Osteospermum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 18> |
Korisnik | |
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
ovi prekrasni spermici krase moj vrt skoro cijelu godinu
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jelka ti si negdje na moru?
pretpostavljam na nekom jako osunčanom otoku |
|
![]() |
|
draga natalija mjesto blizu splita
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Osteosperum mi je krasan cvijet ali nažalost kod nas na kontinentu ne preživljava zimu vani, barem moj niije. Šta ćeš nemožemo sve imati.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moji su posijani,lijepo napreduju,još mjesec dana pa idu van.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja sam u 11 mjesecu dobila 3 grančice,bez korjena,piknula sam ih u zemlju i pokrila bocom,vec u 2 mjesecu mi je jedan podarila cvjetic,evo gledam i danas otvara se jedan cvjetic ..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Uopće ih nisam primjetila kad sam bila, ali tvoji nebi trebali imati nikakvih problema. Još kad se razrastu i rascvijetaju, neumorni su. baš sam gledala kod sebe u vrtu dole na moru, tek su krenuli iz zemlje tako da mi je baš čudno kako negdje drugdje već cvatu. dole je ljubičasti- moja najdraža boja.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
JEKA FRA lijepi su ti otići
![]() enrikova nona držim fige ![]() |
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Cure, prekrasni su
![]() Odlučila sam da ću ih nabaviti, samo ne znam koju veličinu tegle kupiti. Nemam vrt, već samo veliku terasu na istoku. Čitajući vas, vidim da se oni dosta rašire i razgranaju. Što mislite, hoće li im biti dovoljno sunca do nekih 14 h da lijepo cvijetaju? |
|
![]() |
|
draga Fiorella trebat ce ti velika tegla jer znam iz mog iskustva imala sam ih u manjem pitaru i nisu mi bujno cvale dok nisam posadila u veliki a sta se tice sunca bit ce mu dovoljno
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Hvala na savjetu. Za početnika kao što sam ja, svaki dobro dođe ![]() Jedva čekam da ga posadim, sutra idem u nabavu i baš se veselim ![]() |
|
![]() |
|
Posadila sam danas svoje prve ostiće. Nije bilo nekog izbora u bojama, uzela sam bijelo/ljubičaste.
Posadila sam ih u veliku teglu kako me jeka fra savjetovala. Sretna sam i nadam se da ću uživati u njihovim cvijetovima ![]() Trebam li im odmah dati neku prihranu ili da pričekam koji dan? |
|
![]() |
|
kod tek posadenih biljcica treba pricekat koji dan s prehranom dok se ne formira korjen
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
To vrijedi za sve friško posađene biljčice? Hvala na savjetu, kad se moji ostići malo "udomaće" stavim sličicu ![]() |
|
![]() |
|
Danas pogledam svoje ostiće i cvijet koji se krenuo otvarati, nekako je klonuo, kao da vene. Do jučer skoro nije ni bilo naznaka da će cvjetati a danas velike latice, zatvorene, ali kao da je u fazi već ocvalog.
Staviti ću sličice od prije dva dana kada sam ih posadila i danas. Kad uspoređujem slike, čini mi se da na očigled rastu i pupaju. Što vi mislite? Možda je žedan ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mislim na ovaj cvijet koji je poluzatvoren (na slici naprijed).
Nisam ih još dohranjivala, jer su friško posađeni, mislila sam pričekati još koji dan. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |