Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 33>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 17:01
prvi domaći poklon, od proizvoda do ambalaže. Svaka čast!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 17:42
bravo majstorice!
znaš da si ovo dobro odradila pa te neću puno hvaliti... ja ću o onome što je meni upalo u oči: prvo: prikladni stihovi na bociClap. nagradno pitanje za tebe: gdje je rođen Cesarić? nagrada za točan odgovor je boca rakije,naravno!
drugo: štipaljka kojom držiš spužvicu. i ja to tako radim, a ako nešto zahtjeva malecku spužvicu onda pincetom.
vjerujem da će K (kao kumovi) biti zadovoljni i da im ni rakija a ni gljive neće pomutiti pametLOL 

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 18:09

kami odlična prezentacija,uživala sam čitajući..........

boca je za deset.....i meni se strašno sviđa ono što nam je karmen pokazala.......samo što trenutno imam samo zelene boce..........ovako nema nikakve sumnje šta je u boci........ne znam kako je trebalo izgledati slovo K ali meni je i ovako odlično.....

a za šumski kaos salvetu nisam ni trenutka sumnjala da ćeš ju baš ti odlično iskoristiti........gljive mljac.....

ne rade mi smajlići pa je ovaj post nekako pust ali.......ti slobodno zamisli one koji plješću i šalju puse
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 19:12
Kami, neponovljiva si!!!

Molim te, gdje kupuješ markere?
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 19:29
Ovo je prekrasno.svaka čast...Clap
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:07
...draga Kami, evo već nekoliko puta iznova scrollam po tvojoj galeriji vraćajući se unatrag koju stranicu i doista uživam... što u tvojim doista osebujnim i jedinstvenim radovima, što u iznimnoj literarnoj podlozi koja ide uz njih... i teško mi je reći što mi je bolje, jednako volim tvoju zaigranost papirima, cracklom, motivima, bojama kao i lepršavost kojom barataš riječima... i neću ovog puta ništa izdvajati, jer sve me je oduševilo  
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:04
Šta fali slovu?Šta je tebi? Ti stvarno tražiš dlaku u jajetu a što ćemo mi jadnici koji ne vidimo ni jaje?Tvoji su radovi toliko dobri da ja kad ih gledam gotom se zasramim svojih!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:12
Majstorice! smile141
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:49
Kami ti si stvarnosmile120
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:54
prekrasna boca i fantastične flašice za gljive.smile94
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 22:14
Baš volim tvoje pričice uz radove - daju im posebnu dimenziju, osim ove vizualne! Heart Boca za šljivu je stvarno maštovito djelo, a posebno mi se sviđa monogram - super mi je font i kao da pripada na toj boci! I dalje si crackle freakica, skroz slatko! LOL Bočica za gljive je totalno otkačena, tu salvetu nisam još nigjde vidjela i vjerojatno ne bih znala što bih s njom! Oko mi je zapelo na poklopac i narančasti okvirić - pun pogodak! Thumbs%20Up
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 22:46
Kami stvarno maštovita boca za šljivu, moj deda bi se sigurno obradovao da ima takvu jednu Smile! Nedavo me pitao da mu uradim jednu staru pljosku ali njoj nije bilo pomoći.
A teglice za gljive...mmm njami gljive!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:16
Ajme, koliko pozitivnih komentara, divne ste... pogotovo hvala na trudu oko pisanja cijelih rečenica LOL
rose, valliSa, anđelka, anastazija, mare,  ElzaBuba, danci-ka, Primavera, Slavica08, more, prila, jelika, Izzy, Sasha... svakom jedna velika smile78
Odgovorim još na pitanja pojedinačno čim stignem...
Drago mi je da vam ne smetaju moje pričice i retrospektive izrade, nemam srca samo slike staviti kad ja proživim cijele avanture s radovima Embarrassed
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:27
ja sam se sada temeljito upustila u promatranje i istraživanje ove boce za rakiju i jedino što mogu reći... WOW i predivno...razrađeno do zadnjeg detalja... to jako volim, kada se sve razradi i kada je to to...ono, nešto posebno...
a ti imaš stvarno jedan osebujan stil...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:39
mnataša01: puno ti hvala, cijenim što uviđaš kolika je to razrada, makar je kod mene to previše improviziranja putem, ali vjerna sam tome...LOL
izgooglala sam na svim jezicima slike šljiva da bi na kraju ovu našla na nekom blogu gdje je u fotkama i priči opisano pečenje rakije (i to ličko)...
šljivu nisam rezala, nego sam izrezala i zalijepila isprintani krug u okvir koji sam potufkala preko izrezane "šablone" (škare iz Offertissime, 7kn, povoljno do bola)...

mare: ne znam ni ja kak je K(kao King Wink) trebalo izgledati, ovo sam jedno isprintala pa ga cijelog izmijenila Confused ali da si vidjela kad se skupilo u vodi u jednu točku, ajme panike, a ja to još htjela fotkati...LOL

ElzaBuba: lak-markeri su sveprisutni u knjižarama, a ima ih i u hobby dućanima, različitih debljina, većinom se nude zlatni,srebrni i bijeli...
odlični su mi jer nisu pretjerano klizavi, a s konturama nemam osjećaj pisanja što volim...više pogledaj u temi Proizvodi - što sve koristimo Wink

Slavica08: tebe ću još dugo morati špotati za to podcjenjivanje svojih radova... saberi se, imaš svoj stil, kao i ja svoj i to je bitno...Approve
pa vidiš kak sam ponosna da si papučice po svome napravila...

i ta-daaam (idu mi nagradne igre u zadnje vrijeme, vidjet ćete u drugoj galeriji Embarrassed)
anastazija: da nije Dobriša rođen u Požegi (to mi je prvo sinulo, a google je potvrdio LOL)
rakiju molim u dekoriranoj boci i da ju ne dobijem praznu Tongue
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 18:21
kami ma napisala sam ja jučer po uzoru na tebe cijeli esej i elaborirala sve aspekte boce i bočica........i onda klik,klik i ode sve u nepovrat,sav moj pisani trud nestao u bespućima mreže.........smile43
eto toliko od mene.......
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 18:37
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

da nije Dobriša rođen u Požegi (to mi je prvo sinulo, a google je potvrdio LOL)
rakiju molim u dekoriranoj boci i da ju ne dobijem praznu Tongue

idem raditi bocu ....
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 20:26
Prošla sam tvoju temu od početka do kraja i bome se načitala i nagledala krasnih stvari, mlado, veselo i baš mi je sjelo. Hvala na užitku!!!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 20:51
smile135mene si opila smile141 za ideju i izvedbu
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 09:52
Kami sve mi je prekrasno, a ti si me svaki put oduševiš i s idejom i izvedbom.smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.