Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - katarina77
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

katarina77

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 19>
Korisnik
Poruka
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 12:38
ja sam vam ko hrcak em skupljam u buksam stvari za obradu em radim i dobrim volju za radom kad se smraci
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 14:43

smile57smile57

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 17:23
Super, samo pokušavam skužit koja je ovo dimenzija ladičara, parija mi je velika kad sam vidila uzorak salvete.. ma nemam pojma.. u svakom slučaju suuupeeeer..smile71
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 17:55
draga neznam koja je dimenzija al nije veliki ... mozes skuzit po salveti s prednje strane da nije to velik komad   drva hehe i po ogradi od balkona iza nje ...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 15:46

-poklon slika od 8a razreda na kojoj je pjesma koju su napicali klinci i koja ce na kraju skolske godine bit poklonjena razrednici
-staklenka od maslina preuređena u vazu
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 15:55
katarina,svaki put se obradujem tvojim radovima i svaki put  se vidi tvoj napredak u ideji i izvedbi. cestitam curo ovo za svaku pohvalu.smile72
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 16:05
evo sto su klinci smislili i napisali
reći ću vam nesto o razredu svom koji bas uvjek napravi lom
ne brine nas to sto nas je malo bar nam je jednom do drugoga stalo
prvi razred dobar je bio niko ni od koga nije krio
uz ivanku naucili smo puno toga između ostaloga da je vazna sloga
nismo dalje od wc-a mogli
tako da smo uvjek snage smogli za neke druge stvari poslije skole a to su bile za skrivati se igre
uz vas naucili smocitati i pisati nije da se hvalim al znam i rissati
sjecam se kada smo ucili slova to je fakat bila velika nocna mora
iza nas ovo je godina sedma a ispred nas je još samo jedna
na rastanku nasem nece biti lako jer svi znamo da srednja nije tako tako dobra bas kao nasa mala skola tesla koja nas uci kako se vesla
kika je za nas fakat veliki spas bez nje tesko bi bilo napisat nesto a da nije krivo
spomenut cu i rasku koja je uz nas ona je naš spap spas u zadnji cas
ivanu mi voljeli nismo a sad bez nje nebi nam islo sjecam se jos onih dana kada je samir jos bio s nama
voljeli njega nismo bas jako
da smo pogrijesili vidi bas svatko
bez njega isto bas nista nije i jos mi nekad u glavu sine kako je povjest on volio i jos se pitam jel nas prebolio
o razredu svom bas puno znam
ipak su to vremena iza nas
zajedno smo se smijali
zajedno smo palkali
cak smo zajedno i po hodniku skakali.....
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 17:05
razrednica će svakako biti oduševljena poklonom
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 17:09
Ova poklon slika mi je genijalna!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:21
Ovo je vec drugi post, sto mi je nestao.
Ma prelijepa mi ova pjesmica, ono pravo djecje,a
onom koji je izradio ovo pohvale.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 23:51
Kato bravo.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 11:34

drvena kaseta od krusaka koju sam pobrala pred ducanom i namjenila je sebi za balkom za drzat krumpac
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 11:54
odlično! ideja ti je super. ovakvu salvetu imam i ja al joj namjenu još nisam nasla
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:28
Kutija je lijepa, ali imam jedan prigovor, trebala si zavrsetke gore premazati a drvofiks i boju pomijesati, i premazati s time, , onda dobijes dobro obradjene zavrsetke stranica, budeti sve glatko .
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:33
bako hvala na savjetu al namjerno je ovako ostavljena....i nije polakirana...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:34
Ne smeta sto nije polakirana, ali rubove obradi, vidjeti
ces da je super, a to isto vrijedi i za stiropor, da vidis kako dobijes dobra jaja ili kuglice.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 13:23
bas slatko,a salveta prekrasna,fino je legla na predemet.
i ne moj lakirati meni je lak pojeo stiropor.smile57
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 15:20
joj i mene malo bodu u oči ovi čupavi rubovi... možeš samo malo prijeći s finijim šmirgl papirom i već će biti bolje. inače vjerujem da nitko nema ovako zgodnu posudu za krumpir

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 16:00
posmirglala sam rubove i mogu samo rec kapa dolje za savjet [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
ovih dana malo strajkam razlog hm.. sekina jaja za sljedeci uskrs i bas mi nejdu ...ali uskoro cu stavit nesto sto sam radila za svoje svatove...o zlatne li su ove moje rucice
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 17:17
Ja općenito volim tvoje radove.
Imam ovu salvetu, pokušala je upotrijebit...al očito nije baš bila prava ideja pa je ostalo samo na pokušaju.
Jako mi se sviđa kako si je ti stavila na stranice-ovako, na krajevima više, u sredini niže....kužiš me valjda..za to 5+
Al, moram priznat da mi izgleda malo nedovršeno, ne mislim samo na lakiranje.
Al valjda je nakon šmirglanja bolje-samo sam komentirala ono što ovdje vidim , a pošmirglano vidiš ti.
A da su ti ručice zlatne..to svakako!!!
I već praviš jaja za sljedeći Uskrs?!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,348 sekundi.