majstorskih kombinacija biljaka sjene puno možemo naučiti.
![]() Ako se ne varam, imaš i Aegopodium podagraria. Namjeravam ga sijati pa me zanima kako ga uspijevaš zadržati u željenim okvirima?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cure, dobro mi došle i hvala svima na pohvalama ! Andina, je to je on. Dobila sam ga prošle godine od susjede i tek se ove godine počeo širiti. Do tada nisam niti vidjela tu biljku i ustvari još ni do sada nisam o njoj ništa pročitala ![]() Da se jako širi skužila sam ljetos i tamo di mi je smetao, počupala sam ga. Nemoj sijati kad je jednostavnije i brže sa pelcerima ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Park, park e to je to. Ljepota nadmašuje gazdaricu. Ma šalim se ljepota izvire iz duše , a duša ovog parka je u ljepoti gazdrice, jer kakav bi to park bio kad nebi bio lice onoga tko ga uređuje. Anastazija
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dugo sam razmisljala kaj mi je od svega najnajnajnajlepse ;
odlucila sam se za ovo : |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Predivan prizor kale, carexa i još nečega u podnožju što ne znam šta je ali je jako lijepo i dekorativno. Savršeno usklađene boje (zeleno-bijelo prošarano) i sve u svemu idealan prizor.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Anastazija tvoj vrt božanstveno izgleda, a na sekulente su mi oči ispale, predivno!
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Zadnji put sam ti se oglasila, ako se ne varam, točno prije tri mjeseca. U međuvremenu sam šetkala ovuda, očekujući nove slikice ove divote. S radošću sam pregledala tvoj vrt u zagrljaju ljeta, koje iako je kišno, uopće mu nije naškodilo.
Sad ti ostavljam pozdrave do slijedećeg puta...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ništa samo da ti kažem da sam jedno 5 puta ulazila u tvoj vrt i gledala slike
![]() ![]() ![]() Psu najveća pusa na svijetu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hvala ti na odgovoru. Dobila sam sjeme, a uživam gledati kako iz malene mrvice nastaje prekrasna biljka.
![]() I ja se pridružujem svima koji hvale tvoju kanu. Stvarno je lijepa, a ova slika vjerno dočarava tu ljepotu. Varijegirani polemonium u podnožju daje slici dozu intrigantnosti. Je li ti on ove godine cvao? Moj nije.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sukuenti ocaravaju...nema kakvog nema...a kala ako se navaram da je kala,i sve ono nisko oko nje rajska silika....predivno...
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ove godine sam ga kupila i nažalost je imao jednu potrganu cvjetnu stabljiku. Kasnije kod mene nije više cvjetao. Možda bude više sreće sljedeće godine. |
|
|
|
![]() |
|
Na slici je Schwarzwalder calla, Phalaris arundinacea picta i Polemonium. |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Malo je reći da sam oduševljena svakom tvojom slikom.Nisam htjela ponavljati sliku kale,ali ona je stvarno i meni najljepša.Toliko si truda uložila da,vjeruj mi,vrijedi svake minute provedene uređujući ga.Moram doći u obilazak.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Večeras sam obilazila tvoj vrt, polako, uranjajući u neke prizore dušom i tijelom. Pronašla sam kutak koji me posebno privukao - drvena kućica. U pravom smislu kućica u cvijeću. Svijet izvan ovoga svijeta, izvan stvarnosti. Svijet iz mašte, mjesto za sanjarenje. Cigleni zid kao da je tu upravo zato da te što dulje zadrži u prostoru gdje se osjećaš tako dobro. A ja se tako volim osjećati dobro!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
lucy, hvala ti na tako lijepim riječima. Od jučer sam razmišljala kaj da ti napišem, ali nisam nikaj pametno zmislila, pa ti samo šaljem veliku ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Držim te za riječ ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Anastazija, čini mi se da sam kod tebe (ako me pamćenje dobro služi, a da sad ne listam cijelu tvoju temu
![]() Vidim u ponudi MBM imaju i jedno i drugo, vrlo su slične, na netu su poprilično izmješane, ovdje na temi se u istom kontekstu spominju i jedne i druge. Ako nisam "promašila misao" da li znaš koja je razlika između njih, kada koja cvjeta i mogu li prezimiti na kontinentu ? Bilo koja informacija je dobrodošla. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Anastazija , rado bih ti ispricala ovo :
kad sam vidjela tvoju crnu kalu odmah sam se dala u potragu za njom ! Nebi vjerovala , nekoliko velikih rasadnika ju ima u programu ali je u svima rasprodana ! Ja sam u nekoliko njih ostavila svoju adresu , pa ako dobiju , da me nazoveju ! Nije ni toliko skupa , jedan Calla-Rhizom (korijen) kosta 4,95 Eur , tri komada kostaju 4,32 Eur/komad i t.d. a narucuju se pod imenom CALLA QUEEN OF NIGHT Zantedeschia Hybride . Obecali su mi da ce mi u sijecnju , najkasnije u veljaci poslati . |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |