Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 165> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nero je divan a cvijeće kod tebe presretno s takvom zaljubljenicom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Psić je prekrasan !
Bromi cvate mi roza zyperantus kako se već zove
![]() Šteta mi ih je sada dirati i razdvajati .
Krumpirko se dobro drži ,dature su odfrkle u visinu .
Prava sam sretnica ,a tebi veliki pozdrav od mene
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Bas mi je drago sto sam svratila,vidim puno ljepih stvari,mostic mi je prekrasni,a pesek me je odusevio,preslatki je vidim da pomace pri zaljevanju hihih lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kraljice hibiskusa u svom tom šarenom svijetu tvog vrta i predivnom cvijeću, hibići su ipak broj jedan.Toliko njih na jednom mjestu, raskošnih boja i oblika je teško vidjeti.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A novi ljubimac je medenko!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nero je ko mali medek.
Prvo sam se divila tvojim bugicama,ali kad sam vidjela ruseliju ostala sam bez riječi.
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
adenium ti je jako lijep, da li je to iz sjemena ili reznice?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neron je tako zgodan! I bugice i sve ... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje Neron i ja zahvaljujemo na pohvalama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Anči drago mi je da ti cvijeće napreduje i cvijeta...puno pozz...u lijepi Vukovar
![]() hanaK ovaj adenium je kupljen kao odrasla biljka ![]() ali sada očekujem da procvijetaju moji sijanci stari 18 mjeseci...dva imaju pupoljke nadam se da će i ostali ...evo to ti izgleda ovako ![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Sve cvijeće vam je prelijepo.
Nemam šta reči sve je već rečeno, ali moram se javiti. Svaki dan prošećem po vašem dvorištu i divim se. Onaj mostić, jel ispod njega jezerce ili voda teče kao potočić. To mi je prelijepo ali neznam kako to izvesti tamo kod mene. |
|
![]() |
|
sanja hvala na pohvalama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Bromelija,
sve imaš da ti se pamet raspameti,cvijeće je rascvijetano,a i nauživala sam se šetati,navratiti ću opet,
stvarno si ktaljica hibiskusa,lijepo,lijepo.....
Neron ti je šlag na torti.Malo bijelo klupko.
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Uzivancija, svaka stranica je bila novi dozivljaj i uzitak za pogledati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo za vas sve jedno srce
![]() ![]() ova vanilica je od prošle godine i sad je tek počela sa cvijetanjem ![]() mumi je krenuo nakon kraće stanke ![]() leptirići ![]() pčelica ima posvuda ![]() kala je neumorna imala je 9 cvijetova ![]() orihideja dendrobium ![]() vrtna fuksija puna cvijeća ![]() ![]() Anaida dali ih prepoznaješ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Srce je divno kao sve cvijeće oko tebe
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Jako dugo nisam prošetala tvojim predivnim vrtom. Danas sam sve nadoknadila. Imaš prekrasno cvijeće. A hibići su za 10.
Užitak je prošetati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jako je slatki cvijetak "Nero"...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kao da su se neki nježni leptirići spustili na biljku! Prekrasno, ali koja je to biljka?
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |