Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 184> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ti si prava cura obožavam te
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo al' meni od ovih zadnjih su naj asteri i kadifice!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je sve lijepo i ja kod Šmrcka u vrtu uvijek napasem oči....
Hoste bijele su kod mene već odavno ocvale već je nekima počelo i žutiti lišće....bliži se prava jesen
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Bromica
![]() Baka hvala. Asteri su prekrasni, ali na moje iznenađenje i njih je ulovila pepelnica. Kadifice će biti moji najbolji prijatelji u vrtu. Cvatu i sad su u najboljoj kondiciji sve do prvog mraza. Krtice ih zaobileze u širokom luku. Duž ograde di je bio red kadifa, krtica nije prošle nego je bušila rupe paralelno i sve dok nije nestala kadifa probila. Hvala Korjenko. Moja hosta iz nekog razloga je možda kasnije procvala i dugo drži cvijet. Lijepa je ![]() Hvala vam na posjeti i lijepim riječima ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Malo moje kolekcije kadifica.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Možda i je ovo niski aster. Juuupiii ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Željkić
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma i ja sam u tvom vrtu,ali internet me dovodi do ludila:(
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pravi jesenji štih, sviđa mi se
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šta da kažem, a da bude nešto novo: lijepo, predivno, uredno, mnoštvo, ovo si i meni dala ... sve sam već rekla. Kakvo će to carstvo biti kad odseliš tamo! Nedostajat ćeš tu u blizini, ali na sreću često idem u tvoj kraj i imat ću to zadovoljstvo da sve uživo gledam.
Ha, jesam li rekla nešto novo?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma ne može se uopće reći nešto novo, Smrčko je vrtlarica i pol, sve joj ide od ruke, sve joj se zapelca, ništa ne propadne
![]() moje kadifice su me odavno napustile, pa sam ih jednostavno išćupala, kad sam sadila viseće maćuhice.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala cure . Puno lijepih riječi, još da ja budem zadovoljna kad se sve završi i da to doživim, di će mi biti kraj.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivno cvijece..uvijek uzivam setati tuda...a reci mi molim te sta je to crveni ljepotan foruma...prekrasan je grm...
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrcko...krasni su ti ovi niski asteri...mislim ovi za koje nisi sigurna da li su ili nisu asteri, jesu...takvog jednog imam i jaaaaaaaaa!
![]() Maslačak7, crveni ljepotan foruma ti je Cochia scoparia, narodski se zove jednogodišnji čempres....lijepa i nezahtjevna jednogodišnja biljka!
|
|
![]() |
|
Hvala Maslačak.
Hvala Flavijica moj učitelju. Još nisam savladala pomidore na L . ![]() Curke hvala na šetnji ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo ovako, samo bez zida i sa rajčicom na L:
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kadifice žute, svijetlo narančaste, tamno narančaste, crvenkaste, smeđkaste, boje cigle... Ulalalala, koliko ih ima naša Smrckic!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |