dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 139> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svesa, Stefica, hvala na posjeti!
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
fuksije su prekrasne
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
lijepo
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
I meni je žao Milice. Ja tudum nešto pobrljavila. Morat ću moliti MM da proba popraviti...
Hvala na posjeti! |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepe su ti ruže ali neke slike ne mogu vidjeti....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ljiljus, hvala na posjeti!
![]() Anabistrica, fuksije sam kupila proljetos jer su mi one stare zimus propale. Žao mi je što nisam uspjela nabaviti i ione sa ljubičastom suknjicom. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma kakva sramota, tak sam se zabuljila u cvijeće da korov nisam niti primjetila. Koliko dugo imaš fuksije?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Dadinica, nije sramota, ne brini, lijepo ti je sve, a fuksije su mi posebne.
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ajme, sramote! Trebala sam prvo okopati pa onda slikati.
|
|
![]() |
|
Anđelka, hvala na posjeti! Ruže mi nisu uništili kukci (za sad) nego su to tragovi svakodnevne kiše i malo leda. Skoro sve su oštećene. Oštećenja na listu mi je napravila neka zelena gusjenica, slična onoj koja jede kupus, samo puno veća. Zatamanila sam ih pitroid praškom, ništa drugo nije djelovalo.
I, da, ruža je mirisna, ima neki lagan limunkast miris. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ona roza ispod je baš slatka,mirisna? |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() By dpodor12 at 2012-05-28[/QUOTE] reci mi molim te imaš li problem sa kukcima na ovoj ruži? ja imam prekonekoliko tako nježnijih nijansi rože,žute ,boja breskve ali ni jedna se ne uspije rascvitat kako triba bude doslovno najezda nekih velikih kukaca a neznam kako to rješiti |
|
![]() |
|
Hvla ti Korijenko. Pokušala sam urediti foto album na žabici i nešto krivo stisnula. Rezultat je da su mi nestale slike sa predhodnih stranica, a popraviti ne znam, ja informatički tudum.
Ajama, hvala na posjeti! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako dobar recept, odmah sam ga prepisala
![]() Imaš krasno cvijeće samo mi je žao što na prve tri stranice ne vidim niti jednu sliku.
Žuta ruža je famozna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Lorica, bila si brža od mene.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |