Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje evo me da se malo podružimo...... svima koji obilaze moj vrt velika
![]() Vidim da slike malo lažu tj. nemožeš nikad dočarati tu predivnu roza boju zumbula i zato svi misle da su bijeli.... e nisu..... oni su ona prava Barby roza boja, i Nataly ja ti njih vadim kao i tulipane i narcise svake cca 4 godine da ih malo pomladim jer propadnu preduboko u zemlju.
Bijeli kukurjek je davno posađen ali ne direktno u bijeli vrt nego u njegovu "depadansu"
![]() ![]() Jagoda.. drago mi je da je kalikantus konačno uspio i moj je sad krcat već napola procvjetanih pupoljaka, tako da to ti je normalno da će ti se brzo, brzo rascvast.
Misty.... hvala na lijepim rječima
![]() Šmrcko....baš sam ovih dana mislila što je sa hortenzijom, moja mlada od te vrste koju sam ti dala je već lijepo prolistala, a što se crnoglavca tiče, nemam nikakve posebne brige, posađen je u najobičniju mješanu zemlju u koju sadim sve biljke, i držim ga stalno na živom suncu.... već mi je kompletno crn, ali primjetila sam da pita dosta vode, u ove tri sezone nikad ga nisam pognojila
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dolazi vrijeme kad je moj vrt zasigurno u najboljoj formi.... april, maj.....možda mi je taj osjećaj još jači jer sam pravo proljetno djete . Šarenilo u svakom kutku, trava ima najljepšu zelenu nijansu, zemlja je prhka, svaki dan nešto novo nikne..... Trešnja "Kanzan" počela je cvjetati Krećem sa tulipanima i to mini Pinokio
![]() ![]() ![]() ![]() Pa oni obični
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Narcisi
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Novi povrtnjak..... mislim tu je oduvijek bio povrtnjak samo su posredini rasli trsi koje smo ove godine iskopali jer ih nažalost nema više tko rediti.
Dodali smo nove zemlje, kravljeg gnoja i sve dobro zaorali dva puta. Na svaku stranu smo posadili maslinu - Ascolanu i Istarsku belicu.
Ova je Istarska belica okružena rabarbarom tulipanima i srcima
![]() Sa druge strane Ascolana
![]() U povrtnjaku je posijano i posađeno: šeglin (celer), salata, dvije vrste rotkvica, riga, poriluk, peršin, blitva,žuta mrkva, kapula, fažoleti(mahune) i grašak.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nekad prašće korito, sad vaza sa floxićima i čuvarkućama
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
predivno uživala sam jako uredno što mi se posebno dopada kad vidim to
|
|
![]() |
|
Breskva i višnja u cvatu
![]() ![]() U malom krugu Lorin božur lijepo napreduje i ima pupoljke
![]() Moj novi ulov - bijela saxifraga
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Nastavljam......
Grota ispred kuće.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Inaja, Anastazija.....
![]() Jučer sam opet malo slikala, sad svaki dan pronalazim novosti tako da nove slikice stižu brzo...brzo. Za danas toliko...... popodne moram doposaditi nove jagode mjesečarke koje mi je dala susjeda i napraviti yuki frizuru jer je jadna neuredna..... ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je sv e tako lijepo da ništa ne treba posebno izdvajati, samo šetam i uživam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
A jesam se nagledala ljepote ! Posebno me fascinira igra kamenja i cvijeca ! Genijalno !
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Moram opet reći, svi se naši kamenjari mogu sakriti pred tvojim grotama! Zemlja za povrtnjak savršeno pripremljena, cvijeće tako raskošno i krasno kombinirano, zadivljena sam!!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Ponovno sam uživala u svakom kutku tvoje predivne hacijende. Krasan odabir biljaka, baš po mom "guštu". Sve je tako sređeno "pic, pic", da mi se uvijek kad dođem kod tebe prvo nametne misao kad sve to stigneš na tako velikom prostoru napraviti da ti baš sve bude tako lijepo i uredno.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ove tvoje grote me svaki puta ponovo ostavljaju bez daha
![]() Da je bar jedna takva u mom vrtu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja bi voljela vidjeti panoramku grote, ali i svega ostalog!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |