kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prvi domaći poklon, od proizvoda do ambalaže. Svaka čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
bravo majstorice!
znaš da si ovo dobro odradila pa te neću puno hvaliti... ja ću o onome što je meni upalo u oči: prvo: prikladni stihovi na boci ![]() drugo: štipaljka kojom držiš spužvicu. i ja to tako radim, a ako nešto zahtjeva malecku spužvicu onda pincetom. vjerujem da će K (kao kumovi) biti zadovoljni i da im ni rakija a ni gljive neće pomutiti pamet ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kami odlična prezentacija,uživala sam čitajući.......... boca je za deset.....i meni se strašno sviđa ono što nam je karmen pokazala.......samo što trenutno imam samo zelene boce..........ovako nema nikakve sumnje šta je u boci........ne znam kako je trebalo izgledati slovo K ali meni je i ovako odlično..... a za šumski kaos salvetu nisam ni trenutka sumnjala da ćeš ju baš ti odlično iskoristiti........gljive mljac..... ne rade mi smajlići pa je ovaj post nekako pust ali.......ti slobodno zamisli one koji plješću i šalju puse
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kami, neponovljiva si!!!
Molim te, gdje kupuješ markere?
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Ovo je prekrasno.svaka čast...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Kami, evo već nekoliko puta iznova scrollam po tvojoj galeriji vraćajući se unatrag koju stranicu i doista uživam... što u tvojim doista osebujnim i jedinstvenim radovima, što u iznimnoj literarnoj podlozi koja ide uz njih... i teško mi je reći što mi je bolje, jednako volim tvoju zaigranost papirima, cracklom, motivima, bojama kao i lepršavost kojom barataš riječima... i neću ovog puta ništa izdvajati, jer sve me je oduševilo
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Šta fali slovu?Šta je tebi? Ti stvarno tražiš dlaku u jajetu a što ćemo mi jadnici koji ne vidimo ni jaje?Tvoji su radovi toliko dobri da ja kad ih gledam gotom se zasramim svojih!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Majstorice!
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Kami ti si stvarno
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasna boca i fantastične flašice za gljive.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Baš volim tvoje pričice uz radove - daju im posebnu dimenziju, osim ove vizualne!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Kami stvarno maštovita boca za šljivu, moj deda bi se sigurno obradovao da ima takvu jednu
![]() A teglice za gljive...mmm njami gljive! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, koliko pozitivnih komentara, divne ste... pogotovo hvala na trudu oko pisanja cijelih rečenica
![]() rose, valliSa, anđelka, anastazija, mare, ElzaBuba, danci-ka, Primavera, Slavica08, more, prila, jelika, Izzy, Sasha... svakom jedna velika ![]() Odgovorim još na pitanja pojedinačno čim stignem... Drago mi je da vam ne smetaju moje pričice i retrospektive izrade, nemam srca samo slike staviti kad ja proživim cijele avanture s radovima ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja sam se sada temeljito upustila u promatranje i istraživanje ove boce za rakiju i jedino što mogu reći... WOW i predivno...razrađeno do zadnjeg detalja... to jako volim, kada se sve razradi i kada je to to...ono, nešto posebno...
a ti imaš stvarno jedan osebujan stil... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
mnataša01: puno ti hvala, cijenim što uviđaš kolika je to razrada,
makar je kod mene to previše improviziranja putem, ali vjerna sam
tome...
![]() izgooglala sam na svim jezicima slike šljiva da bi na kraju ovu našla na nekom blogu gdje je u fotkama i priči opisano pečenje rakije (i to ličko)... šljivu nisam rezala, nego sam izrezala i zalijepila isprintani krug u okvir koji sam potufkala preko izrezane "šablone" (škare iz Offertissime, 7kn, povoljno do bola)... mare: ne znam ni ja kak je K(kao King ![]() ![]() ![]() ElzaBuba: lak-markeri su sveprisutni u knjižarama, a ima ih i u hobby dućanima, različitih debljina, većinom se nude zlatni,srebrni i bijeli... odlični su mi jer nisu pretjerano klizavi, a s konturama nemam osjećaj pisanja što volim...više pogledaj u temi Proizvodi - što sve koristimo ![]() Slavica08: tebe ću još dugo morati špotati za to podcjenjivanje svojih radova... saberi se, imaš svoj stil, kao i ja svoj i to je bitno... ![]() pa vidiš kak sam ponosna da si papučice po svome napravila... i ta-daaam (idu mi nagradne igre u zadnje vrijeme, vidjet ćete u drugoj galeriji ![]() anastazija: da nije Dobriša rođen u Požegi (to mi je prvo sinulo, a google je potvrdio ![]() rakiju molim u dekoriranoj boci i da ju ne dobijem praznu ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kami ma napisala sam ja jučer po uzoru na tebe cijeli esej i elaborirala sve aspekte boce i bočica........i onda klik,klik i ode sve u nepovrat,sav moj pisani trud nestao u bespućima mreže.........
![]() eto toliko od mene.......
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Prošla sam tvoju temu od početka do kraja i bome se načitala i nagledala krasnih stvari, mlado, veselo i baš mi je sjelo. Hvala na užitku!!!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kami sve mi je prekrasno, a ti si me svaki put oduševiš i s idejom i izvedbom.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |