Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 203> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaže baka nju "pogodi"..., a meni nabije komplekse ta pedanterija. Grozna si.! Neću ni sići u svoj vrt nakon ovih slika!
Fenomenalno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
očarali me zumbuli!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mene je očarao cijeli vrt,veliki lijepi vrt
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasna proljetno rascjetana hacijendaaa!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
napokon da se prosetam tvojim vrtom
![]() ![]() ![]() hoya me nasmijala sa njenim komentarom,al u pravu je,tvoj vrt je uredan,i sve pohvale za vrijedne rucice ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Predivan vrt!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Šteta da na slikama ne mogu osjetiti miris tolikih zumbula, jer baš ih volim !
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Uvijek sve kao po špagi, prekrasan veliki vrt sa prekrasnim proljetnim vjesnicima. Lijepi planovi za koje ti od srca želim da ih ostvariš
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Nataly, kukurijek je predannnnn..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Evo ja sam prvi puta kod tebe u gostima, prošetala tvojim vrtom... Stvarno je proljeće čarobno- osim što svi dobijemo leptiriće u trbuhu, pokazuje nam tko je bio najjači zimi, tko se budi iz zimskoga sna.
Užitak je vidjeti kako si sve lijepo složila, svaki kamenčić na svojoj groti! Bit će prekrasno kad procvjeta! pozdrav veliki! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
prekrasno Korjenko! Sve je božanstveno! Sve po špagi draga!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Narcisi,pa zumbuli uredno poredani,mahonija u pripremi da otvori svoje cvitiće,tvoja grota bogato naseljena cvićem....ma sve
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Vrt ti je kau u bajci,prostranstvo me opija a urednost i cistota
![]() Beli zunbuli su tako svecani...ma predivno!!! |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Prava terapija za mozak ,srce,pluča i oko,a da ne govoriš za nos.
Tako si vrijedna da skidam ti kapu.
Nadam se i ja susretu.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko došla sam pogledati kako je na hacijendi...Proljeće je stiglo pa će uskoro sve biti rascvjetano...Vjerujem da ima velikih novosti nakon ovih slika, jer je zatoplilo i palo je malo kiše..Imati ćeš puno toga za pokazati. Zanima me kako je kalikantus, jer mi se čini da sadnica koju si mi dala ima 4 pupoljčića
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno, rascvjetano, uredno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Od kad sam prvi put vidjela tvoj vrt tvoje grote su me oduševile, a svaki put se to događa iznova, jer ih još više istakneš cvijećem! Očarala me i urednost vrta, oni prekrasno složeni zumbuli, rječju sve!
Samo me jedna sitnica malo zbunila, tvoja mahonija.. Kako je ostala tako niska? Budući se širi i raste u visinu, hoće li sakriti tu grotu ispod koje je?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan vrt, puno truda se isplati
![]() Posadila sam tvoju hostu i hortenzije. Sad imam aleicu hortenzija između kojih stavljam hoste. Dobila sam i od Hoje hortenziju, postajem kolekcionar. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
tvoja hacienda sve više poprima krajnji rezultat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imam jedno pitanjce, crnoglavac ti je jako lijep. Kako ga tretiraš i na kavom je polažaju ( cjelodnevno sunce ili ne), gnoiš li ga, u kakvoj je zemlji?
![]() Kupila sam si na tržnici pa ga ne želim upropastit ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |