Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niti na jednoj mojoj orhideji nisam do sada imala keiki, a samo jedna ima mlade izdanke. Ovo je ta jedina, dolje desno je izdanak od prošle godine koji sada ima cvijetnu stapku (na drugoj slici desno - kraća i od ostalih manja stapka). Ovih dana sam primjetila da uz tu mladu raste još jedna "sestrica".
![]() Ovo im je mama ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Mandevila, imaš lijepu i veliku zbirku orhideja! Nisa draga, samo ti nama pokaži svoje ljubimice - i nema veze koliko imaju cvijetova jer svaki pojedini cvijet koji uzgojiš svojom rukom je pravo blago!
|
|
![]() |
|
Imam jednu orhideju koja je isto tako potjerala cvjetnu granu na kojoj je jedan mali listić. Sve mi se čini da će tako i ostati. Evo kako izgleda ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne su ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Dali im još znaš broj????
![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
evo malo mojih dejica
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Potpisujem! Cimine su nenadmašne, sram me moje staviti na temu kad vidim ovu ljepotu.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Anastazija, potpisujem tvoj post
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Neznam kako vama drugima, ali meni je ovo farbanje biljaka prestrašno! Ja bi to zakonom zabranila! Zašto se čovjek mora u sve miješati kad je priroda sve lijepo sama sredila ? Ježim se od užasa u dućanu kad vidim plave orhideje, žute ili plave echeverie Perl von Nurnberg, šljokastu crnogoricu ..... |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Rokolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Evo gdje su je piknuli i uštrcali boju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jednu moju orhide3ju koju sam zimus dobila na poklon sam po cimicifuginom uputstvu presadila. nisam čak imala ni prozirnu posudu, malo veću nego je presadila u običnu crnu. kad je precvijetala skratila cvijetne stapke i odnijela sa mjesta gdje mi inače stoje. zalijevala sdam je kad i one što mi još cvijetaju. danas je gledam i ugledam ovo
![]() liči mi na cvijetnu stapku ali ima list. hoće li to biti keiki. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Rokolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Uf ..ne mogu editirati post .. a tako mi glupo pisat odmah ispod mog posta, uglavnom, našla na netu da se može zalijevati, tj u vodu staviti boja za hranu.
ako tu boju stavim u vodu kad ju budem uronila u vodu neću je uništit s time?
|
|
![]() |
|
nije loše bitno da je njoj lijepo kod mene ... sad ću malo proguglat svejedno di se može kupit ili kakva je to boja za zalijevanje
|
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Orhideju bi trebala zaljevati istom onom plavom bojom, kojom su je prije kupnje zaljevali "uzgajivači". Inače če ti biti bijela...ali i to nije tako loše, jelda???? |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Cimicifuga orhideje su preeedivne.ja sam imala 4 godine i onda su se samo osusile, zasto neznam.namjeravam ove godine uzeti 2 koje sam vidjela u bauhausu.jedna je plava kao i od Rokoline jel sam se odmah zaljubila u nju al je ipakbila malo preskupa 180 kn, al sad mi zao sto je nisam kupila, valjda ce je biti jos.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Evo i mene sa orhidejom... dobila za rođendan plavu .. pošto moji znaju da volim tu boju ..naročito na cvijeću. Al me zanima kako zadržati tu plavu boju, cvjetovi koji su bili otvoreni prilikom kupnje su lijepo plavi, al pupoljci su već svjetliji. Inače, gledajući vaše slike ..zarazile ste me ... sutra idem u shopping ... al ne plave nego .. vidjet ću šta se bude nudilo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goran44 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2012 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 128 |
Joj, moja žena da vidi ovo sve bi mi moje orhideje pobacala....
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
ajem,ajme ajme...gledam i ne vjerujem!! Presavršene su ti deje..slinim nad tvojim slikama..zavidim jako jako :D
očito im jako paše prostor kad te ovak divno nagrađuju :) moje sve skupa nemjau cvjetova ko tvoja jedna :D svaka čast skidam kapu!! |
|
![]() |
|
marija1602 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2014 Lokacija: Našice Status: Offline Bodovi: 21 |
cimicifuga, pa što im radiš kad su takve?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marija1602 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2014 Lokacija: Našice Status: Offline Bodovi: 21 |
aaaaaa prekrasno, kad vidim kakve su raspametim se
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |