katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Korisnik | |
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Super, samo pokušavam skužit koja je ovo dimenzija ladičara, parija mi je velika kad sam vidila uzorak salvete.. ma nemam pojma.. u svakom slučaju suuupeeeer..
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
draga neznam koja je dimenzija al nije veliki ... mozes skuzit po salveti s prednje strane da nije to velik komad drva hehe i po ogradi od balkona iza nje ...
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
katarina,svaki put se obradujem tvojim radovima i svaki put se vidi tvoj napredak u ideji i izvedbi. cestitam curo ovo za svaku pohvalu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo sto su klinci smislili i napisali
reći ću vam nesto o razredu svom koji bas uvjek napravi lom ne brine nas to sto nas je malo bar nam je jednom do drugoga stalo prvi razred dobar je bio niko ni od koga nije krio uz ivanku naucili smo puno toga između ostaloga da je vazna sloga nismo dalje od wc-a mogli tako da smo uvjek snage smogli za neke druge stvari poslije skole a to su bile za skrivati se igre uz vas naucili smocitati i pisati nije da se hvalim al znam i rissati sjecam se kada smo ucili slova to je fakat bila velika nocna mora iza nas ovo je godina sedma a ispred nas je još samo jedna na rastanku nasem nece biti lako jer svi znamo da srednja nije tako tako dobra bas kao nasa mala skola tesla koja nas uci kako se vesla kika je za nas fakat veliki spas bez nje tesko bi bilo napisat nesto a da nije krivo spomenut cu i rasku koja je uz nas ona je naš spap spas u zadnji cas ivanu mi voljeli nismo a sad bez nje nebi nam islo sjecam se jos onih dana kada je samir jos bio s nama voljeli njega nismo bas jako da smo pogrijesili vidi bas svatko bez njega isto bas nista nije i jos mi nekad u glavu sine kako je povjest on volio i jos se pitam jel nas prebolio o razredu svom bas puno znam ipak su to vremena iza nas zajedno smo se smijali zajedno smo palkali cak smo zajedno i po hodniku skakali..... |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
razrednica će svakako biti oduševljena poklonom
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova poklon slika mi je genijalna!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ovo je vec drugi post, sto mi je nestao.
Ma prelijepa mi ova pjesmica, ono pravo djecje,a onom koji je izradio ovo pohvale. ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kato bravo.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično! ideja ti je super. ovakvu salvetu imam i ja al joj namjenu još nisam nasla
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kutija je lijepa, ali imam jedan prigovor, trebala si zavrsetke gore premazati a drvofiks i boju pomijesati, i premazati s time, , onda dobijes dobro obradjene zavrsetke stranica, budeti sve glatko .
|
|
![]() |
|
bako hvala na savjetu al namjerno je ovako ostavljena....i nije polakirana...
|
|
|
|
![]() |
|
Ne smeta sto nije polakirana, ali rubove obradi, vidjeti
ces da je super, a to isto vrijedi i za stiropor, da vidis kako dobijes dobra jaja ili kuglice. |
|
![]() |
|
bas slatko,a salveta prekrasna,fino je legla na predemet.
i ne moj lakirati meni je lak pojeo stiropor.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
joj i mene malo bodu u oči ovi čupavi rubovi... možeš samo malo prijeći s finijim šmirgl papirom i već će biti bolje. inače vjerujem da nitko nema ovako zgodnu posudu za krumpir
|
|
![]() |
|
posmirglala sam rubove i mogu samo rec kapa dolje za savjet [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
ovih dana malo strajkam razlog hm.. sekina jaja za sljedeci uskrs i bas mi nejdu ...ali uskoro cu stavit nesto sto sam radila za svoje svatove...o zlatne li su ove moje rucice ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja općenito volim tvoje radove.
Imam ovu salvetu, pokušala je upotrijebit...al očito nije baš bila prava ideja pa je ostalo samo na pokušaju. Jako mi se sviđa kako si je ti stavila na stranice-ovako, na krajevima više, u sredini niže....kužiš me valjda..za to 5+ ![]() Al, moram priznat da mi izgleda malo nedovršeno, ne mislim samo na lakiranje. Al valjda je nakon šmirglanja bolje-samo sam komentirala ono što ovdje vidim ![]() A da su ti ručice zlatne..to svakako!!! I već praviš jaja za sljedeći Uskrs?! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |