Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 203> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga KORJENKO.gledajući tvoje cvijeće i hacijendu,a nova sam na forumu,sve mi se šmešalo od ljepote.
Pitam se tko ti je tako lijepo iskopao kanal,one cure u konobi?
Nadam se da ću sljedeći put biti sa vama,pa da ću i ja biti od koristi.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivna kamelija
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
OOooooooo...proljeće je stiglo, sat se promjenio, ja zabušavam
![]() Niho me je dobro nalupala po guzi i to opravdano jer nikako da slikam aliiiii evo jesam nešto, da bude proljeće i na mojim stranicama.
Najprije pozdrav Belini i nadam se skorom susretu na jednoj od kavica
![]() Krug - za sad ima samo narcisa jer tulipani još spavaju ali i ove ih godine moram vaditi jer nema baš previše pupoljaka, previše su se spustili...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Zumbuli ispod magnolije
![]() i u ružičnjaku
![]() ![]() Sa pogledom na bijeli vrt
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kad smo već kod bijelog vrta..... konačno da stavim slike, za sada ništa spektakularno
![]() Slikala sam ga u djelovima
Ovo je dio gdje će biti ruže, za sad su posađene samo dvije pokrivačice Swany i po rubu uz zid njevica (snjeg), na samom kraju je ater bijeli visoki i hibiskus. Tu je i kruška koju nisam htjela dirati (još.
![]() ![]() U ovom dijelu ima svega Budleja, visoki irisi, perunike anemoje jesenske,
margarete visoke, stolisnici (achileje), biserak
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
U ovom dijelu:
Svega nadrobljenoga
![]() ![]() A ovdje čekam hortenziju arborescens Annabella
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Još par slikica i bijelog vrta.. ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pa malo grote
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() Sve se tu nešto budi....
![]() Primorkina jedna od mlječika visokih
![]() Pitome ljubice vladaju
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mahonija i bergenija
![]() Jap. dunja
![]() Budleja lila
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
I još dvije za kraj..... ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Od početka, bilo na slikama, još i ljepše uživo, kad god dođem u tvoj vrt, zapravo hacijendu, vavek se divim i čudin kako to sve dospeješ.
A tek kad vidin onaj kamik, grotu za pravo uživan, aš to je ipak odlika našega kraja s kamika i mora!.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša je rekla ono što sam i ja htjela - lijepo na slikama, još ljepše uživo.
A moje je divljenje veće od kad znam koliki je to prostor i koliko je tu posla. Ali vidi se da znaš što hoćeš, da planiraš, da si strpljiva...... |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako je lijepo u tebe! jako su me se dojmili rozi zumbuli postrojeni kao po špagi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Zar je još uvijek kod Lore kukurijek iz Liča za u bijeli vrt? ![]() Ove slike podsjećaju me na lijepe trenutke provedene na hacijendi. Na slikama ili uživo dojam je isti - lijepo i uredno. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zapravo čovjeka prvo "pogodi" veličina (pogotovo uživo), onda fantastična urednost. I onda naravno općenito zeleni, pa rascvjetani dijelovi ovog prekrasnog vrta
![]() Ovaj put sam samo "vikala": Oooooo na zumbule!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sad kad je baka spomenula zumbule, sjetih se pitati da li ih vadiš iz zemlje nakon što ocvjetaju i listovi požute? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |