OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovako je moja gredica ispred kuće izgledala prošlog ljeta
![]() a ovako sada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Istina malo je prazna, ali iznikle su brojne lukovice. Narcise će brzo procvjetati, za njima i ostalo. A onda ću polako saditi ljetno cvijeće. Jedva čekam da ponovno bude onako natrpana. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe svaka sezona je priča za sebe. I svaka lijepa. Malo sam "vozala" gornju, pa donju sliku Ne znam što reći, koja je ljepša.
Možda je baš to i najljepše da ti marljivo pratiš sezone i mjenjaš biljke pa je uvijek lijepo i stalno nešto novo!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja isto obožavam slike uspoređivati po godišnjim dobima.....
Kako će nam brzo vrtovi zazeleniti , nećemo se ni obrnut i sve će bit cvjetno
![]() Mimoza je čarobna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ubrzo ce kod tebe biti sve rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
A molim te lijepo što to fali ovoj zimskoj gredici??????Kad sve ove lukovice procvjetaju to će biti prava rapsodija boja!!!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno u bilo koje doba
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super mi je ova tvoja staza...svida mi sei kad je bila krcata i sada kad stizu nove stvarcice...jedva cekam vidjeti kako ce ti izgledati kad pocne cvjetanje...a mimozica je slatka...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
U mom vrtu je prava zimska pustoš, a tvoj već sad ima toliko biljki koje su prezimile. Mogu misliti kakva će ljepota biti za koji jesec.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Blago tebi,već možeš početi bildati vretenaste mišiće!Kod mene još snijeg i bljuzga i vodurina-fuuuuj.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma prekrasna ti je gradica i sada još kad procvjetaju zumbuli i ćuki
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno je bilo, prekraasno je sada, a kad sve procvate u proljeće, pa u ljeto
evo opet raj na zemlji
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Volim tvoje panoramske slike, jer onda vidim tek pravi smisao svih biljaka, kombinacije boja, niskih, visokih, ma nema ti ravne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad još procvjetaju lukovice bit će prava fešta od cvića
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj sve je to bilo prošle godine kome smo se divili a sad će biti još ljepše samo tako draga moja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Joooj vi s mora ste baš "zločeste", šta nam to raaaadite ! Ma šalim se naravno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj Otok predivno..pa kod tebe je stvarno već pravo proljeće..
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno je proljeće u tebe Otok! Usporedba zimskog i ljetnog vrta--pa i nema baš neke razlike, super su, sve je puno zelenila! Odlična ti je ideja s bršljanovim popunjavanjem gredice!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |