Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133>
Korisnik
Poruka
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 15:15

Došla sam samo da te obavijestim, da si me ohrabrivši me da odrežem crnoglavcu glavu, učinila jako dobro djelo, danas sam primjetila nekoliko točkica koje se jućer nisu vidjele-nisam se usudila brojati, ali ima ih, mladih glavica po deblu !!!smile213

A sada sm našla kod tebe toliko lijepih slikica da sam uživala u lijepom bilju, lijepim slikicama tvoje Lavande !!

Lijepi pozdravčić ti ostavljam !!smile79
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 18:43
Odlicna ideja za salatu...A loza fakat napreduje moja jos ni blizu tvojoj...
Velika gorica
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 20:27
Ja sam se nasmijala salati,to još nisam vidjela,ali i uživala sam u šetnji po lijepom vrtu.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 21:48
hvala svima na dolasku drago mi je da mogu još s nekim podijelit svoj vrt ....nego Free baš mi drago da se crnac uztočkao Big%20smile....salata je svakim danom sve bolja naravno da ču podijelit i slikicu pred berbu ...danas me vrat zabolio od vezanja loze a bila sam na vražijoj ,muci šta sve maknut ma svaki vražiji zaperak je imao cvijet joj to mi je najmrskije skidat...hoste i hauchere su apsolutno me iznenadile da opstaju i u našoj vrućoj klimi tako da ih uredno sakupljam...danas  je bio prekrasan dan kao izmišljen za uživanje 
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 21:53
ma kod tebe sve buja,moja loza tek pustila  listiće,a salata je baš zgodno posađenasmile78
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 00:02
Duda, salata nije vazno gdje raste, vazno je da ti izraste, jedino sam je ja trazila medju gozdjem, na lozi, he,he.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 19:26
evo mene u šetnjicu, ali nema novih slikica, ma nema veze pustiti ću koju slinu na starima. Thumbs%20Up
belica,zagreb
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 21:11
evo evo stavit ću ih makar nema bogzna kaj al peglam pa imam vremena Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 22:45
e pa dakle ovo je naš novi ljubimac odnosno prijatelj moje Lavande ,dobila ga je za 6-ti ročkas,jest mrvicu ranije ali smo ga morali preuzeti ,dakle nemoram niti reči da je maza samo taka..

pa moje ružice

pa mini

apsolutno ovdije kod mene ružama treba puno više vremena da dođu k sebi ili nakon tri godine napreduju ili jednostavno se osuše

Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 22:49
Divne su ti ruže ali Lavanda je najljepša ruža od svih.Psić je jako sladak.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 23:22
i napokon nakon tri godine dobila sam prve cvijetove božura
bijeli

rozi

za ovog rozog sam mislila da je to onaj koji miriše na bombone ali eto nakon tri godine sam saznala ..nije taj

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 23:30
evo bijeli božur neznam kako sam krivo skinula slikicu valjda mi je prst ipak brži od kompića

nepeta napokon procvala bila sam ju posadila na krivo mjesto pa je skoro kihnula

kozija krv se rascvala ko luda a miriše na daleko

a sad svega pomalo

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 23:34

interesantno da su mi na kraju gazanije skoro sve iste naranđaste hmm a važno da sam ja njih posadila bila lani raznih boja

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 00:24

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 07:44
ovo moram priznat nemam pojma što niče ako neko zna po lišću bila bih zahvalna ?..

napokon alstromerija (od Gorana Š.)

draga Free samo da vidiš napredovanje mojih "točkica" na crncu

napokon i jasmin je počeo cvasti

oduvijek želim ovakvu đunglicu

nova vrsta u mom vrtu (Goran Š.)

dosta je tih pustinjskih ružica ove godine zima satrala ali ipak tu i tamo je nešto ostalo no vidim da se fino sve primilo što sam bila nanovo popikala

i plavo ...joj imala bih vrt prepun plavog cvijeća al me neide nekako

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 07:54
Baš sam lijepo prošetala i uživala u tvom šarenilu. Krasno ti je, a Lave je dobila preslatko društvo.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 08:25
svaki cvjetic je lijep na svoj nacin,svaki nas uveseljuje ,al meni je jutros izazvalo divljenje tvoj cvjetic kako grli psa i na onoj sliki gdje hrani konje,zastala sam kraj tih slika i divila se prizoru..
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 09:36
duda sve je krasno.možeš li sakupiti sjeme pust.ružica
mali bombončić je Tongue
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 10:22
Draga uživala sam. KOja ono biljčica cvate u žutom lončiću?

Malena frajerica je prava mačka!

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 10:24
oprostite zbog duplih slika..

malo klinčeka

htijela bih još nabaviti bijeli turski al nikako da ga vidim negdije

ovaj je grmoliki crveni

a ovaj ljubičast viseči i predivno miriši

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,340 sekundi.