razglednice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana ovo svijet nema! a vidi se i omiška stina
![]() i vila Marija ![]() Stefi mislim da znam gdje je to,lijepa je naša Moslavina |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Mmmmm, Mari ja bi ih stavila u stomak
![]() Danas sunce, krecemo nasim 'terenskim vozilom" ![]() ![]() ![]() destinacija ergela "Ljubicevo' , koja je dobila ime po Ljubici, majci Mihajla koji je vladao Srbijom posle smrti knjaza Milosa Obrenovica. Ergela spada u jednu od najstarijih u Srbiji i poznata je po dobroj selekciji konja i njihovom kvalitetnom odgoju. Dok sam se ja "gusterisala" na livadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nije ni primetio ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne slike Mimar, ti jednostavno imaš oko, roka je sigurna, a fotoaparat je tek na treće mjesto
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad vidim da nisam ovdje bila još od Makarske!
![]() Štefkaja krasan ugođaj, nadopunjen Mimarinom posjetom ergeli!
![]() ![]() ![]() I naravski sad u ljeti a kuda ćemo no na morte.
Mari, bravo za divne slike, ali bome i za taj dio grada. Lijepo je živjeti u tako cvjetno/zelenoj ulici!
Tebi mah, mah, na rivi na koju se sad možeš samo sjećati na svom cvijetnom balkonu!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
E, Mare moja, upravo sam se i ja vratila kući. Bila sam i tu, možda smo koračale istim stazama, možda i u isto vrijeme, ali ja sam fotić ovaj puta malo koristila. Zato: Super si to zabilježila!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
samoniklo bilje u blizini plaže ( žukva )
![]() i nešta kao čičak ![]() pa sličece s plaže, subota kasno poslije podne, u pozadini se vide palme koje su taj dan posadili, nije mi jasno kako su tako ogromne mogli saditi, pisalo je i u novinama o tom događaju, to je plaže ispred bivšeg hotela Split, sada ga obnavljaju stranci ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Mari, hvala ti. Dok sam odlazila na Hvar, jedan dan je obavezno bio rezervisan za obilazak Splita.Meni je to jako lep grad. Tamo imam i prijateljicu ali smo poslednjih godina izgubile kontakt. No, jednog dana...
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Super,prekrasno! Hvala Mari za onu s bugenvilijom... eto, da ne znam rekla bih:Kalifornija!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo djevojke na krasnim razgčednicama!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kakva Kalifornija,pa naša Dalmacija je stoput ljepša....
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jedan kratki video brćkanja na plažihttp://yfrog.com/m9v1807101919z
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |