Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 77> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretna ti i cvjetna ova 2012.!
Vrt ide prema savršenstvu....bravo! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
anabistrica ima par ruza ispod plasticnih boca,al vecinom su tu lantane,ostici i ostale biljkice koje sam sadila u kasnu jesen,,super im je ispod boca
natalija trebas doc obic to uzivo ![]() mali kaktus da samo znas kako iscekujem proljece da počne sve nicat,bas sam sretna u iscekivanju anaida sinoc je cak i moj dragi gledo tvoj vrt,,na stranici 141 je zasto i divio se kikach i tvoji sukulenti kod mene uzivaju,pazim ih i mazim cikas ,hvala ti na pohvali,puno mi znaci frida ![]() cure svima vam hvala al imam jednu molbu za sve one koji udju u moj vrt...posto sam zaista pocetnik i ucim tu sa vama,zamolila bi savjet...u ove saksije od cigla sta da stavim...htjela bi neku kombinaciju recimo lobeliju plavu pa bijelu ,plavu pa bijelu itd ili campanule ili ili..ajd ako imate volje pomozite ,dajte neki savjet |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tvoj kaktusnjak je naj..naj.. bolji koji sam vidjela
![]() a za uređivanje gredica ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
tvoj kamenjar nešto preee dobro
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lijepo cvijeće, lijepe gredice-bit će prelijepo u Novoj. Jedva čekam
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
danas nažalost nisam stigla doći pogledati novi izgled vrta ![]() ![]() a za teglice - mislim da bi ti bilo super u njih ubacivati nešto sezonsko, npr. u rano proljeće maćuhice, kombinaciju koju hoćeš, a ako hoćeš plavo bijelu kombinaciju ljeti možeš kombinirati navedenu lobeliju i bakopu - plavo bijelo, ili neku drugu igru boja spominjem sezonsko jer imaš dosta mjesta u gredici za trajnice, a ovo možeš ostaviti za igranje i češću promjenu campanulle su super, ali one cvjetaju otprilike u 5. - 6. mjesecu, poslije ostaje samo zeleni list mislim da bi mogla ubaciti i onu goruću ljubav, mislim da si bila uzela sjeme, to je plavo i ljetno |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nova gredica je super
![]() mene konkretno zanima kako ti je ligularia tako lijepa, tj. kako se brineš o njoj da je takva, jer moja je vječito na dva lista i onda tjera jedan mladi, a jedan stari se osuši ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mari hvala na posjeti i lijepim rijecima,imam sve to sto si nabrojala osim ruzmarina njega ne volim,podsjeca me na mrtve,al to su manje vise sve grmici i oni su mi u gredicama posaditi
blue sky ,hvala ti gricka ,hvala nadam se jednom u zivotu da cemo popit kavu u mom i tvom vrtu natalija ,ako campanule cvatu tako kratko izbacujem ih iz razmisljanja o njima,imam ih u gredicama i nek stoje tamo,na gorucu ljubav sam isto mislila ,super mi je ,moram samo vidit period cvatnje ...tako nesto i ja planiram,igrat se malo s tim,jedino je problem sto je u pitanju oko 30 saksija i ne bi volila kad zavrsim igru da to bude zali boze truda ![]() kontesa ligularija je stvarno lijepa ,svaki put kad je pogledam vidim da je izbacila novi listic,drzim je u hladnoj prostoriji i zaljevam je svaki 10 dana |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Super oblikovana nova gredica, a kad se to sve još popuni cvijećem i zazeleni
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zbilja lijepo i originalno! Jedva čekam vidjeti kad se tu sve rascvjeta!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Svratila sam iz hladnih gorskih u malo toplije krajeve. Prošetala sam vrtom i, iako nisam ljubitelj kaktusa, ostala zadivljena kaktus gardenom. Zaista je originalan. Vidim da imaš pomoć u vrtu ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Zaista krasna ideja, sve pohvale tebi i tvom suprugu,a vidim da i ljubimci pomažu,pozdrav iz sniježnog Sarajeva,ja samo mogu maštat o proljeću i da šta radim po vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pa ti imaš čudo jedno noviteta.Crijep na farbaj.Bolji ti je prirodan.Pohvale mužu.Vrijedan i kreativan.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Oduševio me tvoj kamenjar, tvoj ljubimac, ma sve je na svom mjestu!
Bravooooo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nova gredica je već sada izuzetno lijepa, mogu tek zamisliti kakva će biti u proljeće!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima na lijepim riječima....baš mi prija čuti pohvale a istina da me je malo sram na spram vasih vrtova ,al racunam na to da sam početnik i da cu uskoro i ja imat rascvjetan vrt ..do sad sve posadito je manje više zivo i računam na to da će tako i ostat
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Dragi @kamenjar Ako misliš da je moj vrt nešto bolji od tvog, varaš se...vjeruj mi na riječ! Moja je okučnica mala, sve je zbijeno, baš je zato rado nazivam gunglom
![]() Držim ti palčeve da ti sve posađeno buja, da ti na proljeće uzvrati sav trud koji si uložila, te da i dalje uživamo u ljepoti koju s nama djeliš.
Ako ti se nešto iz moje đunglice sviđa, slobodno mi se javi u pp-u, rado ću s tobom podijeliti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
sve ti je lijepo,uredno ma savršeno
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma kakav sram!!! Trebaš biti ponosna jer imaš viziju, a to nije lako. Koliko sam puta posadila biljku pa presadila jer mi se nije sviđao krajnji ishod, pa ponovo ... Zato kad sam vidla novu gredicu, pomislila sam - e, ta zna kaj hoće, bit će to prekrasno kad se sve razraste.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
kamenjar,
![]() Predivna okućnica, nova gredica, a tek kad sve procvjeta. Koji će to užitak biti. Ljubimci su ti preslatki ovako ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |