Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kat.rea znam da je bilo problema sa sličicama,ali sada sam to dovela u red.Hvala ti što si navratila, ja rado često svratim na tvoju temu i uživam!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga moja, ja davno krenula na tvoju temu, ali nisam mogla vidjeti slike i odustala..... sada vidim da nisam jedina koja pola tvojih slika nije vidjela, ali ovo što sam vidjela je prekrasno.Zadnje slike se vide, zato sam uživala u adamu, cikasici, zalasku sunca.....a rasdnik je impresivan
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
To sam primjetila ali meni je nova grančica nastala od jednog jedinog lista,malo sam eksperimentirala i samo ga zabila u zemlju i bome je uspjelo!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ako ti se tako sviđaju,na proljeće ćemo se dogovoriti za trampu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Piperomia je stvarno prekrasna, a možeš ju bez problema i razmnožiti, samo otrgneš i pikneš u zemlju - meni je bez problema uspjelo kad sam "šišala" svoju
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bome Lika to je pravi rasadnik, a peperomia je prekrasna, ogromna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo traži biće i za mene -ja imam mijesta------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Paperomiju želim već dugo, ali me sprečava nedostatak prostora u stanu, ali kad vidim ovu tvoju, mislim da će se naći neki kutak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
jako ljepo cvijeće...pogotovo engleske pelargonije.....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj Lika kak ti je super ta maćuhica ponoćno sunce! Baš lijepo od tebe da si nam je pokazala! I zalazak sunca je fenomenalan! Bravo za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Ovako izgleda navečer ili drugi dan,valjda ovisi o količini sunca koje dobije
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je samo jedna od mojih maćuhica ali mi je najzanimljivija jer mijenja boju,do sada je nisam imala ali prodavačica mi je rekla da se zove ponoćno sunce!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad zaista sve izgleda dobro i zdravo, ma bit će tako i na proljeće
|
|
![]() |
|
Evo da vam pokažem moj mali rasadnik,ima svega pomalo za sad izgleda dobro ali vidjet ćemo kako će preživjeti zimu
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Kad god se vratim na tvoju temu zaboravim na cvijeće ....ovaj zalazak sunca me oduševljava
![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
...kome se ovo ne bi svidjelo...genijalno |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
E bako stvarno mi je drago da si me posjetila i da napokon možeš vidjeti moje slikice!Što se tiče treće kose crte ja isto nisam imala pojma o tome ali hvala svima na pomoći!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |