Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivančica nemam, a nema ih ni okolo ( samo buhač ). One sad cvjetaju pa mislim da i nije pravo vrijeme, a istina je - lako se zakorijenjuju, imala sam ih još od svekrve i nosila kolegicama sa posla....
Na jesen ćemo žicati , manje zahtjevne biljčice se mogu i na jesen dijeliti....
Na otoku ima lijepih vrtova, moram se malo upoznati sa ženama...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dobar razlog za upoznati se s ženama
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, daj sve od sebe da te zavole, za dobrobit ovog foruma!!!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Ha,ha.....nisam baš stručnjak za socijalne kontakte....ali dat ću sve od sebe.....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja vjerujem u tebe!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
žrtvuj se za cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Povrtnjak i kaktusi predivn.Ni ja nisam nikada vidjela masline u cvatu baš su lijepe.
|
|
![]() |
|
......cvjetno dobrojutro.......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvjetno ti je bilo jutro vidimo, a nama je isto cvjetno kada nam ovako lijepo slikaš.
Passiflorica plava mogla bi se baš pomješati s mojom bijelom i zakloniti me od opakih susjeda.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Još nar(jel to na prvoj slici nar?)kad će moj procvasti
![]() Prekrasne slikice
![]() |
|
![]() |
|
Da, šipak, divlji.
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
pasiflora je prekrasna!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Na svaki način pokušavam otpuhnuti malo kiše u tvoje rajeve! Pusa
|
|
![]() |
|
Franjice, uspjela si !!! Oko 12 oo počela kiša i to bome fina. Dobro je pala, osvježila zrak, može se živjet i u 18 oo se razvedrilo. Pa tako volim - padne.....zalije vrt...i nestane !!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slike su predivne!
a sto se tice kise i ja bi volela da padne i da se ubrzo razvedri ![]() |
|
![]() |
|
Bome kiša pala. Prekojučer.
Počela iznenada, sa vjetrom , velike kapi....ljudi trče gologlavi. Pokupila sam reklame i sjela u suvenirnicu....baš me briga neka pada, moja je gu-gu na sigurnom...osim toga odradila sam dosta toga u Zg-u po kiši....
Kad...što to čujem....šuštanje vode....otprilike zvuk vodopada na Plitvicama....... Skočim i otvorim pomoćna vrata koja vode u kameni portun sa skalinima što se penju do kuće vlasnice prostora u kojem je suvenirnica....... a kad tamo buca potok vode od pola metra visine i jurca niz skaline, odozgo sa gazdaričinih taraca.......voda udara u vrata od portuna i odbija se prema mojim vratašcima i naravno ko mahnita upada u suvenirnicu!!!!!!!!!!!
Veslala sam sa metlom, bosonoga na kamenom pragu i borila se sa tom vodom da ne uđe dublje u prostor.....jedno 10-tak minuta mahala k'o mahnita i tjerala vodu pud izlaza.....sreća - kiša je posustala i nisam poplavila, inače bila bi plivala i ja i one barčice-suveniri što ih imam u butizi!
Gore, poviše suvenirnice su tarace i odvodi su se začepili sa lišćem pa je sva voda jurila dole, niza skale.....
Strašno, prvo se izbezumimo od suše, a onda udari "polava"....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E Manči, baš si pegula, no to se nama u Rijeci često dogodi - začepe se šahte kad je veliki pljusak i da vidiš plivanja. Kad su bili fićeki i stojadini i još neke stare krame, svi su stajali, namočeni, jedino bi moj fićek prašio sve u šesnaest, kao amfibija.
Dobro vidim da si se izvukla iz poplave, pa barem ti je zalilo ono što treba, a valjda znaš da je zdravo biti bos.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
E moja Manči tebi ne treba fitness niti kada ne stigneš na Čarobn otok. Drago mi je da se sve dobro završilo. Naravoučenje, pogledaj s vremena na vrijeme odvode na teraci, vidiš da sada i kod vas pada kišurina u vrijeme kad je nikada nije bilo na tom području u toj količini:
Druga ideja je da otvoriš bazen, ionako tražiš nove poslovne ideje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |