Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 113> |
Korisnik | ||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a zakaj misliš da ne bi došla???
![]() ![]() sam nemojte nekam daleko, snijeg, zima, zimske gume
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
A koliko puta sam te zvala da dojdeš da malo kafenišemo.....trošimo pare...pa opet kafenišemo....a od tebe ni glasa
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
a što se termina tiče, čisto da vas informiram pa da vam rastu zazubice
![]() meni je zadnji radni dan 19.12 i prvi radni dan u sljedećoj godini 12.1.
![]() dakle, u tom razdoblju ću bez problema naći dan za druženje
![]() |
||
![]() |
||
|
kad uvijek u poziv dodaš ovo crveno
![]() šalim se...pa radim, ženo...jedino da spakiram svoj materijal u jedno dva kofera i dođem prek vikenda k tebi raditi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
[/QUOTE]
šalim se...pa radim, ženo...jedino da spakiram svoj materijal u jedno dva koferakofera i dođem prek vikenda k tebi raditi[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> [/QUOTE]
samo? Meni ne bi bilo dosta ni ono dostavno vozilo kaj vozi MM ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
moji koferi su veeeliki |
||
![]() |
||
|
od 19.12.2008. - 12.01.2009.??????? Gdje ti radiš? U SABORU????? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jok...
![]() |
||
![]() |
||
|
...samo si oni mogu priuštiti takav GO.....moji Janezi bi me mam znogirali da ih tak nekaj pitam
![]() |
||
![]() |
||
|
draga, nemam samo JA taj godišnji...cijela firma je na kolektivnom od 19.12. do 7.1., pa sam ja bila praktična i još ta dva dana do kraja tjedna spojila
![]() |
||
![]() |
||
|
Pa tako reci dušo: kolektivni.......mam mi je lakše....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ak te to tješi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
pošto ja radim od doma meni je svejedno, kad god se vi dogovorile....znači računamo negdje poslije božića...
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ha, ha...našla si nas zezati, pa ću i ja tebi reći nek tebi rastu zazubice mene MM vodi na Welnes spa vikend, trala la la...
sad kad ja mogiu visit ovdje, tu nema ni žive duše...nemreš bilivit
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Kad je već jednom taj rendes, i ja bi
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
zasad se jedino zna da je iza božića.....
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
issse,chat u svega par dana vec dosao do 13. stranice!
|
||
![]() |
||
|
Pa zato se i zove chat... ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
tak je to s babama....ej nego da vam kazem upravo delam dve velik ebove i jednu staklenku, jednu kutiju, dasku s vilom i plocu s vilom-angelekom...onak da me ne kudite kaj nikaj ne delam zadnjih par dana. i eto ohrabrila sam se za boce tj staklo pa cemo vidjet kad se osuse i kad stavim salvete, ne vjerujem danas jerbo nemrem biti opet do jutra budna
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |