Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 48> |
Korisnik | |
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
¨Julija D i Rosa2...krenule salvete prema vama
![]() |
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
rosa2, drago mi je da si zadovoljna!
ja zauzvrat tražim jedino da što prije otvoriš svoju galeriju s decoupage radovima i da nam pokažeš šta si napravila.
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje djevojke drago mi je da su stigle salvete do svojih odredišta! i drugi put!
![]() Draga Julija i prema tebi kreću salvete. ![]() Rosa2 i prema tebi su salvete već otišle. ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Julija D,Anastazija cure puuuuno vam hvala na predivnim salvetama i vasoj velikodusnosti ,nadam se da cu se i ja moci uskoro vama oduziti kakvim lijepim primjerkom.
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tatjana 43 jučer sam dobila tvoje salvete.
Obečala sam sama sebi da ti ih šaljem sutra. Pozdrav. |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Angel, imam raznoraznih drugih motiva. Trebaš li što od ruža, viljenjakica, ornamenta, masline?
Poludila sam od kupovine salveta. Gdje god vidim nešto novo, moram to imati...a u paketu ih 20. Danas sam u Kozmu kupila maramice s brodićima.
Super da imam s kim podijeliti!!!
Tete salvete su zakon!!!
Jelika i TaTjana 43 - poslala sam vam PP.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Tatjana43...nema na čemu!!!!
JulijaD... pošalji mi adresu na pp.
Rosa2... šaljem ti salvete tek u subotu
![]() |
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
tatjana 43 stigle su,hvala ti..
![]() cure imam jednu molbu,trebam salvete bršljana i kale cvijeća ako tko ih ima bila bih jako zahvalna..ja imam par komada viška salveta,treba komu od novijih.. ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
naravno da ima! javi se na pp! |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Rosa2,
krenule su salvete!
Ima li još netko voljan za razmjenu?
|
|
![]() |
|
draga moja Jelika, veliko HVALA na predivnim salvetama.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2... i meni pošalji adresu
|
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
rosa2, šalji adresu na pp i salvete stižu
![]() |
|
![]() |
|
draga Rosa2,. molim te pošalji mi svoju adresu na pp, pa
ću ti poslati svoje dupliće. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Veliki pozdrav drage moje evo odlucila sam i ja napokon krenuti u Decoupage vode al imam jedan mali problem za sada sam uspijela samo pronaci par vrsta salveta i to uglavnom sa djecim motivima,tj.rođendanske pa bih vas zamolila ako netko ima viska duplih tko bi mi htio nesto poslati bila bih presretna.Hvala vam unaprijed
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
nema na čemu draga! i drugi put!
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
Tatjana 43 stigle salvete, hvala ti draga..jako su me razveselile.. ;) počela sam raditi pa me nema ovdje baš često ovdje..a i zapela sam s radovima..nikako da završim započeto.. ;)
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da si zadovoljna!
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Tatjana 43 stigle salvete,hvala ti draga,neću ti se moći odužiti ,anđeo si.
![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
draga Maslačkice, danas su mi stigle tvoje salvete. hvala ti od srca na njima!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |