Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osteospermum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osteospermum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 18>
Korisnik
Poruka
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 13:10
JELENA FRANIC
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 13:10
ovi prekrasni spermici krase moj vrt skoro cijelu godinu
JELENA FRANIC
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 13:24
jelka ti si negdje na moru?
pretpostavljam na nekom jako  osunčanom otoku
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 20:04
draga natalija mjesto blizu splita
JELENA FRANIC
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 20:48
Osteosperum mi je krasan cvijet ali nažalost kod nas na kontinentu ne preživljava zimu vani, barem moj niije. Šta ćeš nemožemo sve imati.
belica,zagreb
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 21:12
Moji su posijani,lijepo napreduju,još mjesec dana pa idu van.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 22:21
ja sam u 11 mjesecu dobila 3 grančice,bez korjena,piknula sam ih u zemlju i pokrila bocom,vec u 2 mjesecu mi je jedan podarila cvjetic,evo gledam i danas otvara se jedan cvjetic ..
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 06:37
Uopće ih nisam primjetila kad sam bila, ali tvoji nebi trebali imati nikakvih problema. Još kad se razrastu i rascvijetaju, neumorni su. baš sam gledala kod sebe u vrtu dole na moru, tek su krenuli iz zemlje tako da mi je baš čudno kako negdje drugdje već cvatu. dole je ljubičasti- moja najdraža boja.
belica,zagreb
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 09:49
meni je začudo zimu preživio jedan ali je izrastao jako visok pa sam gledajući na forumu da se može zapelcati izrezala ga i popikala oko ružmarina a dio sa korjenom posadila u zemlju

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 10:53
JEKA FRA lijepi su ti otićiThumbs%20Up
enrikova nona držim figeClap
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 10:56
Cure, prekrasni su
Odlučila sam da ću ih nabaviti, samo ne znam koju veličinu tegle kupiti. Nemam vrt, već samo veliku terasu na istoku. Čitajući vas, vidim da se oni dosta rašire i razgranaju.
Što mislite, hoće li im biti dovoljno sunca do nekih 14 h da lijepo cvijetaju?
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 12:33
draga Fiorella trebat ce ti velika tegla jer znam iz mog iskustva imala sam ih u manjem pitaru i nisu mi bujno cvale dok nisam posadila u veliki a sta se tice sunca bit ce mu dovoljno
JELENA FRANIC
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 16:01
Originalno poslano od člana JEKA FRA JEKA FRA napisao:

draga Fiorella trebat ce ti velika tegla jer znam iz mog iskustva imala sam ih u manjem pitaru i nisu mi bujno cvale dok nisam posadila u veliki a sta se tice sunca bit ce mu dovoljno

Hvala na savjetu. Za početnika kao što sam ja, svaki dobro dođe
Jedva čekam da ga posadim, sutra idem u nabavu i baš se veselim
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 17:20
Posadila sam danas svoje prve ostiće. Nije bilo nekog izbora u bojama, uzela sam bijelo/ljubičaste.
Posadila sam ih u veliku teglu kako me jeka fra savjetovala. Sretna sam i nadam se da ću uživati u njihovim cvijetovima
Trebam li im odmah dati neku prihranu ili da pričekam koji dan?
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 17:40
kod tek posadenih biljcica treba pricekat koji dan s prehranom dok se ne formira korjen
JELENA FRANIC
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 18:44
Originalno poslano od člana JEKA FRA JEKA FRA napisao:

kod tek posadenih biljcica treba pricekat koji dan s prehranom dok se ne formira korjen

To vrijedi za sve friško posađene biljčice?
Hvala na savjetu, kad se moji ostići malo "udomaće" stavim sličicu
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 11:35
Danas pogledam svoje ostiće i cvijet koji se krenuo otvarati, nekako je klonuo, kao da vene. Do jučer skoro nije ni bilo naznaka da će cvjetati a danas velike latice, zatvorene, ali kao da je u fazi već ocvalog.
Staviti ću sličice od prije dva dana kada sam ih posadila i danas. Kad uspoređujem slike, čini mi se da na očigled rastu i pupaju. Što vi mislite? Možda je žedan ?
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 11:42
Ovo je kad su posađeni:

Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 11:46
A ovo je danas:

Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 11:50
Mislim na ovaj cvijet koji je poluzatvoren (na slici naprijed).
Nisam ih još dohranjivala, jer su friško posađeni, mislila sam pričekati još koji dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.