tifany-moja zabava |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Korisnik | |
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Tifany
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatko tifany,svidja mi se zuta i lila boja bas se slaziu sa motivom
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala,ali boje nisu ni približno onima u stvarnosti,ah taj fotić
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasne su mi obje sličice, ali ova druga me je oduševila
![]() Zaboravila sam (možda si već pisala ali da sada ne tražim po galeriji...), s čim radiš odljeve? Jako lijepo ti ispadaju! I nakon koliko ih vadiš iz oblika?
Ja sam se sada potpuno zarazila s tim odljevima. Jučer sam napravila hrpu svakakvih. Prekopala sam svoju ladicu s plastičnim poklopcima i kutijama i isprobala svašta...nešto je uspjelo, a nešto je pucalo kada sam vadila.... a radila sam s običnim maler-gipsom. Kupila sam bila i keraquick ali mi je malo preskup za isprobavanje.
|
|
![]() |
|
hvala jani
![]() ![]() ja ih radim običnim gipsom i to sve odokativno pomješam ,stavim u kalup oko pola sata-45 min,izvadim i sušim na radijatoru.Ništa mi nije puklo do sada,vjerojatno pucaju ako je gips rijedak i odljevak tanji,ovi moji su deblji kao što vidiš
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Točno tako kako si rekla, pucali su mi tanji - probavala sam raditi u poklopcima od marga, feta sira i sl....oni koji imaju dublje utore ti su pucali, ovi ostali su ok ispadali... Koliko dugo sušiš odljeve prije nego što na njima radiš?
|
|
![]() |
|
obično ih ostavim preko noći da se dobro osuše pa slijedeći dan radim,ali na radijatoru se za par sati osuše,vidi se kad pobijele i postaju lagani tad se može raditi na njima.
Jedva čekam da vidim tvoje radove premda znam da će biti super
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Mrak sličice
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
sve su mi lijepe,
al ove dvije smeđe su me definitivno kupile... prepreprekrasne su... ![]() ![]() ![]() sve mi se nekak čini da ću se pridružit u gipsofanove... ![]() na ovim smeđima je salveta ili print? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
pliz, aj stavi link na tu češku stranicu
tamo na Internet nabavku materijala... oprosti što davim pitanjima... ![]() printala si na salvetu ili na rižin papir? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
link stavljen,printala sam na neki tanki papir,ne znam točno kako se zove (slučajno sam ga pronašla kod kuće i evo sad dobro poslužio)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |