Nabavka materijala po gradovima |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Korisnik | |
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene zanima di da kupim kalupe za obična slova,nema u lumosu,hobby artu,ama nigdje,di ih vi nabavljate...već sam ludaaa..pomoć.hvala svima:-)
|
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kakve kalupe za slova? Misliš šablone? Šablone sam kupila u Milleru a ima ih i u Lumosu.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Ja bih baš kalupe pa da ih radim od glinamola i lijepim,bilo je u lumosu ali već duže vremena ih nema,a meni hića:-( |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Planiram put u Sloveniju.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ako netko uoči male, četvrtaste drvene kutijice u Offertissimi, one po 8 kn, dojavite. Ako znate da ih ima i negdje drugdje, dojavite.
Ah, morat ćemo pokrenuti uvoz jednog većeg kontingenta drvenih kutijica iz Kine. Više ih nigdje nema ni za lijek. Tužno je što se u Hrvatskoj ne isplati ništa proizvoditi. Ovdje samo okovi za takvu kutijicu koštaju više nego cijela kutijica iz Kine.
Dobro, sad je dosta mojih makroekonomskih analiza.
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Curke ja sam jucer kupila drvene kutuice ,jeste jako malecke po 8 kn, ali u trgovine ya sve po malo kuna [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />ima i proyirne okrugle vaynice po 12 kn
![]() |
|
![]() |
|
Tatajana, gdje? u Osijeku?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
ne u Valpovu,al kazu da u svim tim trgovinicama ima ![]() |
|
![]() |
|
Problem je što ne znam gdje u Zagrebu ima takva trgovina i da drži kutije. Ovdje je vjerovatno sve po malo više kuna nego kod vas. I ja najbolji šoping obavim kad odem u Brod. Eeee, tamo ima svega po malo kuna.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kod nas ima samo jedna mala trgovinica, ali uvek nesto nađem kod njih, sad sam kupila i kutiice kartonske u pakovanju 3 komada, razlicitih dimenzija za 10 kn, vaznicu prozirnu okrugllu za 12,samo treba da redovno da ne nailaze u tako nesto, i uvek se nađe..jer i brzo se prodaje ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje, dobila sam informaciju da su stigle drvene kutijice u Ofertisimu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stigle su kutije u Offerissimu. Ja sam već opustošila jednu trgovinu (a i još neki s foruma, kako sam načula). Tatjana, kako vidim na Internetu, na žalost nemaš Offertissimu u Osijeku. Najbliža ti je u Brodu što i nije baš jako blizu.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Pozdrav forumašice, jučer sam otkrila novi dučan u Vrbanima, bivša NAMA, na Rudeškoj, sad u toj zgradi ima Vemil. Na drugom katu dućan NKD ima vrlo povoljno metalne stvari (ne znam kako se zove taj materijal), kantice za zalijevanje i više dimenzija vaza od istog materijala od 20 kn na dalje. Vidim po galerijama da mnoge radite takve stvari. Super su. Pa pohitajte!
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje, danas sam bila u KTC-u u Zaboku, sjetivši se vas!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
slike su malo mutne, jer sam slikala mobom.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
TaTjana43 joj kako da dođem do tog blaga
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Uskoro u Varaždinu, Miškinina 3, trgovina sa "stvarima" potrebne za hoby art i slikarstvo, radionice....!
Više informacija uskoro!!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja sad da napišem što sam danas doživjela. Perlica radi od 10sati, gazda je došao u 10,40 i bezobranim tonom je rekao da je on tri putu prolazi kraj radnje, ato sam i ja vidjela čekajući ga. Imaju asortiman, ali bezobrazluk im je na visini. Tako da više nema šanse za bilo koju salvetu idem tamo.
Tako da se znate ravnati. |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Draga Tatjana, ja bila prošli tjedan, naišla oko 13,30 pisalo da se vraća odmah, ja se vratim za 15 min., a ono piše da se vraća oko 15,30. Bezobrazno i neodgovorno, jer znam da trgovine trebaju poštivati radno vrijeme. Sad znam da nije bilo slučajno. Eto i za njih malo reklame!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |