Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lika1-moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lika1-moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 18:39
Kat.rea znam da je bilo problema sa sličicama,ali sada sam to dovela u red.Hvala ti što si navratila, ja rado često svratim na tvoju temu i uživam!!Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 23:10
Draga moja, ja davno krenula na tvoju temu, ali nisam mogla vidjeti slike i odustala..... sada vidim da nisam jedina koja pola tvojih slika nije vidjela, ali ovo što sam vidjela je prekrasno.Zadnje slike se vide, zato sam uživala u adamu, cikasici, zalasku sunca.....a rasdnik je impresivan Clap.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 19:35
Clapbome pravi  rasadnik!Big%20smile
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 19:15
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Piperomia je stvarno prekrasna, a možeš ju bez problema i razmnožiti, samo otrgneš i pikneš u zemlju - meni je bez problema uspjelo kad sam "šišala" svojuThumbs%20Up

To sam primjetila ali meni je nova grančica nastala od jednog jedinog lista,malo sam eksperimentirala i samo ga zabila u zemlju i bome je uspjelo!!!Wink
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 19:13
Originalno poslano od člana nichll =) nichll =) napisao:

jako ljepo cvijeće...pogotovo engleske pelargonije.....

Ako ti se tako sviđaju,na proljeće ćemo se dogovoriti za trampuWinkLOL
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 19:16
Piperomia je stvarno prekrasna, a možeš ju bez problema i razmnožiti, samo otrgneš i pikneš u zemlju - meni je bez problema uspjelo kad sam "šišala" svojuThumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 18:04
Bome Lika to je pravi rasadnik, a peperomia je prekrasna, ogromna Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 17:10
Samo traži biće i za mene -ja imam mijesta------smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 16:59
Paperomiju želim već dugo, ali me sprečava nedostatak prostora u stanu, ali kad vidim ovu tvoju, mislim da će se naći neki kutak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 16:18
jako ljepo cvijeće...pogotovo engleske pelargonije.....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 19:26
Ma svaka častsmile141
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 18:10
Jooj Lika kak ti je super ta maćuhica ponoćno sunce! Baš lijepo od tebe da si nam je pokazala! I zalazak sunca je fenomenalan! Bravo za tebe smile71
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 18:06
Ovako izgleda navečer ili drugi dan,valjda ovisi o količini sunca koje dobije 
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 18:04
Ovo je samo jedna od mojih maćuhica ali mi je najzanimljivija jer mijenja boju,do sada je nisam imala ali prodavačica mi je rekla da se zove ponoćno sunce!!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 18:03
Sad zaista sve izgleda dobro i zdravo, ma bit će tako i na proljeće
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 18:00
Evo da vam pokažem moj mali rasadnik,ima svega pomalo za sad izgleda dobro ali vidjet ćemo kako će preživjeti zimu
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:43

Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama…

Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora.

Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji.
Jer na pojedinim temama nema po 3-4 strane niti jedne slike.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 21:48
Kad god se vratim na tvoju temu zaboravim na cvijeće ....ovaj zalazak sunca me oduševljava
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 14:43
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Nisam odolila da vam ne pokažem najljepši zalazak sunca na cijelom Jadranu,malo je slikan iz daleka sa mobitelom,ali se nadam da će vam se svidjeti!!!!

...kome se ovo ne bi svidjelo...genijalno
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 14:10
E bako stvarno mi je drago da si me posjetila i da napokon možeš vidjeti moje slikice!Što se tiče treće kose crte ja isto nisam imala pojma o tome ali hvala svima na pomoći!!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.