Ranč Vallis Aurea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 37> |
Korisnik | |
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam a cvatnja je tek počela....hvala, pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Volim perunike i uvijek s veseljem gledam tvoje. Imaš puno vrsta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Kiki, ali koliko ja znam agavama i sukulentima baš to odgovara, a dobro, svaki kraj ima svoje prednosti i nedostatke...
bina- stvarno više ne znam kako odgovarati na vaše pohvale, ali HVALA iako sam to u ovoj temi spomenuo već 169 puta... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Prekrasan ranč Vallis Aureai vidi se trud vrijednih ruku, ali najviše divljenja u meni pobuđuješ ti Antune sa svojim znanjem i velikom ljubavi prem biljkama, zato te vrt i nagrađuje prekrasnim biljkama i prelijepim bojama, veliki pozz Antune
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Paaa...ne bih se složila.U većini godine je spaljena zemlja.Čak i sada zbog 2 tjedna nezalivanja.Zemlja je škrta i treba puno više truda i novaca da bi se dobili rezultati približno kao iz vrtova u gornjim krajevima.To uvijek komentiramo na našim kavama.Jedino nam je bolje zimi kad je kod vas sve sleđeno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Blago vama na moru, sve dođe prije, a o više vam stvari uspijeva vani hvala vam objema...pozdrav...
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evi i mene na dozu uživancije na tvoj ranč!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
murtela ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
Sve je prekrasno Antune .Da ja imam toliko zemlje uživala bih koliko i ti.Moje su perunike već ocvjetale a i vrt sam posadila.Ipak je u Dalmaciji toplije.Pomidore su zasađene kao i krastavci ,paprike,grah ,patlidžani i salata.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo antune! Svaka čast!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Antune perunike su ti prekrasne........ ma ne prekrasne... savršene !!!!!!!
|
|
![]() |
|
Hvala, imam novih slika pa ću ih ovih dana objaviti, pozdrav...
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Često prosetam tvojim rančem divno je
|
|
![]() |
|
Jaje nisam ja oslikavao, slika je sa neta, hvala ti puno...
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne perunike i prekrasno oslikano jaje!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |