vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 31> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klaudija8, mene to baš veseli, pogotovo što dolazi od tebe čija estetika mi se izrazito sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
moon
![]() belica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Nisma još do jutros otkrila tvoj neopisivo divan vrt, nije me bilo jedno poduže vrijeme, pa nove članove nisam imala prilike upoznati... Šetala sam jutros od početka i mislim da su riječi hvale ovdje i suvišne, samo ću ti reći: vidim da smo dobili jednu pravu, iskonsku ljubiteljicu cvijeća s istančanim ukusom.
Ps... tamo gdje je divno, i gdje se dušica hrani.... uvijek rado šetam . ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I meni se sviđa, baš je mrak, i lijepo bi se uklopila s mojim sukulentima
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sukulenti su divni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opet sam išla gledat onaj lamprantus i mislim tj već sam i odlučila da ću ga stavit u veliku vazu sa jednim palmeriem kao što je i kod tebe.
Hvala za naziv trave- iđirot, moram si ga nabavit ove sezone |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() p.s. ove su nam saksije skroz super - uff, mogu misliti kako ce tvoja biti prekrasna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Složila si je za deset, jako mi se sviđa. ja ću moju složiti danas.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ovo mi izgleda kao iz nekog stranog casopisa sa uputstvima o njezi biljaka
![]() |
|
![]() |
|
miska
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Lijepooooo!
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee veseli me da poviris kod mene cesto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Boje tvojih sukulenata me fasciniraju i vec sad znam ,
eto me skoro opet kod tebe samo da vidim novosti ! ![]() |
|
![]() |
|
Nisa draga -hvala ti puno
![]() desert rose - hvala puno draga
![]() miska - hvala, drago mi je da ti se svidaju
![]() moon draga - ako ti, koja si nam svima inspiracija, kazes onda sam presretna. Danas sam se nasal sa Antonijom I od nje dobila sukulenata, kupila jos jeda I jednu cool posudu - sutra cu uslikati I bas me zanima da li ce ti se svidjeti aranzman
![]() karli draga - hvala puno na uvijek lijepim rjecima za mene
![]() tikvic - hvala puno, volim kada mi slike uspiju a ove su mi bas po gustu, veseli me kada se I vama dopadnu. p.s. ako ti se danas stucalo - to smo ja I Antonija hvalile tvoj raskosni vrt I s odusevljenjem pricale o njemu. morat cemo se naci - Nisa je spominjala da mozda organizujemo mostarsku ili hercegovacku kavicu
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Preljepo Klaudija!!!! Svaka tvoja slika je pravo umjetvičko djelo i ne znam čemu više da se divim, ljepoti cvijeća ili kvaliteti fotografije.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |