Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 113>
Korisnik
Poruka
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:18
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

da...i meni se čini da su moje želje često puta SF[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" /> al nema veze, ja sam riba koja stalno nešto mašta[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> lakše preživim dane tako...

a za druženje prvi put čujem...ko to organizira?[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot90.gif" height="56" width="64" align="absmiddle" alt="smile213" />

Draga ak ti ovdje obećaš da buš došla na to druženje JA ostvljam sve ( posao, muža, decu, decoupage ) i pravac kam god teba   

a zakaj misliš da ne bi došla???Confused pa ja sam ti žemska od akcije, kolko god se to ovdje možda ne vidiWink

sam nemojte nekam daleko, snijeg, zima, zimske gumeOuchLOL

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:19
A koliko puta sam te zvala da dojdeš da malo kafenišemo.....trošimo pare...pa opet kafenišemo....a od tebe ni glasa
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:20
a što se termina tiče, čisto da vas informiram pa da vam rastu zazubiceTongue

meni je zadnji radni dan 19.12 i prvi radni dan u sljedećoj godini 12.1.smile214

dakle, u tom razdoblju ću bez problema naći dan za druženjeSmile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:21

A koliko puta sam te zvala da dojdeš da malo kafenišemo.....trošimo pare...pa opet kafenišemo....a od tebe ni glasa

kad uvijek u poziv dodaš ovo crvenoLOL 
šalim se...pa radim, ženo...jedino da spakiram svoj materijal u jedno dva kofera i dođem prek vikenda k tebi raditiLOLWink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:25
[/QUOTE]
šalim se...pa radim, ženo...jedino da spakiram svoj materijal u jedno dva koferakofera i dođem prek vikenda k tebi raditi[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />
[/QUOTE]

samo?

Meni ne bi bilo dosta ni ono dostavno vozilo kaj vozi MM
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:26

moji koferi su veeelikiLOL

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:27

a što se termina tiče, čisto da vas informiram pa da vam rastu zazubice[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

meni je zadnji radni dan 19.12 i prvi radni dan u sljedećoj godini 12.1.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot91.gif" height="49" width="60" align="absmiddle" alt="smile214" />

dakle, u tom razdoblju ću bez problema naći dan za druženje[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

od 19.12.2008. - 12.01.2009.??????? Gdje ti radiš? U SABORU?????
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:28
jok...Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:29
...samo si oni mogu priuštiti takav GO.....moji Janezi bi me mam znogirali da ih tak nekaj pitam
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:33
draga, nemam samo JA taj godišnji...cijela firma je na kolektivnom od 19.12. do 7.1., pa sam ja bila praktična i još ta dva dana do kraja tjedna spojilaWink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:35
Pa tako reci dušo: kolektivni.......mam mi je lakše....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:36
ak te to tješiWink...da kolektivniSmile
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:45
pošto ja radim od doma meni je svejedno, kad god se vi dogovorile....znači računamo negdje poslije božića...
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 18:03

a što se termina tiče, čisto da vas informiram pa da vam rastu zazubiceTongue

meni je zadnji radni dan 19.12 i prvi radni dan u sljedećoj godini 12.1.smile214

dakle, u tom razdoblju ću bez problema naći dan za druženjeSmile

ha, ha...našla si nas zezati, pa ću i ja tebi reći nek tebi rastu zazubice mene MM vodi na Welnes spa vikend,  trala la la...

sad kad ja mogiu visit ovdje, tu nema ni žive duše...nemreš bilivit
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 19:51
Kad je već jednom taj rendes, i ja bi
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 19:54
zasad se jedino zna da je iza božića.....
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 19:54
issse,chat u svega par dana vec dosao do 13. stranice! 
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 20:31
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

Pa zato se i zove chat...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 20:33

Originalno poslano od člana rose rose napisao:

Pa zato se i zove chat...
da,da,znam samo vas ja nemogu hvatat,toliko tema bude,nikako da se uključim u jednu,a i danas su se ispisale jos 3 stranice... Smile
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 21:45
tak je to s babama....ej nego da vam kazem upravo delam dve velik ebove i jednu staklenku, jednu kutiju, dasku s vilom i plocu s vilom-angelekom...onak da me ne kudite  kaj nikaj ne delam zadnjih par dana. i eto ohrabrila sam se za boce tj staklo pa cemo vidjet kad se osuse i kad stavim salvete, ne vjerujem danas jerbo nemrem biti opet do jutra budnasmile39
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.