dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 134135136137138 222> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaktusek, ništa mraz nije naškodio tvojem cvijeću! Krasno sve izgleda, ruže, gazanije, graničica.... Kod mene u vrtu malo dalijama lišće pocrnilo ali nikaj strašno, nek još malo budu vani. Tegle sam sklonila za sada na terasu, a neke i unutra.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas predivne ruze,i jesu neumorne,'zuto' mi se posebno svidelo
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svaki put iznova pasem oči na tvojim prekrasnim gazanijama!! Ikakva sam ja to vještica ako nebrem sebi scoprati takve gazanije!! Moram na tečaj copranja!!! Ali samo za moje cvijeće!! Ostalo Cif-ovo se nebi usudila coprati da mi netko ne mazne metlu!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kakrusiću po tvom cvijeću se ne bi reklo da je polocica listopada. Sve ti je još tako bujno i rascvijetano. Jednostavno prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedan dio biljaka je već pospremljen u kuću, a ovo cvijeće vani tako raskošno cvate.
Da nam bar još potraje lijepo vrijeme. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gospina trava,probaj sad kaktuse staviti na čim hladnije mjesto(naravno ne ispod minusa),pa će ti na proljeće sigurno cvasti
![]() Horti,ni ja neznam šta radim krumpirku,samo sam ga na proljeće malo jače ošišala.
![]() Anaida,za sada mraz još nije oštetio cvijeće,vidjet ćemo šta će biti sljedećih dana.
![]() Free,znaš da je metla od mene sigurna
![]() Tikvić,prošlo je vrijeme velike cvatnje,sad se veselimo svakom cvjeteku
![]() Otok,nažalost izgleda da sljedećih dana stižu jači mrazevi.
![]() Svima
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Hvala ti punooo!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
opet sam vrt dobro prelistala i samo me zanima koliko ruža imaš neke su mi stvarno prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mali kaktus,tvoje bijel čupavo prekrasno čudovište, slonovo uho, je možda kakav rođak, onom mom narančastom???
Ima li veze sa Haemanthus multiflorus?? Cvijet mi se čini "podjednake građe". Prelijep je! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Blue sky,samo se ti šetaj,možda uspiješ prebrojiti ruže
![]() Lovrice,mislim da su u nekoj rodbinskoj vezi,moj je Haemanthus albiflos
![]() |
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dopelaj ga jedamput na kavu na druženje sa rođacima!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ne mogu dovoljno nahvaliti tvoje prelijepe ruže i gazanije!
A ovo slonovo uho je baš čudesnoooo
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Misty,jel da je čudesno.
![]() Danas moram u kontrolu po svom dvorištu,vani je sve bijelo,bijelo -5.
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Samo sam scratila da vidim kako si na -5.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Brrrrr... Sve je mraz sredio i kod mene...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Baš sam krenula do susjeda iz Međimurja da vidim kako ste vi prošle s mrazom a onda me Anaidin post "dočekao "
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kad ovo čitam sad se uopće bojim izaći u svoj vrt, bojim se kaj bu me dočekalo. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kakve lijepe boje u tvom vrtu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Drage moje,nažalost mraz je učinio svoje,sve što je bilo vani na gredicama nezaštičeno mraz je pofurio,cinije,cleome,regine......jedino cvijeće koje je uz kuću se još drži.Ruže još lijepo izgledaju,a i ostići i gazanije se ne daju.
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod mene je svratio mraz i skoro sve unistio,najzalije mi dalija
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 134135136137138 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |