Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 130131132133134 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 01:50
A što da napravimo sa jagodama, kao tepih su narasle?

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 06:51
Nisam stučnjak za jagode, meni ovo izgleda vrlo dekorativno.
Pretpostavljam, da ako želiš lijepe plodove sljedeće godine, moraš malo razrijediti, no, nebi se štela mešati u voćnu problematikuWinkWinkWink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:38
Pa ti Smrčko imaš travnjak od jagoda Wink
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:40
Koliko jagoda..prava hrpa
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:32
Šmrcko, kako se zove ovaj prekrasni cvijet gore desno...roza-bijelih cvjetova???
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:11
Taj cvijet je dalijaHug
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:15
Ma taj travnjak od jagoda je od MM, ne da mi prići. Zato mi i trba neki savjet što da radi, da mu bar kažem. Odatle nikakvih jagoda, nađe 5 jagoda i cijeli tjedan priča o njima. Ponekad mi je MM luđak od jagodasmiley4405.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:17
Da bio je lud za lubenicama ni loza nije narasla u gorju, pa luđak od batata ni probat ga nije htio, pa sad se zaludio jagodama.

Da bar hoće u pituranju i farbanju biti takavsmiley1692.gif
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:22
Nije to ništa strašno za TM...a kakve smo mi tek luđakinje za ovim, onim, onim tamo...itd....čovjek si lijepo izabere jedno pa ga drži neko vrijeme, a ti ga odma napadaš.....smile96..pusti ga nek uživa. Tepih od jagoda je super, ali mislim da i nije u jagodama neki problem nego je problem što ne rode to što je već kraj sezone. Slijedeće sezone bi trebala biti "dobra berba" smiley1745.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:28
Flavija već im je druga godina, mjesečarke su. Cijele godine ništa od toga, a ne samo sada. Prići mi ne da. Možda su preguste pa se guše. Briga mesmiley1692.gif. Pitala sam samo hoće li cijeli teren biti u jagodama kako je krenuo, a on menismiley1745.gif
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:38
tako je draga, reci ti svome mužiću škare u ruke i neka obreže sve vriježe koje su pustile,napravi novu gredicu i sve to posadi, povečati će tepih i dobiti nove biljkice, a okolo starih uskopa i stavi stajnjaka te ostavi do proljeća..
biti će jagoda da nećete stići pojest smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:53
A Bromić reci mi ,stare biljke jagoda je li se one vade i uništavaju ili ne, i koliko dugo stare biljke mogu biti godina? Pretpostavljam da se kod viška vade stare i mijenjaju mladim, ali nakon koliko vremena?

Ovaj tvoj post ću obavezno pokazati i reći ću da si jako iskusna jagodarka, i da imaš staklenik i masovno prodaješ jagode. Od tog živite i djecu hranite, pa valjda će me poslušati kad priču složimsmiley1692.gif
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 13:54
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Taj cvijet je dalijaHug

Ovako lijepu daliju još nisam vidjela Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 14:17
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 14:33
stare mogu biti tri do četiri godine i onda se mijenjaju mladim jer nije isplativo

smile186
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 14:36
Hvala ti Bromicesmiley1810.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 14:37
Znala sam namjerno nagaziti na mlade jagode da im smanjim brojnost, bilo je svašta
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 14:42
Povodom toga da mi je susjeda nedavno dala pelc biljke sa ušima, preporučam da biljke koje dobijate izdvojite i ako je potrebno pošpricate protiv nametnika.

Svi smo u hostama i hoste koje kupite ili dobijete ne stavljajte odmah u hostinjak. Mogu bolovati od virusnih bolesti koje će vam zaraziti i uništitiostatak hostinjaka. Prvo testirajte pridošle hostice.Embarrassed
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 14:47
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 16:55
Svaki put kad dođem na forum, moram odmah u tvoj vrt, jer ti pičiš dvije stranice na dan i onda uvijek nešto propustim, a ove kadifice i daliu ne bih propustila ni za živu glavu.smile211
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 130131132133134 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.